Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #59880 üzenetére

    Itt nem feltetlenul arrol van szo hogy mi effektiv meg mi nem (veled arrol teljesen felesleges beszelgetni..) hanem arrol hogy egy-egy build szerves resze az adott skill vagy skillek amikkel hasznaljuk, es hogy ezt bizony lehet szeretni. Pelda: az en physicalos barbarom frenzy + hota kombinaciot ut, mert nekem ez tetszik, jol tudom hasznalni. Ha valamelyiket kiveszik, akkor ez a build mar nem az a build amit osszeraktam, A frenzi helyett meg ott a bash (bar en nem csipazom annyira..) de a hota helyett mar bajosan talalnek hasonloan mukodo / hasonlo animacioval rendelkezot pl. Merthogy ez is szempont haver.. Nekem az tetszik ahogy ket kezzel a feje felett csapkod.

    Ugyhogy amikor arrol beszelunk hogy melyik skill-t kellene kompletten eltuntetni akkor a gyakorlatban epp most nyirjuk ki sokak kedvenc karakteret.. Monknal a palm ugyanez.. ezen a ponton Gornival sem ertek egyet, o is olyan konnyen odadobta a palmot.. En csak azert vagyok meg egyaltalan hajlando monkkal menni mert hogy van palm+vortex combo. Nagyon szeretem, szamomra az szorakozas, es kihivas hogy egyben tartsam a mobokat es pakolgassam a fejukre a palmot. Ha ezt kiszedik, akkor annyi a jatekelmenyemnek. Lehet hogy tudnek ugyanigy haladni masik skillel, csak az engem nem erdekel. Nem fogok whirlwindezni hota helyett mert nincs mit osszehasonlitani. Tok mas a ketto. Nem fogok Harangozni vagy LTK-t hasznalni vortex helyett mert koze nincs a kettonek..

    Egyebkent meg ha ilyen konnyen be birod nyogni hogy ugyan kinek fog hianyozni ez meg az a skill, akkor Te mar most is mutathatsz peldat, nem kell varnod a Blizzardra. Fogd szepen azt a karaktered amivel a legtobbet jatszol, fogd meg a resource spender main sebzo skilljet, es legyszi csereld ki egy olyanra amirol biztosan tudod hogy hat neked az sose lesz a kedvenced. Vagy siman csak ne is tegyel be oda skillt hanem csak generator meg DOT skillekkel menjel te szepen T1-re meg T2-re es jatssz igy 3 hetig vele. Hajra.. :U

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák