- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz killerjohn #69900 üzenetére
bocs nem akart pejorativ lenni, en kerlektisztelettel a legnagyobb tamogatoja vagyok a HUD hasznalatnak.. amig valaki mas futtatja de azert mindig akad akinel van a klanban es akkor kevesbe tevedunk el..
Leginkabb ezzel a hasonlattal tudnek elni a huddal kapcsolatban: itt nem arrol van szo, hogy kersz-e elektromos ablakemelot az uj kocsidba. Az bele van epitve gyarilag, de el kell vinned a sarki sufnituningos jocohoz aki meghekkeli a fedelzeti kompjutert hogy a szoftver engedelyezze hogy amikor megnyomod a gombot akkor tenyleg lemenjen az ablak.. ha' logikus nem.. ? DE!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
killerjohn
addikt
válasz granini #69901 üzenetére
off: látom elfáradtál a nagy Furnace keresésben Vigyázz az ablakemelőkkel, mert ha rosszul csinálják meg, akkor bukod a műszakid!
on: két rohadt hete nem esik semmi. SEMMI. nuku. nada. A nagy büdös semmi. Erre naná, hogy ma esett egy SMK - a wizardomnak, mi másnak? Nem fényképeztem le, de ilyen rossz rollokat még soha sem láttam. Annyira rossz volt, hogy az egyik csapattárs 2.1 óta erre nyáladzik (én már találtam egyet magamnak), de még neki se kellett Persze most már kb a huszonötödik taskeremet salvage-elem, de furnace-ből láttam 2 db-ot oszt' jóccakát... Juteszembe, van már újfajta Sárpac konteó? Újabban ritkán nézek be ide, hátha lemaradtam valamiről
-
granini
őstag
válasz killerjohn #69903 üzenetére
Konteo az nincs de nagggyondurva randomelmeletem van amivel siman megtom magyarazni hogy miert pont most az nem esik neked amire pont most a csapattarsad honapok ota farmol mer en lattam hogy ez hogy mukodik megtommondani.. majd figyeldcsakmeg pont ahaveromnakisezvolt hat nem erdekes..?
na ON. Par napja valaki (talan a Bahama..?) linkelt egy zsenialisan jo szoveget a randomrol, ahol vagy 15 pontban szedtek ossze angolul (bocs vidaildi.. ) hogy hogyan gyartunk sajat kis tapasztalatunk alapjan mindenfele mokas elmeletet arrol hogy felpuceran masik karival teliholdnal ejfelkor bakugrasban hogyan lehet 6 chc-t rollolni a dekatlonos hatizsakra.. tenyleg jo tanulmany.. aki ezek utan meg hisz a konteoban az uljleegyes..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #69903 üzenetére
Semmi gond majd hiretelen kiesik neked és még abban a pár percben még vagy 5-6 klántársadnak ua.
Kedvencem úgy 3. egyforma am ritka tárgy esés után csináltam két egymás követő rift lootjáról.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gorneck
legenda
válasz granini #69898 üzenetére
Mi se azzal, hanem saját magunkkal. Legalábbis én tuti, minap összejött a 44 már rég éreztem magam ennyire elégedettnek, persze volt ezzel is meló (de végre nem is az van, hogy fetrengünk - végre).
Értem mit mondasz, de ettől még azon nem változtat semmin, hogy csak úgy lehet előrébb jutni, ha a nagy számok törvénye szerint halad az ember...jelenleg ez van...rift uncsi...cache/kulcs farm ok, de többnyire egyedül az se túl jó...bár a kulcs hunt egész gyors Palaval...1-2 órát is képes vok elszórakozni vele, me pörgős...Még nincs vége a full értelmetlen sezlonynak, addig sajna nem lesz...remélem addigra lesz használható PTR amivel nem szórakoznak sokat...bár ez csak álom marad, mert mire ebből rendes balance lesz...
Monk 41 (már nagyon régóta ez a max euban)
WD 43
Wiz 45
DH 50
Barb 50
Facca kis balance...azé mondhatom...Sztem csak az idő...
(#69899) Edge: 45 tegnap majdnem sikerült, csak a BOSS szopi volt.
Gorneck#1239
-
Cyberbeni
addikt
-
_ocsisajt
őstag
válasz Gorneck #69890 üzenetére
nalam pont forditva van, ha csak sc lenne mar reg uninstalltam volna az unalomtol... ez az unott pofaval 4x keljek fel (Ti irjatok), mert eron felul eroltetem a nagy grifteket nembegyere
egyebkent eddig el sem tudtam volna kepzelni, hogy mi lesz ha abbahagyom... mostansag elmerengtem ezen
de ha esetleg atnyergelnek megint valami hasonloba(hekkenszless), akkor ott is HC-znek az alapozo sc utan az fix
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Gorneck
legenda
válasz Cyberbeni #69907 üzenetére
Jogos...Pala 45.
(#69908) _ocsisajt: Őőőő, pont ez a lényeg...feszegetem a karim határait...HCn unott pofával farmoltam pont ahogy mondod...a karinak megfelelő szinten. Max akkor izgultam mikor kibaszott a játék, vagy koppra fagyott az egész...aztán visszatértem feszegetni a határaimat...
Gorneck#1239
-
oxox
addikt
válasz _ocsisajt #69908 üzenetére
ezért kell SC-zni mellette....Starcraftozni
nekem a kettő teljesen kiegésziti egymást...diablo a tamagocsi, ahol farmolgatok, gyüjtögetek, nem kell 120+ -os apm semmihez, néha ugyan elhullik egy karaktert, de igy nemi izgalom is van... ha meg elég, akkor ott a starcraftban összemérhetem magam másokkal (és lássuk be a person nem ai elleni küzdelem felbecsülhetetlen)...ott tényleg skill kell, nem a mázli faktor, hogy mi esik, milyen roll megy rá.(#69909) Gorneck23 HC-n is feszegetheted a határokat...és több adrenalint kapsz mikor bevérzik a kép, tehát ez nem kifogás ...tegnap pl. a félkész crusimat bezavartam T5 publicra...volt néha para, de nem volt okom szégyenkezni összeségében.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
MrCsiT
addikt
válasz Gorneck #69906 üzenetére
Nekem laza P567 kevés volt normálon, hogy essen egy WH öv.
Seasonban lvl70 se voltam, és esett egy.
6 chc-s rorg gyűrűt senkinek nem láttam esni. Most az is volna, ha nem chD-t tettem volna rá.
Simán elfogyott az aranyam. Goldos gemmel, és szerencsével most nincs ilyen gondom.
Mivel 0-ról kezdtem, kipróbáltam új skilleket is, amit normálon, alapból 70-esként nem tettem.
Nekem jobb a loot season-ban.
Mivel nem látszik még a vége, én csak javasolni tudom bárkinek, hogy elkezdje, csak a változatosság miatt is"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Bahama
aktív tag
válasz granini #69896 üzenetére
Az lgt jelen pillanatban nálam is csak party játékra van.
De lassan solora is hozni kell, mert 43 még megvolt a rakétákkal, de max még 1 szint lehet benne, vagy 2 valami pylonnal.
A barbárhoz meg nem értek, de ennyit tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
tibee77
őstag
Na vegre kiesett a wand of woh! Milyen gemek kellenek a jo buildhez?Egyältalän firebird kell hozzä?Lehet belöle fagyosat csinälni?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
_ocsisajt
őstag
válasz Gorneck #69909 üzenetére
ooo pont ez a lenyeg... feszegetem a karim hatarait HC-n. Sc-n unott pofaval vallaltam magamat tul, mert ugy is felkelhetek... sosem kellett izgulnom, mert nem volt veszteni valom sc-n! Aztan rajottem, hogy nekem a HC valo
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Sárpac
nagyúr
SEASON P600 KISZENVEDVE!
-
Sárpac
nagyúr
Egy kérdés tom nem ide passzol teljesen, de ti mivel veszitek fel a játékot, youtubera?
Valami ingyenes direktbe tömörítőst tudtok ajánlani?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
vhunor
őstag
válasz killerjohn #69918 üzenetére
Nincs hozzá strongarmod? A leoric elég szép darab, és röhej, de én akkhan csukából egyszerűen nem tudok allresest kiszedni, lassan taskernyi shardot költöttem már rá.
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #69918 üzenetére
Szép kis Pala.
Mai up1! [Furnace]
Mai up2! [Bracer]Furnace saját loot, a másikat kaptam...máááár elég régóta az első normális lootom...ami ér is vmit.
Gorneck#1239
-
DeckardCain
senior tag
Na alakul a hydra-s wizz. Petes gemet kell felhúzni még.
[link] -
Sárpac
nagyúr
válasz Cyberbeni #69926 üzenetére
Össz 360 óra volt a p600 de neked 400ból kijönne a 800 értem!
Kizárt, ezek mind botoznak, este notin leteszik asztalra reggelre összejön 60-70mrd xp, napközben tolják aztán ismét bot. Így meg lehet csinálni. Ismétlem p800hoz 5x p600 kell azaz 5x annyi idő.cca 16-17nap helyett kb 80-85 nap kemény rift farm. Season mikor is jött ki? aug29.én startolt 30+31+12 nap telt el szal egészen biztos, hogy nonstopp megy a játék méghozzá nem tétlenül.[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sárpac #69932 üzenetére
[link]
De 8B xp/hour is simán megvan egy barb+monk+2 random partiban (2 random lehetőleg Crusader+WD vagy 2*Crusader)
P800-hoz 3196B xp kell, ami 7B/h-val számolva kb 450 óra, 8B/h-val számolva kb 400 óra
Persze ha nem mindig egy jó 4-es partiban mész, akkor ennek a többszöröse a szükséges játékidő.szerk.: nekem 201 óra alatt P550 úgy, hogy legalább 90%-ban soloban tolom (145 óra Crusader, 56 óra DH)
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Cyberbeni #69933 üzenetére
Ja persze t6-ra a kulcsot meg veszik a vendortól. Amúgy meg jó lesz az 5-6b-nek is átlagban.
A videó meg no comment szerintem baromi lassúak!
Vele egyedül 4-es partyban gyorsabb vagyok mint ezek 4-en![ Szerkesztve ]
-
addikt
Dio3-ban ha full HD felett szeretnék játszani akkor kell vmi külön beállítás? Nem jelenik meg nagyobb felbontás, max 1920*1080x60 amit a legördülő menüből lehet választani.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Tyler Durden #69938 üzenetére
Közben meg is lett a megoldás, aki macről nyomja az terminálba a következő parancsot copyzza be és megjelenik a választható felbontások között a 2k is.
defaults write com.blizzard.diablo3 DesktopModeIsDefault 1"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Edge
veterán
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
_ocsisajt
őstag
[korbenez zavartan]
yaaaay, szuper!
amugy sosem ertettem mi a jo PTR-ben... ok arra jo, hogy felrakjam, par orat bohockodjak, megnezzem mi lesz talan uj, aztan delete... minden xp, cumo ugy is torlodik ehhh... pointless idopazarlas
-
MrCsiT
addikt
válasz _ocsisajt #69945 üzenetére
Nem jó az alapszemlélet: a PTR nem egy demo a userkéknek, hogy olyan marha jó legyen nekik.
Szerintem a PTR egy 0.körös felhasználói teszt, ahol a Blizz INGYEN tesztelők százezreit "alkalmazza", hogy a kitalalt ötleteinek az eredményét felmérhesse. Mindehhez a lelkes kockák örömmel asszisztálnak - igaz, ebből a casual réteg is profitál, tehát, aki ebben fantáziát lát, annak csak annyit mondhatok, hogy köszönöm, és hajrá."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Bahama
aktív tag
válasz _ocsisajt #69945 üzenetére
mondjuk hogy ott már "idő leőtt" kipróbálod az új buildet, vagy cuccot, és látod hogy működik, érdemes-e rárolloni milliárdok stb...
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
killerjohn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest