Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz #74018560 #6384 üzenetére

    Azt nem lehet semlegesíteni, amit mondasz az az, amikor partyba vagytok és két ugyanolyan aurás kari jön be akkor összeakadnak és véletlenszerűen érvényes mikor melyik. Ilyenkor pl ha bent van 2 hammer, akkor megbeszélik kinek nagyobb a conc aurája és a másik nyom vmit mást, healing, mana, def vagy vmi.

    Sajnos a lájt soso felejtős infy nélkül ill valamivel rosszabb mint a cold ezért preferálják az ha nincs infy. A fire valóban nem igazán fekszi a PvM-et, inkább 200 fcr ball PvP kari.
    Szvsz infy nélkül maradj a cold vonalon, ennek egyébként másodlagos defenzív oka is van, mivel aki nem cold immu az a támadásodtól nem csak sebződik hanem megfagy/belassul és így sokkal kevéssé vagy veszélyben. Pl a villámozós szellemek tipikusan el tudnak fektetni és egy jó lájt sorcnak is lassan halnak, miközben beengedsz egy orbot és felfeded őket meg meg is fekszenek 2-3 lövéssel. Illetve ha runolsz a cold immuk kevéssé veszélyesek általában mint a lájt immuk.
    Az infy lájt sorc előnye, hogy kvázi nem marad meg senki előtte, mert a lájt immu mobok nagy része "éppen hogy" immunis, tehát az infy 90%-ban betöri őket (a WS-ben vannak ilyen csontik amiket nem tud). Viszont aki cold immun az tényleg immun, tehát nagyrészt ilyen ~180% körüli reseket képzelj el, amit még egy kifullozott convi aura + lower res átok kombóval sem tudsz betörni, merthogy 95% felett már nem egy az egyben érvényesül a convi negatív hatása, hanem töredékeként. Ezért van hogy önmagában egy infy kevés, mert ha éppen be is töri azt a lighting immunt annak még elég erős resistje marad és nagyon lassan ölöd. Emiatt kell az infy mellé nagyon a griffon, ami -15% lehet, plusz egy light facettel akár -20% light res, na úgy már azt a betört immut is normális sebességgel tudod ölni.

    Hogy mi a legjobb, nekem az infy sorc a nyerő, mert zavar ha ott kell hagynom vkit :D, egyébként a hammert használják legtöbben (nemhiába botnak is), viszont azzal meg körülményes játszani, legalábbis nekem, mert ugye úgy engedi el a kalapácsot spirális alakba és mindig pontosan alul-oldalról kell a mob alá ugrani vele (már ha van enid, oda futni még rosszabb), míg pl elengedsz egy chain lightot az meg kb auto kill mindent. Szóval amíg nincs infy-d, coldulni kell :DD (ahogy mondtuk anno), úgy haladsz a legjobban.

Új hozzászólás Aktív témák