Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberbeni

    addikt

    válasz SLYM #22295 üzenetére

    Nem a karakter a papír, hanem az a 200k, manaregenből csak 10 van a cuccaidon, és semmi értelmes skill bónusz. Hiába tolsz 200k dps-el egy kevés acid raint, meg utána poison dartozol, egy jó medvés WD még 100k papír dps-el is többet sebez nálad.
    Ugyanez vonatkozik czpitti 221k vs 252k dps-ére.

    @VanDaal: nekem 650 all res, meg asszem ilyen 6-7k armor és 7% elite dmg reduction mellett a nagyon extrém eseteken kívül (health link+reflect+plague), nem hiányzik a crushing advance egyik MP-n sem, szóval szerintem neked is max 1 cuccon kell még all res, de lehet így is jó a killing spree +10% crittel (de legalább ilyen MP7-8-ig)
    Cold SoJ meg az EF fear hatásának kompenzálására kell, ez überek ellen nem számít, mert csak Maghda fearelhető, de elitek ellen sokkal jobb. Kalapácsos barbárhoz lehet kevésbé zavaró, de szerintem neki is használ, de ww barbnak biztos jobb.
    Próbáltam crit+socket EF-vel, szóval ez 6% lifesteal+450 loh gatyáról mellett van, mert a mostani talált macen van 900 loh is
    Hp meg azért fontos, hogy legyen időd lerakni a sok tornádót, hogy megkapd a teljes életlopást, ne halj meg akkor, amikor még csak 1 sebzi az ellenfelet. Nekem 50k+ van, de ilyen 40-45k is bőven elég, és még közben sorozatot is nézhetsz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák