- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mcwolf79 #13742 üzenetére
Bár a cuccaidat nem látni, de ennyiből az jön le nekem, hogy majdnem az összes cuccod cserére szorul(talán a legend csizma nem). Egyértelmű, hogy a dps-ed, az életed, meg a resisted kevés (életet viszonylag egyszerűen növelhetsz egy socketes sisakkal+amethyst-tel pl).
Ha van kedved vegyél fel friendbe, hátha tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
ha lecseréled a kétkezes fegyvert egy wd knife+mojora, egyből jobban fogsz haladni szerintem. 0.9 as-el én idegbajt kapnék 100k-100k ha jól látom még belefér erre, így én ezekből választanék :
ott vannak a keresési feltételek.
ami látszik hogy nincs crit hit damage-ed, a következő körben arra gyúrnék rá. kesztyűből egy 100+ int, 8+ chc, 30+ chd is megvan fillérekből.
ha a hp miatt aggódsz, érdemes a fejest lecserélni egy 100+ int, 60+ allres, 4+chc, +socket fejesre. az is megvan 100k-alatt. -
mikromanus
veterán
Egy battletag-gal agy armory linkkel mondjuk előrébb lennénk, de azért így is látszik pár dolog, csak nem item szinten.
- Alig van resisted (sérülékeny)
- Kevés a main stat/int (kevés sebzés)
- Nincs AS bónuszod (lassú támadás, kevés sebzés)
- Nincs chd (kevés sebzés). Mondjuk mindegy, mert a chc-t se pörögted túl...
- Szar a felszerelés: ez a design kétkezesben nem lehet jó semmiképp. A tröbbi ilyen kép alapján nem egyértelmű.
Ha valóban pörögnek a százezrek, akkor simán lehetnének jobb itemjeid. Bagóért utánaddobott kategóriában is tengernyi hasznosabb van. Most teneked mi a célod? Kasztfüggetlen felszerelést gyűjtöttél, ahol a fő cél, hogy legalább ne legyen életképesebb tőle a karakter? Vagy ez magatalálós karakter?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
vendingo
veterán
Szia
Ha gondolod van pár felesleges cuccom, ami fényévekkel jobb a tiédnél.
Ingyen neked adnám őket. Vannak legendek, meg set itemek is azokat 50k-ért átpasszolnám.
Vegyél fel ha neked ok!
vengtti#2858[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Politika
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tőzsde és gazdaság
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest