- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Amig a nyaron kulfoldon dolgoztam, volt nalam egy kis thinkpad t420, semmi extra: i5 2550m 8gb ram, integralt intel 3000 vga, ssd, 1280ban 30-50fpsel siman ment. Nekem akkor volt folyamatossan ilyen akadozasok ha wifirol toltam, amint at dugtam kabelre a netet sokkal jobb let, csinalj egy ilyen probat is.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
proci985
MODERÁTOR
na, boss mode, elso kor:
Diablohoz 28:15kor estem be, vegso ido 30:15. meg nincs meg az achi, de kozel volt.
elsore A5 (Maltheal tunik elsore a legnehezebbnek) 8-9perc, A1nel 14:38al vegeztem, A2 18:26, A3 kb 25-26 korul.
UE DH, discipline elegge sokszor kifogyott, viszont sima high GR setuppal mentem (trapped / stricken / vengeance kovek). a bossok kozul maltheal volt szivas, meg adrianak es butchernek van ugy nez ki baromi sok HPje. tobbiek jellemzoen 2-3 fire convention alatt fekudtek (Diabloba ezt haromszor kellett beletolni).
igazabol paran a gloves of worshipet mondjak, de a 30% fire RCR nem biztos, hogy kevesbe jo. esetleg lehetne RORGal behuzni, de a convention of elements megint nem kerdeses.
kis mazlival (ghomnal el lehet tevedni, ott vesztettem fel percet) lehetne jobb. erdemes diablo/izual/butcher/aranehez/ghomhoz bountyt keresni, bar igazabol nekem egyik se volt. tobbiek elegge fix helyen spawnolnak.
--
Grt nem tudom, nagyon ugy nez ki ha GR52 folott a jatek ugy gondolja, hogy csak es kizarolag az A5 rift (exorcist + punisher + winged assassin) jailer + mortar + reflect + shielding + frozen kombok leteznek.
season3mat pedig konkretan a nagyon sokadik ilyen sorozat utan hagytam abba, hogy szorakozzanak massal.
(igen, a thunderstorm bele se fert a top idegesitobe.)
(nem, de komolyan, es akkor ha MEGIS menne, akkor meg nincsenek elitpakkok, nincsenek ellenfelek, berakja az atlohetetlen ajtos A2 riftetet es ha meg mindig idoben lennek, akkor zsakutcat rak a palyara)
---
tenyleg, ket rift alatt az mennyire normalis, hogy az elitek 80%a reflect.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
T. M.
aktív tag
válasz proci985 #82907 üzenetére
Én ezért hagytam fel a solo 62-vel. Ahogy írod, szinte csak act 5-ös mobok, a legszemetebb elitek, zsákutcák, a guardiant meg nem is láttam még. A másik ami számomra furcsa, hogy sokszor a progress meg se mozdul, máskor meg megy szépen. Nem tudom, de ezen a részén valami nem stimmel szerintem.
Úgyhogy 60+okat inkább már csak partyban megyek -
Cadal
őstag
Srácok tisztázni kellene valamit!
Power levelingnél/húzásnál ki nyitja a játékot T6-ra? Az akit húzni kell, vagy az aki húzza az alacsony szintű karaktert?
Köszi.
Yummy: ezt esetleg olvasd el: [link]
[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
Mi úgy szoktuk tesómmal, hogy 70-es karakterrel csinálunk egy T6-ot, majd behívjuk az "újszülöttet". Sima rift megnyit, lemegy mindkét karakter. A pici vár, a másik aprít. Többszintesnél néha rá kell teleportálni a "húzóra". Néhány kör és kész. Nem baj, ha va XP kő meg HF ring a kicsin, de "pucéran" sem lényegesen több idő (~10 perc).
-
granini
őstag
Ugyehogyugye, csak nem figyelsz a lenyeges reszletekre.. tegnap ugyanis abban a bizonyos 4-es partiban ahol a Gunny nyitotta T6 level 1-re a partit, osszesen mentunk 3 vagy talan 4 riftet. Az elsot 40-es szinten vegezte, a masodikat 50-en es az utolsoban meglett neki zarasra a 70, es mindez 10 perc alatt ment le, tudom mert Gunny be is irta chatbe mikor megkoszonte..
Ebbol azt allapitom meg hogy erre a 10 percre edesmindegy hogy a huzo kari nyit T6-ot vagy a kezdo..
De legyen neked, igaza volt - inkabb tenyeg be ewgy oriasibazinagy screenshotot a GR67-rol amit tegnap 13 perc alatt lehoztunk es alomriftvolt.. egesz ejjel mobokat rugdostam almomban
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
kökény
aktív tag
Ez így van, napokban húztam havert, tök mindegy ki nyitja
Megvan 20 perc alatt, úgy, hogy közben még okítottam is -
MegalodonS
őstag
Teljesen mind1,mert egy WW barb,max 3,T6 riftel folhuzza az alacsony szintu karaktert.
Rank 1 Season 4 (Greater Rift Tier 82, 4-man player)
Not bad
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #82919 üzenetére
Na én ilyen színű kurzort hogy a fenébe csinálhatok, nekem kellene egy ilyen
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #82924 üzenetére
Ha ezért is bannol, akkor elmegy a Blizz a p... ba!
Tegnap kipróbáltam már magam a másik (dps) oldalon is, 2 Hota barb 1 supp monk 1 dps WD, elég jól helytállt a barbim, eleinte sokat haltam, kérdezi monk, miért halok, allresik 1000+ mi a baj, kapásból majdnem őt hibáztattam,h nem teszi alánk az IS-t, de persze alap hiba, unity rajtam maradt, meg nem a LPFS-es kalapácsot vittem, utána helyre rázódtak a dolgok, na azért ott jó lett volna ez a színes kurzor, lássam néha merre vagyok arccal előre -
Edge
veterán
-
-
kovsol
titán
support barbárbárnak melyik a legjobban bevált build amúgy? Ahogy nézegettem a 4 fős ranglistán több féle builddel is mennek.
May the Force be with you!
-
MegalodonS
őstag
Igen az,de vannak itt utosebb dolgok is a levegoben
Egy ket erdekes dolog
01.Miert nem lehet a videot kommentelni??
02.Valaki leirja,hogy allitolag bottolas van a dolgoban!!
<WQW> Mousepad has 711 hours played this season (~22h/day). What is even more suspicious is how many hours he had last season (S3): 1645 hours which is ~21 hours per day for more than 3 months! I don't think anyone could do that without botting or account sharing so stop trying to hide it! This is case Gabynator all over again.
Teljes topicot itt olvashatjatok!!
Erdekes volt a chat,mivel ZE videokban lattam csak ilyet,de a video elejen olvashato,hogy miert nem maradt a ZE - klanban!!Valaki pedig beirja mert senki nem szereti a bot hasznalokat
-
KubanitoS
veterán
Nyomtam egy laza 50-es griftet, hogy talán a 48-as gemet így upgrédelni tudom majd. 60% az esély, ebből lett 2 fail. Mivel az utóbbi 4-5 próbálkozás ugyanígy fail volt mérgemben rányomtam az utolsó upgréd lehetőséget az 58-as gememre, amelyre 1% upgréd esélyt adott. Szerintetek mi lett? 59... Ha ezt valaki nekem meséli, nem hittem volna el. Komolyan vicc ez az egész...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
granini
őstag
válasz Joezyka #82916 üzenetére
"Cadal az a gif nagyon adja! " lecci ne biztasd.. egy halom ilyen anigifje vanneki elraktarozva arra az esetre mikor hiphop random elo kell venni egyet.. meg nalam is tarol ilyen gifet, nem viccelek..
arra az esetre ha azt akarnam mondani hogy.. [bmeg..]
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kökény
aktív tag
válasz solyomb #82947 üzenetére
Az a baj,h NS-ben úgy kell vadászni a GR-ket, az olyan GR-ket ahol azért 65-70 közeliekre is van valami remény
Én tegnap kínomban publicban mentem - nem szabad, én jöttem volna heal monkkal erre másik is azzal jön, mondom áá, te gyere dps-el... lexarta, így 2 supp monk 1 WD 1 DH volt (szegényeket nem akarom bántani, de Dh-t magasabb GR-en nem is látok, ha meg van esik-kel, ez nem az ő peccsük maradjunk annyiban) és még soha nem látott lagtenger.
Aztán két magyar két német nyomtuk 3Hota+supi monk - na abban volt potenciál -
fuvi
senior tag
lol Quin elerte a 2k elofizetot es elo adasban vagja kopaszra a fejet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest