- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #59250 üzenetére
Cold buildben az elemental arrowon túl van értékelhető rúna vagy skill? Murisnak muris, csak low dam a fire buildhez képest skillből +kevesebb itemen lehet cold affix/buff. De azért fun. Frostburnnel tesztelgettem. Sajna csak 1 low affixes drop...
Imho 2hxbow > 3pcs Nat set Slayer. Min-max dmg-t érdemesebb stackelni vagy AS, crit, main stat (socket)? Jobb lenne a Low variancia + high average damage?
(és nem, nem teszek bele smileyt, mert az felhívásnak vennéd az odaszólásra...)
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bahama
aktív tag
válasz Assdak #59252 üzenetére
Calamityt "sajnos" már észrevettem.
Cull the weak-t partiba szoktam hozni, monk mellé, vagy wd is szoktak nálunk lassítani locusttal.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
SQX_Barto
addikt
Ez a cold immunos ammulett zsenialis Malti ellen
Meg a halhatatlan Encsi sem artott (Unitym nincs)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Prof
addikt
Tud valaki valamilyen szorakoztato DH buildet ami nem Sentry, CA alapu es T4 kepes?
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #59253 üzenetére
Elvileg Cold buildnél Ele Arrow + CA LfB. Elvileg ugyan annyi itemen lehet Cold% mint Lightning/phy/poison-bol ha nem tévedek. Helm,Gloves,Amu,Bracers,Soj.
Igen a dmg alapesetben kisebb, viszont krider+ctw+frostburn valamennyire ellensúlyozza ezt.Igen, 2hxbow raw dps ben a legjobb. 3pcs Nat akkor jó ha a 2.17 APS breakpointot át tudja vele lépni az ember. Itt kezd el több multishotot lőni azonos idő alatt a sentry.
Min-max dmg-et 1h esetében érdemes stackelni, mert azoknál nagy a dmg range.
AS-amennyit kiadnak az itemek, nem kell külön rámenni.
ChC - 50% környékén
CHD - Amennyit lehet úgy, hogy a ChC 50% körül marad.
Main stat socketbe, és para pontokból. -
T. M.
aktív tag
Szerintem hosszútávon ez a kettő van.
(#59257) ProEvoFan Cluster spameléshez Cindercoat, Reaper's Wraps, meg annyi rcr kell, amennyit magadra bírsz pakolni. A Cinder meg olyan, hogy vagy kiesik, vagy nem. Én 2.0 óta csak máson láttam, a létezésében per pillanat nem igazán hiszek
-
GrooveHero
addikt
sziasztok. Ha egy segítőkész kolléga lenne oly kedves húzni kicsit a wizaromat, hogy 70-es leygen, azt nagyon megköszönném
GroveHero#2871
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
DonMedve
addikt
válasz SQX_Barto #59255 üzenetére
Ez egy Ice Climberssel vegyítve nagyon brutál.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
mikromanus
veterán
Késes build esetleg. Nem olyan "hatékony", mint a cluster, de elég szórakoztató. Sajna a javítások kissé elmélyítették a szakadékot a cluster és minden más közt, de T4-ig belefér ez is. Physical bónuszok, fan of knives bónuszok, azt uccuneki. Elég költséges, így magasabb nehézségen kezd döcögősebb lenni. Erőforrás csökkentő affix javallott 1-2 helyre, meg esetleg kis extra hatred vagy discipline is. Ja, meg a reaper braci. Övben van jó célspecifikus darab, vagy használható a standard harrington. T2-es gyorsrun van youtube-on nálam, de T4-ig használható ha jól fel van húzva. Sajna közelebb is kell menni és befércelték a pride sisak beragadó affixét is, így most már jobban kell figyelni... Használtam önmagában és sentrykkel is. A láncos vicces volt, de nem biztos hogy megéri tökölni vele.
Esetleg opcionálisan lehet rapidfiret nyomatni. Az is jól darál, viszont picit kényesebb a körnezeti hatásra mint a cluster és egyéb odacsipkedő vagy épp csapda jellegű skill.
edit:
Ja, meg a multishot se rossz. A physical az discipline kánaán, de kisebb a sebzés, a tüzes jobban arat, csak az meg néhol picit költséges (ha nem 1-2 hit az ellen vagy a nyakadra kúszik, akkor annyira már nem vagy keménylegény).[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #59263 üzenetére
strafe se rossz, folyamatosan lehet mozogni, nem kell megallni tamadashoz, jol helyezkedve vedelem se kell nagyon ra thunderstorm kivetelevel.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SzlobiG
félisten
Voltam az előbb 3-4 pub partyba mindegyikbe volt ugrálós barbi.
-
KubanitoS
veterán
Mai nap legjobbja: torment partinkhoz csatlakozott egy random, aki party leaderré kiáltván ki magát osztotta az észt. Persze minden második sarkon meghalt, szóval a színvonal csak a szokásos volt. A legjobb az volt, hogy mindig ment a sírás, hogy ne vegyük fel a bónuszokat adó totemeket. Aztán kiderült miért: megmutatta, hogy neki Nemesis Bracers-e van, (abból is egy kemény 48-as szintű) és ha aktiváltunk egy totemet jöttek az elitek és őt szépen megölték. Persze mi voltunk a szemetek, amiért azért is felvettük azt a Conduit totemet.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Thrawn
félisten
válasz proci985 #59267 üzenetére
Nem, csak akkor jönnek az elitek, ha az aktiválja a shrine-t akin a bracer van. Én mindig megállok a pylon előtt ha frissen csöppenek egy partyba, mert megesett, hogy én aktiváltam egyet, mire már linkelték is a Nemesist chaten. Én meg írtam vissza, hogy good to know
szerk: állandóra nem használom, mert jobb a Reaper's, cserélgetni meg lusta vagyok...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cray Tyler
senior tag
válasz proci985 #59267 üzenetére
Elvileg az a standard eljárás rift runokon, hogy a shrine-ok előtt megáll mindenki pár secre, valaki cseréli a bracerét nemesisre és aktiválja a shrine-t (azonnal vissza is cseréli arra amit egyébként hord), aztán mehet a darálás. A művelet kb 1,5 sec: inventory nyit, bracerre katt, shrine nyit, rendes bracerre katt, dara.
Conduitot is érdemes nemesissel nyitni, mert a spawnoló elit gang úgyis elhullik másodpercek alatt. Bár sajnos többször is láttam olyat, hogy az egyébként méterenként meghaló és/vagy hátul lootot szedegető kolléga conduittal felszerelve bátran szaladt előre, hogy 10 sec múlva simán eldőljön valami kellemetlenebb affix-kombós elit gangben...[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
hi
Crusader thorns buildhez milyen skilleket kéne berakjak, hogy jól működjön?DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
mikromanus
veterán
válasz DioRobber #59272 üzenetére
Van 1-2 skill ami kellhet, de a thorns nagyja/alapja itemekből jön és elég korlátos. Önmagában nem tűnik életképesnek magasabb tormenten. Olyan 750k dam körül lehet a max sebzés. A bracers "alkalmanként" adhat tízszeres sebzést és setből mehet területre. Ez azért nem kiemelkedő és elitekre sokat nem is ér. Persze lehet hogy jó is lehet, de szerintem a béta óta veszettül szétnerfelték. Esetleg:
Provoke Charged Up és Iron skin-Reflective Skinedit: mondjuk nem volt Vo'Toyias Spiker pajzsom se, így volt még a kisérletemhez képest tartalék benne, de mással jobban lehet szerintem ölni.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
Ma végre kiesett az első cinderem, elvi szerver leállás után 3 perccel.
Ezt minden szerda hajnalban ki fogom próbálni.10600k 16GB 1660s 5TB
-
MrCsiT
addikt
válasz GrooveHero #59261 üzenetére
70 alatti kari felhúzására az egyik legjobb módszer, hogy rift végén a zárás előtt karit cserélsz, és akkor a kicsi kapja az xp-t.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
shouryuken
senior tag
Tegnap meglett a cinder. Nem tökéletes, +16%/-29%/3sock/strength/98res (rollolt), de azért nem is kuka.
Összesen 40 óra van a kariban, viszonylag szerencsésnek érzem magam
Tegnap átcuccoltam a tüzes geart crusira, jóval magasabb damageket produkált, mint a barbi (nyilván lassabban), azt még nem próbáltam, hogy ez konkrétan jobb haladást is jelent -e. -
GrooveHero
addikt
válasz MrCsiT #59277 üzenetére
Tudom, de mivel senki nem volt fent tegnap ismerősök közül, így nehezen jött volna össze a rift.
Kaptam egy másik módszert is, amihez 4 ember kellene, köztük az egyik egy erős 70-es kari, aki bírja a bountyt. Act 1 bounty cursed cellar, sarokban megbújni, és hajrá, jöhet az xp. De egyedül sajnos ez sem megy. Játszanék vele simán, de csak a teljesen alap cuccok vannak meg a karakternek. Stock bot és ennyi. De már lvl 55 asszemWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
L_ajos
őstag
válasz GrooveHero #59279 üzenetére
Mi a battletagod? Ha fent leszek ( leszek ), tudok segíteni
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Gorneck
legenda
2.1-ben fixálni fogják elvileg az 1helyben szotyizó PETeket...kár, hogy még mindig nincs semmi infó az érkező PTRről...
Gorneck#1239
-
L_ajos
őstag
válasz GrooveHero #59281 üzenetére
Oksa! Felveszlek és akkor már én is tutkó leszek ( bár napközben is, de este a tuti )
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Blaze_
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz Blaze_ #59284 üzenetére
Megfelelő balance mellett nem lenne ezzel semmi baj, de az nincs.
Igazából jobb örülnék 1-2-3 új build lehetőségnek, ami által úgy érzem, hogy közöm van a DMGhez és ismét fun lenne játszani a dokival...
(#59285) DjDanee87: El kell mozdulni, hogy a fetishektől odaférjen...amúgy sok esetben a fetishek se csinálnak semmit, mert nem férnek oda...simán maximalizálnám a PETek számát 10-re kutyával, gargával, fetishel minden xarral együtt vagy a fetishek számát a skill által kreálható maxval...mert amúgy jade WD ide vagy oda, de RGnél megérezni a hiányát...nem kicsit nagyon.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Lézerparaszt
őstag
Pár órácskát farmoltam a pónis pályát t6-on. 1 db legend nem esett. Csak nekem nagyok az elvárásaim hogy 1600% -nál elvárnék mondjuk runonként legalább 1 legendet? Ezek után mi értelme van az egész t6-nak? Csak egy nehézségi szint a streamereknek hogy lássuk hogy hűűű de jól nyomják? Lehet.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Blaze_
aktív tag
válasz Gorneck #59286 üzenetére
Persze valójában én sem ez szeretném csak nem tudtam kihagyni, egy blizzard stílusú patch note-ot
A legjobb lenne ha az összes build a végén egyformán jól tudjon haladni T6-on. Én a disintegrate-emmel valószínűleg sose tudnék, perfekt cuccokban se, olyan 6 perces runokat csinálni amiket a napokban többször is láttunk itt. Hiába van több damom és toughnessem, a set bónuszokkal nem lehet versenyezni. Ez egyébként szintén nem lenne baj, ha minden fő skillhez lenne egy set. De talán majd a ladderekkel és a második kieggel idáig is eljutunk majd. -
Gorneck
legenda
válasz Lézerparaszt #59287 üzenetére
Ha nincs ott elég láda, akkor kb hiába mentél ott...nekem nagyon de nagyon ritkán dob elit/trash bármit...
Olyan T4-T5 magassága az ideális...amúgy meg azé vannak a nehézségi szintek, hogy ne aludj el a játék felett...ha már T6-on is elalszol, akkor ideje másik kasztra váltani...
Mi is azért járunk T4-re, mert T3om még a xar Monkom is egyhiteli a trashek javát...és vmivel érzetre mennyiségben több is a loot T1-T2höz képest.És igen, nálunk is vannak napok, mikor nagyon nagyon kevés item esik...vmikor meg fossa...
(#59288) Blaze_: Tudnál, csak nincs PET-ed...ahogy a többi kaszt is tudna, de nincs ilyen opciója...egy jó petdoki 1db fetishe 15-30M környékén dolgozik, ebből van 15 és a Garga ami az én gearemmel is 200M-et is kritel (se soj se unity se tasker), szal lehet számolni mi DMG marad ki, ha nincs PET doki.
De mint mondtam nincs ezzel semmi baj, csak lehetne több build, ami jellemezte a WD-t...dehát kicsit látszik, hogy nem a magányos farkasoknak készült a RoS felsőháza.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
sutyi^
senior tag
Tegnapelőtt T2 rift kinyit, 30 méterenként leg item, összesen vagy egy tucat kettőnknek. Tegnap zéró nulla semmi.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Rayner
őstag
Tegnap este mentem 2 kört 4es partyba T6 .... 0 legend
Utána 2 kört T4-en public(4es) - 7 legend...Részemről ennyi volt T6, a büdös életbe be nem teszem oda a lábam
-
Blaze_
aktív tag
Kis info a random generátorokról:
A blizzard random kicsit olyan szerencsétlen mint a php-s rand függvény, minták vannak benne. De ettől függetlenül hosszútávon ez is random. Valószínűleg tudtak volna olyat is csinálni mint a random.org-os srácok a bal oldali ábrán, de nem biztos hogy attól jobb lett volna a játékélmény. Én személy szerint inkább elviselem hogy egy nap nem esik semmi ha másnap tele a képernyő színes fénycsóvákkal
-
granini
őstag
Na belenezek enis a varazsgombbe akkor..
Hypper, Rayner - egyelore nem sok ertelme van a T6-nak hacsak az nem hogy valaki elmondhatja magarol hogy D3 kimaxolva.. nem is alapvetoen a nehezsegevel van baj, hanem azzal hogy nincs osszhangban a jutalom a nehezsegi szinttel.. persze nem azt mondom hogy minden mobbol hulljon a legend T6-on, de pl annak az eselye hogy a Warden kulcsot dob, vagy hogy az uberek HF ring materialt az is csak 50%, nem ugy mint regen az mp10 = 100%.. es szerintem azert vhol ezt kellene kompenzalni, kulonosen egy olyan rendszerben ahol vegre nem visa warrirok vannak hanem kizarolag lootbol lehet gearelni. Igy aztan valoban limitalt a T6 erteke e tekintetben..
Sokunk szamara az xp meg a gold is boven masodlagos dolog. Nem fogok csak azert T6-ra menni (plane ha szenvedos) hogy tobb xp legyen meg tobb gold. Goldom van / lesz, az xp meg olyan hogy P400 felett mar kb tabonkent 2 sor ki van maxolva paragonbol, nincs mar akkora erteke a pontoknak se.. legalabbis nekem edesmindegy hogy ezen a heten 10 p-levelt fogok lepni elore vagy 35-ot..
(Meg egy gondolat.. mert elvileg a nehezsegi szintnek nincs koze a loot minosegehez, csak a mennyisegehez.. dehat nagy szamok torvenye.. tehat minel tobb leg esik annal nagyobb az eselyed hoy vegre jo is essen - csakhogy nalam ez is az a kategoria hogy most mindegy hogy a fullos cinder ma esik vagy ket het mulva vagy 2 honap mulva.. addig is tolom vmivel es azt is elvezem.. en szoloban pl T2-T3 bountizom, mert gyorsabb es talpon maradok.. oszt jo az a loot ugy is.. )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
törölt tag
válasz Blaze_ #59293 üzenetére
Csak az a baj, hogy még mindig lesznek olyanok akik azt mondják, hogy őket bizony figyeli a Blizzard és direkt nem esik legendary. Aztán kitalál valami hülyeséget (pl. felhúz egy új karaktert) és az első legendary után már posztolja is redditre, hogy bizony mindenki húzzon másik karaktert, mert úgy több legendary esik.
Szomorú, hogy komolyan is gondolják.
-
mikromanus
veterán
válasz granini #59294 üzenetére
A magasabb nehézség akkor jó, ha csak szórakozol (és bejön a magasabb sebzések miatti nehézségnövekedés), vagy ha olyan jó cuccaid vannak, vagy olyan erős builded, hogy nincs lényegi különbség az egy szinttel alacsonyabb nehézséghez képest. Ha T6-on 10 perc alatt 10 elit pakkot teszel a sírba, de T4-en ötvenet, akkor ugyan lehet dupla, vagy tripla a T6 legend dropja, de még mindig szarabb mint az alacsonyabb nehézség. Már matematikai szempontból. Solo és party rift közt van talán 10-20% MF és legend find eltérés, mégis néha aránytalanul jobbnak tűnik a csapatban a drop (legalábbis a legendary számossága. A minősége ugyanolyen kiszámíthatatlan mint soloban).
4 perces T6 rifteknél is megvan az hogy alacsonyabb nehézségen időarányosan jobb a drop? Ennél gyorsabban nagyon nem lehet megoldani már a rifteket. Vagy igen?
-
Bird
addikt
válasz #81999360 #59295 üzenetére
Igen és a vélemény olyan mint a popó van belőle mindenkinek...
Ettől függetlenül meglehetősen érdekes összefüggős, hogy minden ládából kiesik legalább egy kék item. Ez is biztos csak a véletlen műve! Full random, ugyan hagyjuk már. A másik meg, hogy senki se tudja, hogy a Blizz féle random hogy is működik valójában. Hétpecsétes titok, talán nem véletlen.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Blaze_
aktív tag
A ládás példa nem tudom hogy jön ide. Attól hogy a nulla nem eleme a random halmaznak a ládáknál attól az még random marad. Elit csapatoknál se nagyon fordul elő hogy ne dobjanak semmit.
Az hogy hány darab item esik és az hogy milyen itemek az két külön random algoritmus, azt hittem legalább ez egyértelmű.Egyébként ahogy a linkelt cikk is írja:
"It is impossible to prove definitively whether a given sequence of numbers (and the generator that produced it) is random."
Tehát abban igazad van hogy ez sosem fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz granini #59294 üzenetére
Na most én pont fordítva vagyok. Azért megyek T4-es bountykat, mert nagyon kevés a goldom. Értsd: általában 1 millió alatt vagyok!!, mert ami van, mindig elköltöm kövekre, vagy enchantolásra. De a T4-ből is csak az elitek a szenvedősök, na meg a sima mobok akkor, ha sokan vannak és körbevesznek és kezdődhet a gang-bang
De a gold az viszont iszonyat jól jön, kb 1 milla/act, csak sajnos elég nehéz végigtolni az összeset a Boss-ok miatt, eddig csak a Skeleton King-et tudtam lenyomni, de azért kellett menekülnöm, mert egy csapással csak kb 80-85%-hp-mat vette le, és volt neki 1,5milliárd.
Szóval szenvedős a T4 még nekem, de a gold miatt megériWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bird
addikt
válasz Blaze_ #59298 üzenetére
Oké tökéletesen felesleges IDE bármit is írni, így abbahagyom. Ha valakinek picit is más véleménye van a témával kapcsolatban vérig sértődtök. Igaz bizonyítani semmit nem tudsz, de azért úgy gondolod, csak neked lehet véleményed. További sok sikert, jó erőlködést! Kiszálltam...
P.S: Jómagam emlékszem milyen volt a topik két éve... Finoman fogalmazva ég és föld a mostani "majd én megmondom a tutit" mentalitáshoz képest. OFF vége örökre.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest