Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Cadal #68843 üzenetére

    Correkt leiras! :K

    Tucat vagy sem, vagy beallsz a sorba vagy kuzdesz a kozepmezonyben. No offense senkinek, mert amit mondani fogok az ram is igaz. De van a top kategoria, akik mennek szoloban vagy csapatban GR43-44 es afelett..

    Aztan jon egy eros kozepreteg szerintem (a mikro fele kazuarok.. :) ) akik tudnak menni GR25-42 kozott mondjuk (tehat a tima Torment 6 szint es felette) . Ez nyilvan egy nagyon nagy reteg, nagy a szoras, de sztem kb normal jatekkal, atlagos szerencsevel ma egy atlag jatekos kb ezt a szintet tudja hozni. Ha jo a szeljaras, meg a drop, meg jo a csapat akkor lehet tolni rutinszeruen 35-40-eket es neha osszejon 1-1 GR40 felett is..

    De a problem nem itt van, hanem ott, hogyha rutinszeruen akarsz menni 40 feletti GR-t (de leginkabb lehet ez mar GR35 felett is igaz.. ) akkor fogod magad es tucatkodsz.. csinalsz DH-t, vagy support monkot meg WD-t mert tobbnyire azok mennek.. VAGY beallsz a lazadok koze es csinalsz dps monkot, lovas kruzt, vonatozos barbart, es tudomasul veszed hogy mig sima Riftben istent fogsz jatszani, kozben GR35 felett te leszel az akit allandoan keltegetni kell, visszahuzza a csapatot, ugyan van dps-ed de egyreszt keves masreszt fekve nehez leadni.

    Mindez nem panasz persze, csak most ezvansajna.. Latom a klanomban meg Cadiekeban is probalkoznak emberek barbarral meg kruzzal.. szoval nekem minden tiszteletem :R annak is aki bevallaja hogy nyugos es inkabb tucatozik, meg annak is aki dacol es esik kel valami meele kaszttal.. (en mindketto vagyok, mikor hogy van kedvem..)

    Mellesleg - mielott jonne a sok reakcio - DH-t es support karit se konnyu csinalni es nem is konnyu vele jol jatszani..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák