- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #22349 üzenetére
Az unbuffed DPS-be tudtommal nem számít bele egy passzív skill sem, szóval 200K unbuff DPS-t elérni full deffenzív passzívokkal kb ugyan annyi elérni mint full offenzív passzívokkal
Én másképp képzelem amúgy az unbuffot, ahogy azt már néhányszor le is írtam itt, de ugye ez az elfogadott így erről beszélek én is..mármint hogy skillektől független az unbuff DPS
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Andie
őstag
Ezt majd beszéljük meg azután, ha lesz neked is egy, és először nevet rád, meg bújik oda hozzád, átölelve a nyakad
Valaki tegnap ajánlotta, hogy cseréljem le a Scoundrelemen a 4. skillt az anatomy-ra. Ugye most a Hysteriát használom, mert az valami X időnként megnöveli az AS-t talán? Nem emléxem most pontosan, de annó valamiért ezt olvastam jobbnak. Az Anatomy meg 3% chc-t ad fixen. Nemtom melyik a jobb?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
SLYM
veterán
válasz Cyberbeni #22307 üzenetére
mana regent gyönyörűen lehet pótolni max manával és skillekkel. plusz az én karakterem felesleges AS nélkül tudja a 200k unbuffed DPS-t, ezzel semmi gondom nincs egy átlag WD-hez képest, sőt, kifejezettem jól állok mana terén. skill bónusz meg pontosan 1 létezik WD-knél, rá tudod tenni az uhkapianra a poison dartot. de olyan upkapian amin van mana regen és max mana és emellé meg jó is, nem véletlenül megfizethetetlen cucc (kerestem sokáig). akkor most bukjak kis max manát, vagy mana regent, illetve a 20 yardot, amit máshol pótolni rengeteg arany lenne, hogy nyerjek egy olyan skillen bónuszt, amit próbálok a lehető legkevesebbet használni (ha éppen fogytán van a mana). nem érzed kicsit hülyeségnek amit írtál? mert lefordítom. azt írtad, hogy költs el kurvasok goldot egy uhkapianra, vagy egy még drágább zuni mojora, plusz vegyél yardot az összes cuccra amire lehetséges. óriási tipp volt. köszi (soj-om meg van, csak ritkán használom)
abban viszont igazad van, hogy az acid szemre kb fele annyit sebez, mint a macik. az utóbbi időben próbálgatom ezeket, meg nézegetem mikből kéne venni drága cuccokat, hogy úgyanolyan kényelmesen tudjak menni, mint az aciddal (űberezni is). egyelőre nem találtam megoldást, valszeg nem véletlenül csak az egyik maciból kapok LS-t a 3-ból, meg nem véletlenül olyan lassú ez a skill, mint amilyen. (mondjuk talán pont azért, mert 2x annyit sebez, mint az acid
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Ezt majd beszéljük meg azután, ha lesz neked is egy, és először nevet rád, meg bújik oda hozzád, átölelve a nyakad "
Elhiszed, hogy ezt nem tudod megmagyarázni olyan embernek, akinek nincs és még nem is szeretne? Nincs ezzel baj.Enyém ma kapott a bölcsiben ajándékot meg puszit a kis barátjától, kurva viccesek
Az anatomy azért jobb, mint a hysteria, mert mindig megadja a 3% crit chance-szet. A másik 10% sebzést ad 3 sec-ig, crit-ek után.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Andie
őstag
válasz persil #22360 üzenetére
Én magam sem hittem el. Én úgy bólintottam rá a gyerekre anno, ahogy a kollega is itt nyilatkozik. Csak nyüg, zajos, sír, nyüzsög, baj van vele, kiadás, stb stb... Aztán ahogy megszületett, és a kezembe adták koszosan, a szemembe nézett... azóta azon vagyok kiakadva, hogy gondolhattam olyanokat, mint előtte. De épp ezért ezt nem lehet elmagyarázni, ahogy te is írod. Ezt megélni és érezni kell.
És dps-ben is többet hoz az Anatomy? Mert az a 3% nem sok igy ránézésre, a 10% több. Márpedig crittelés az van folyamatosan általam, ha tolom a macikat, tele a képernyő sárga számmal.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
persil
nagyúr
De gondolj arra, hogy a 10% az a sebzésed 10%-ka(pl100k-->110k) és az is csak 3 másodpercig.
Míg a 3% crit chance egy 300-400% crit dmg-nél már komoly tud lenni, ráadásul mindig rajtad van. És ami talán fontosabb, hogy a magas crit chance nemes egyszerűggél több critical-t eredményez, a crit-en alapuló effektekről nem is beszélve.
Tehát nem - csak - a karakterlapon szereplő dps számít. Sőt, kis túlzással az számít a legkevésbé.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #22352 üzenetére
Ezért mondom, hogy a papír dps nem jelent semmit.
@czpitti: miért kellene owe? 500-600 all resistet simán össze lehet szedni gearből. Sti cserélése már nem ilyen egyszerű, de megoldható.
@SLYM: amíg MP 10 elitek/überek ellen nem tudsz folyamatosan acid raint/macit tolni, addig nem állsz jól manával. (plusz néha alap támadás, ha vision questet használsz) %elite dmg, acid rain crit chance, zombie charger cost reduction jobb, mint poison dart bónusz, ha jól állsz manával. Pl zombie charger, mana regen ukhapian serpent jobb, mint egy béka.@persil: 3/5 részt él az a +10%, ha jó az alap crit chance, akkor hasznosabb, mint a +3% crit chance folyamatosan
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz czpitti #22365 üzenetére
Vállas+sisak+chest+csizma+bracer-en erőfeszítés nélkül lehet all rest szerezni. Neked van kesztyűn és amuleten is, ennyiből kb megvan az 500, a kieső vitality meg pótolható csizma+vállas kombón.
Persze árban több, de +1 passzív. (Meg bracert még kell craftolnod hozzá, hogy tényleg ne bukj semmit és meglegyen ~500 all res)Nem azt mondom, hogy legolcsóbbhoz ez kell, de a legjobbhoz igen.
@persil: gondolom coopban is van elég crit chanced a buildhez, akkor meg nem kéne, hogy probléma legyen soloban az a 3% crit chance. Attack speed kell a CM wizardhoz, mégis socketes chantodo a legjobb, nem az attack speedes.
[ Szerkesztve ]
-
czpitti
senior tag
válasz Cyberbeni #22367 üzenetére
Az a baj ezzel hogy a legjobb az megfizethetetlen.Ha valaki azt a kategóriát célozza meg akkor majd beszélünk róla de addig kell Igen egy jó bracers-re nagyon várok de nem akar jönni a kraft.igazából csak a res hiányzik róla.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Cyberbeni
addikt
válasz czpitti #22368 üzenetére
AH-ból összehozható(kivéve bracer), ami ugye 2B maxot jelent cucconként. Ez 1-2B fegyverek mellé inkább csak méregdrága, nem megfizethetetlen.
(Persze nem biztos, hogy mindből van állandóan jó, de azért szoktak berakni olyan cuccokat, 3%ls 25% lsd wkl 940+ dps-el már tényleg fehér holló és akkor is csak 5 percig ilyen "olcsó", tehát arra nem terveznék, csak bónusznak jó, ha bejön) -
czpitti
senior tag
válasz davidsz #22371 üzenetére
Nekem ha jön plusz res akkor jó,ha nem akkor így maradt.Én se kraftolok sokat mert igazán értelme már nincs.( persze van mert amuból is eshet jobb meg bracers is de elég kis eséllyel.Szóval ha lesz lesz,ha nem akkor nem )Megyek is vault-ozni kicsit
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz czpitti #22370 üzenetére
Na vettem egy új Ice Climbert, Így most az életem is helyrejött valamennyire Buktam 1 rezt, meg 500 DPS-t, de sztem megérte
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
persil
nagyúr
válasz Cyberbeni #22367 üzenetére
"gondolom coopban is van elég crit chanced a buildhez, akkor meg nem kéne, hogy probléma legyen soloban az a 3% crit chance."
Azt mondtam, hogy én azt választottam, mert a több crit chance mindig jobb a build miatt(nem mellesleg 270k dps-sel már elég magasról szarok arra a 10%-ra, mivel nem játszok mp10-en, csak ha unatkozom, mp7-en és alatta meg szana-szét olvad minden. Az így elvesztett másodpercek meg ugyanannyira nem érdekelnek, mint a runjaim hatékonysága. Ez maradjon csak meg a stopperrel és számológéppel játszó rétegnek) De azért ez és a "problémát okoz" között még van néhány lépcső.
" Attack speed kell a CM wizardhoz, mégis socketes chantodo a legjobb, nem az attack speedes."
Kösz kapitány! Viszont a scoundrel nem ad atk speed-et, szóval kb. kurvára irreleváns, hogy az atk speed mekkora szerepet játszik a cm wiz életében.Long story short, nálam anatomy > hysteria.
Mindegy, befejeztem.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
válasz persil #22374 üzenetére
Attack speed még fontosabb is, mint crit chance, mert gyorsabban raksz le tornádót, és többet is tickelnek. Nem külön kell nézni a statokat, hanem egybe.
Pinpoint barrier is rosszabb Storm armor-shocking aspectnél, pedig ad crit chancet.
Ha van elég chc/aps a build működéséhez, akkor már nincs nagy különbség, hogy chc/aps-ből jön e a +dps, vagy egyéb forrásból.
Attól még hogy te azt választottad, nem feltétlen jobb se a te buildedhez, se máshoz.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Cyberbeni #22375 üzenetére
Ja, az a legjobb ha minden megvan gearből, és a skillezésnél nem a gear hiányosságait kell pótolni.
Mellesleg ha megvan a kellő chc, as, all res, armor, akkor akár 2 hely is szabadon választható a passzívokon kívül a CM buildben (amiből persze az egyik a storm armor szokott lenni), a másik viszont lehet akár a wormhole, akár a time warp akár valami egzotikusabb. Próbálgattam tegnap, hogy pl sparkflintet teszek be (mert kicsit lusta vagyok 8 mp-ként a slow time-ot nyomkodni, meg kicsit meg is törheti a többi spell ritmusát), és bár nem így a leghatékonyabb, de mindnképp kényelmesebb. Persze mpl10 überezéskor marad a time warp, mert durván boostol mindenkit, de soloban lehet variálni.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
A lerakás sebessége kb mindegy. Hacsak nem nagyon alacsony az AS. A tick a tornádókon viszont már nem az. Viszont a crit se önmagáért hasznos, hanem mert van egy-két rá épülő hasznos effect. Pl: APoC és a CM cooldown csökkentése. Amúgy nem tudom minek kell ezen agyalni. Amelyikkel gyorsabban lehet spamelni a skilleket és biztosít elég arcane powert is az a jobb. Vagy a fő sebzést is a tornádók adják? Az AS-en meg valami breakpointok vannak. Ha elérted az egyiket és nem érheted el a plusszal se a másikat, akkor tök mindegy mennyi van, nem?
(#22378) persil
ja, igaz. Csicska ügyileg irreleváns, hogy az AS vagy a CHC a jobb.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
De nem érted, hogy szó sem volt az atk speed-ről?
Hidd el, pontosan tudom, hogy mennyire van/nincs rá szükség, lehet, hogy nálad is jobban, de nem arról beszéltünk, hanem a scoundrel anatomy/hysteria skilljéről."Attól még hogy te azt választottad, nem feltétlen jobb se a te buildedhez, se máshoz."
Ez pont ugyanígy igaz azokra a dolgokra, amiket te is szentírásként osztogatsz néha. Belekevered az atk speed-et, aminek az egészhez semmi köze. Egy követő két skilljéről beszéltünk, semmi másról. Fel lehetne sorolni ezer más dolgot, de nem tettük, mert csak ennyiről volt szó.Egyéként meg - mint minden más is a játékban - gear-től, build-től, játékstílustól, tapasztalattól, kaszttól, de még kb a csillagok állásától is függnek a dolgok.
mikro
"Az AS-en meg valami breakpointok vannak. Ha elérted az egyiket és nem érheted el a plusszal se a másikat, akkor tök mindegy mennyi van, nem?"
Igen, amíg nem éred el a következőt, de az előző meg van, addig tök mindegy, hogy mennyi. Mondjuk nagyon pici különbségekről van szó két érték között. Nem tick-ben, hanem a kellő atk speed-ben, tehát általában meg is van a köv. breakpoint, ha bónuszt szerzel rá.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
"Attól még hogy te azt választottad, nem feltétlen jobb se a te buildedhez, se máshoz."
És ugyanez igaz azokra a dolgokra is, amiket te itt saját tapasztalataidból vagy a streamről lelesve elénk társz.
Nem hinném hogy te vagy az az ember aki itt mindenkinek el kell hogy mondja hogy mit és hogyan csináljon.
Szerintem mindenki el tudja dönteni hogy számára mi a legjobb/legkényelmesebb/leghasznosabb vagy akár a legeffektívebb.
Rengeteg CM Wizardos videóban látom pl hogy Meteort használnak, ami nálam pl
1. nem fér be
2. a teleportot nem adnám érte semmi pénzértJobb az enyém mint a másiké? Pont leszarom! Nekem így jó, kényelmes, és hatékony.
Te nem így gondolod? Hm..nabumm..ezért van 1-1 karinak annyi skillje hogy mindenki össze tudja válogatni azt amit szeretne és úgy ahogy szeretné.Az meg hogy te márpedig MINDENRE amit mondasz kijelented hogy "így a jobb", főleg hogy egy 2M-ből összerakható Wizard büszke tulajdonosa vagy...nem is tudom..no comment!
Hja és ez nem b*szogatás, csak megint kezd elszaladni veled a ló és megint átváltozol a világ legkeményebb megmondóemberévé...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
czpitti
senior tag
válasz Sirandrish #22379 üzenetére
D3 - Én: De ezek most nem refiztek! Roli: Hát akkor biztos anyám szívta le a HP-mat! Ez mekkoraaaaaaa
-
TBT
addikt
Sziasztok!
A StarCraft 2 Heart of the Swarm CE beregisztrálása után nem tudok bejelentkezni a Diablo 3-ba.
Folyton ez az üzenet jelenik meg: http://dl.dropbox.com/u/43247418/Diablo_3_error.pngAz Authentikátorra utal, de eddig nem volt semmi probléma vele.
Más Blizzard játékba (WarCraft 3, StarCraft 2) be tudok jelentkezni, csak a Diablo 3 rakoncátlankodik...Valahol írták, hogy töröljem a Battlenetes mappát, de attól sem oldódott meg a dolog.
Már újra is telepítettem a játékot, de a probléma továbbra is megmaradt.
A hivatalos fórumon pedig azt írták, hogy állítsam át a játékot USA szerverre, jelentkezzek be arra, majd ki, állítsam vissza EU szerverre és jelentkezzek be oda... Az a baj, hogy USA szerverre sem tudok bejelentkezni, mert ott is ez az üzenet fogad!
Persze lehet törölnöm kéne az Authentikátoros védelmet és akkor menne a dolog. De nem azért vettem azt a kis cuccot 3000 Ft-ért, hogy most a kukába végezze!Aki tud erre megoldást, az kérem segítsen!
Köszönöm!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Sirandrish
legenda
válasz czpitti #22380 üzenetére
Hja..multkor toltuk aztán Roli a DH-jával elfeküdt, és felvisított hogy k*rva refi.
Mivel én CM wizard voltam így ledobtam magamról a felelősséget és mondtam hogy ezek most nem refiztek..erre nyomta az azóta szállóigévé avanzsált mondatátEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rankerz
senior tag
A Nem-barbár karakterekkel mennyi xp-t lehet farmolni egy óra alatt? Tudják e tartani a lépést a WW barb gyorsaságával (~72Mxp/ óra) vagy drasztikus hátrányban indulnak?
Ja és persze ne olyan karakterekről beszéljünk akik mp10 et is 1 hittel farmolják
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
AS-t szeretném növelni, de nem tudom melyik cuccot lenne érdemes lecserélnem Barbi
Valami ötlet?
No mistakes, just happy little accidents
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Harmadikként egy DH-t kezdtem el húzni. Normal act4 végére kb hányas szinten kéne lennem? Át lehet ugrani az actokat / questeket? Minta olyan rémlene, hogy a kezdéskor haver behúz diablohoz trükk már nem működik..? -
Sirandrish
legenda
Első körben az Amut..azt mindenképp.
Aztán jöhet a jobb oldali ring..ha kicsit komolyabb a költségvetés akkor jöhet a kesztyű isr6man123 30as szinten tudsz átmenni Nightmare fokozatra, szóval ha még nem vagy 30 akkor hiába ölitek meg Diablot.
50en mehetsz Hellre és 60on Infernora.
A szintkorlátokat mindenképp el kell érni, de ACt3-as runokkal ha segítenek elég hamar megvan..főleg ha már normalon átverekedted magad, mert NM-en már jobban megy a dolog[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz r6man123 #22386 üzenetére
Ez nem "trükk" és igen, még működik.
Adott nehézségi szinten farmoljátok act3-at, amíg el nem éred a köv. nehézséghez a megfelelő szintet, megölitek diablo-t, hogy meg legyen a quest és mentek köv. nehézségre. Rinse and repeat.
Level requirement: nightmare - 30, hell - 50, inferno - 60Szrk.: A zandrish gyorsabb vót.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Rankerz #22384 üzenetére
Konkrétan a WW barbárról nem tudok nyilatkozni de nekem pl Wizardal sokkal hamarabb meglett a paragon 100 mint Barbival.
ÉS még hozzátenném azt is hogy míg a Wizardnak semmi EXP boostos cucca nem volt, addig a Barbin volt Leoric, HF és EXP-s kavics volt a satyiban.Szóval nem tudom hogy a WW Barb mennyire gyors de talán egy Archon Wizard képes lehet felvenni vele a versenyt, vagy legalábbis nem marad el annyira mint a többi kaszt
-
F-ECT$
titán
válasz mikromanus #22377 üzenetére
-A lerakás sebessége sem mindegy, mert az elején kicsit sebezhetőbb vagy, mint amikor már csak darálni kell.
-Nem tudom, hogy mi adja a fő sebzést, de a tornádó biztosan jól kiveszi a részét belőle.
-AS: így van, breakpointokat kell elérni.Dive ever, work never.
-
trufa12
addikt
válasz persil #22389 üzenetére
Hát igen valaminek lennie kell , a blizzard is tudja hogy nincs senki aki már a huszadik kariját is kipörgetné... legalábbis elsőre.
Úgyis meg van rá minden cucc előre, aztán át rántják lvl up és max később achivmentezik vele.De először is alig várja az ember hogy meg legyen 60 meg a cuccok fel kerüljenek .Nekem ez már kb a 7 edik karim a diablo 3 as történetemben , most ugye az első az újrakezdés óta .De baszottul unom valaki helpelhetne már hell act4 en járok.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #22390 üzenetére
2 dolog:
-nem ww barbárként fejlődtél
-a barbárod a fejlődés közben öltözködött, míg a wizardod már induláskor képes volt iszonyat gyorsan haladni a para szempontjából fontos mpl1-3 szintekenMellesleg kb hány óra alatt lett meg wizzel a para 100?
Dive ever, work never.
-
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #22391 üzenetére
Ja, ezt hívjuk wind up-nak. Azért kell a nagy atk speed, hogy minél előbb kint legyen a megfelelő mennyiségű tornádó, különben nem indul be az egész. "Kis túlzással" utána már mindegy is, hogy mennyi az atk speed, mert egy tornádó sokáig "él" szóval, ha kint van a megfelelő mennyiség, már csak pakolni kell és jóság van.
A sebzés nagy része a robbantgatásból jön, mert megfelelő cd csökkentés mellett tulajdonképpen folyamatosan robbansz.(mire az első robbanna, már rég elindítottál 2-3 másikat)
A twister majdhogynem elhanyagolható sebzést ad(legalábbis 1 darab belőlük), van, hogy 1-2 ezreket crit-el, ami ugye elég kevés 270k dps mellett. Viszont, ha egy mobra ráraksz 4-5 darabot, akkor nagyon szépen szétolvasztja őket az is.
De a lényeg az exploblast.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mephi666
nagyúr
szokott valaki innen beirkálni a blizzard "ötletládájába", hogy milyen változtatások lennének jók a rendszerben?
eszembe jutott már pár dolog, amit még ide nem írtam le, de most megteszem, hátha más is jónak látja és akkor lehet beírom nekik (vagy beírja más is, hátha könnyebben eljut hozzájuk)
egyik dolog:
főleg a3-farm megy, mert onnan jön a legtöbb xp és ezen most próbálnak változtatni, majd elválik milyen sikerrel... erre olyan gondolatom volt, hogy hiányzik a d2-es rendszer, ahol waypointokon végig lehetett ugrálni a játékon... ezt talán úgy lehetne ide is bevonni, hogy betennének egy kiválasztható új játékmódot (akár úgy, hogy inf diablo megölése után aktiválódna), ahol a nehézség/mp kiválasztása után bedobna pl act1-be és egyészen diablo-ig az összes wp-re oda lehetne ugrani, pluszba az összes boss is a helyén lenne "halálra várva" ez nagyobb szabadságot adhatna és a monotonitás is elviselhetőbb lenne
másik dolog:
a korábban beígért quest rewardok... sok embernek az a baja, hogy nem díjazza a játék a "játszást" és nem talál normális cuccot: ha minden kisebb questline végén lenne egy választható account bound reward, akkor megérhetné 60on is questelgetni... itt nem über dologra kell gondolni, csak példát mondok: leoricos questline végén választhatna a nép, hogy most akkor 80-120dex+80-120vit+2random gyűrűt kér, esetleg ugyanezt str/int verzióban... ennél azért eshetnek sokkal jobbak, de akit üldöz a balszerencse, az is hozzájuthatna pusztán játékkal olyan tárgyhoz, amivel könnyebb lenne a haladás (persze fixálni lehetne, hogy melyik questline végén milyen típusú random reward van)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rankerz
senior tag
válasz Sirandrish #22390 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy a mészárlás sebessége hozható ezzel azzal, de a MS még mindig hiányzik ahhoz hogy az "üres" részeket átfussa az ember, így matematikailag lassabbnak kell lennie a WW barbnál.
Persze az ember szubjektíven lassabbnak vagy gyorsabbnak érezhet valamit ,ezért lenne jó ha tudnál egy xp/run és hány perc egy run számot mondani pl
[ Szerkesztve ]
-
Zan
aktív tag
válasz mephi666 #22395 üzenetére
Ezt az akárhová ugrálós dolgot tényleg tök jó lenne, ha bevezetnék...! Mondjuk egy free-mód gombbal, amit a quest-menüben lehetne beállítani! Csak hát ez ellen az jönne ellenreakcióként, hogy akkor meg senki nem quest-elne...na de itt kellene felhozni a quest rewardot! Viszont oda szerintem bőven elég lenne csak az, hogy mondjuk egy küldetésért kapj 500k-1 Milla aranyat, vagy csak iszonyat xp-t! Szóval, tök jó ötletek!
Minél jobb, annál jobb!
-
r6man123
senior tag
Köszi a válaszokat!
Esetleg valaki akkor be tudna húzni normal Diablo elé?
LethalRabbit#2226 -
Gorneck
legenda
válasz Rankerz #22396 üzenetére
Core
Tower of the Damned Level 1
Arreat Crater Level 2
The Keep Depths Level 1 csekkolni az elitet waypoint közelében majd Keep Depths Level 2.Ez olyan 9-11M XP (HF+Kavics) és a run hossza olyan 10-12 perc lehet egyedül. Ezt WDvel hoztam MPL1-en (24 MS gearből és 2 skill mellett). Kb végig tudsz így menni, ha épp nem full üres a map. De ez ugye eléggé melós.
TR Monk még ami sztem még jó XP gyűjtéshez...Ez még 1 peccsel korábbi mérés, ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest