Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • vhunor

  őstag

  Előbb végigszenvedtem amit itt írtatok a barbár OP vs nemOP témában. Nincs durva barbárom, bár valszeg nem is gyenge, de azt tudom, ha mp 6-on behúzunk 2-3 elitpakkot + egy keywardent, én röhögve ott állok ennek az egésznek a közepén, miközben folyamatosan tudok leadni elég komoly sebzést, mert nem kell másodpercenként arrébb futnom akármi elől.

  Szerintem ott van elbaltázva a dolog, hogy a messze legjobb túlélő képességet könnyen lehet nagyon magas, folyamatosan leadható, futkozásra, helyezkedésre, menekülésre pazarolt időveszteség nélküli sebzéssel párosítani.

  500k+ effektív dps mellé (és ez az enyém, itt Andrisnak, Rolinak ennél jóval magasabb) egyszerűen nem szabadna 10k+ armornak, 800+ allresistnek, 30% blocknak, 40k+ hp-nek lennie. A nagy sebzés a pajzs nélküli, sebzésre fókuszáló barbár sajátja kéne legyen, high risk high reward alapon, mint valami közelharcos demon hunter.

  A WotB-ből pedig ki kéne venni a movement speed és CC immun buffokat, máris ok lenne.

  Nem reális, hogy ott állok 3 stack desecrator tócsával, plagueval alattam, miközben egy-egy lézer is átvág rajtam, körülöttem tizen ütnek, és megszakítás nélkül tolom a többszázezres sebzést (az új rend VICC, egyszerűen nem lehet meghalni bzmeg).

  Lehet, hogy nem OP a barbár, de akkor átkozottul jól tetteti.

  [ Szerkesztve ]

  You need a light?

Hozzászólok Aktív témák