Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JSaN

    addikt

    válasz reelc #105106 üzenetére

    Bizok benne hogy valami uj resz lesz Blizzconon, akar D4 vagy valami MMO irany.

    1. A paragont en eltorolnem, vagy teljessen atalakitanam. A jelenlegivel az a baj hogy jelentos jatekos teljesitmeny hatasa van, es ami meg nagyobb baj hogy tulsagossan kozosseg darabolo hatasa van.

    2. Lattuk mind ketto elonyeit hatranyait. En valamilyen szinten kombinalnam, es persze rengeteg ujdonsagot hoznak be, szerintem most mar van tapasztalatuk hogy lassak mi kellene.

    3. Ha Hack and Slash akkor maradjon izometrikus, plane ha a Diablorol van szo.

    4. Amig nincs jatekos beli elonyok/hatranyok a fizetos tartalmakkbol, addig nincs bajom vele. Ugy is ez a jovo (sajnos), na meg utobbi idoben a jatek fejlesztok/kiadok a jatek szo helyett egyre inkabb a 'szolgaltatas' szot hasznaljak/sugalmazzak, es ez altal a jovoben a folyamatos penzkoltes fele tereljek a nepet. Pl. 2-3 eve starcraft2-bol nem neztem ki hogy igy at alakitottak microtranzakcios jatekka, hogy legyenek skinek, commanderek, aracade, es meg kis millio kacat stb. Szerintem a Diablo 3nal is valami ilyen iranyvonalon gondolkoztak, csak mar tul keson kapcsoltak, es biztos hogy kimatekoztak sokszor hogy mar menthetetlenul keso lenne kapcsolni, igy hagytak is elverezni a dolgot.

    5. Nekem jok a megszokott classok, de mindig johet ujdonsag. Inkabb a a classok kepessegeit kenne megreformalni, gondolok arra hogy ne az a 1-2 build legyen evekig hanem mindig legyen min. 4-5 mukodo varians.

    6. En mindig kivancsi voltam milyen lehetne ha mondjuk 6an mennenk, jo a 4 de azert megneznek egy 5-6 fos paryt is, biztos jo moka lehet, D2ben is az volt. A PvP johetne meg ha balanszolatlan is, mert a semminel barmi jobb. 2010ben is el huztak a mezesmadzagot es ott is hagytak utana.

    7. End game fontos most mar, skinekkel nem lehet megtartani az emberekeket, esemenyek, eventek, endgame contentek, kellenek legalabb negyed evente. A PoE szerintem nagyon jol csinalja, a legutobbi delve szerintem telitalalat lenne a diabloban is.

    8. Barmi is lesz fel kell kotniuk a gatyajukat, a konkurencia sem pihen, pl Lost Ark.
    Felolem lehet D4 vagy MMO irany is addig mig solo jatekoskent is teljessen ervenyesulni tudok.
    Még a D2 remastert is elviselem, de utolso dolog amit biztos nem akarok az egy mobilos game.

    Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák