- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dante3
addikt
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
boygabi_
aktív tag
válasz mikromanus #104048 üzenetére
Köszi szépen. Amúgy ez még egy szűz cucc. Nem csináltam vele semmit.
Franklin: Jól kiszúrtad.
-
mikromanus
veterán
-
Tidal
csendes tag
Lehetséges hogy ebben a seasonben kivették a 3 lvl65 gemes conquestet? Nem szoktam sokat diozni, de seasonben általában mindig felhúzok valamit 6-700 paráig. Aztán most nézem, hogy achik között nincs benne a "On a Good Day". Így nem fog menni a Conqueror. Nem mintha eret vágnék miatta, csak emiatt szenvedtem össze a gemeket 65ig.
-
reelc
veterán
válasz Tidal #104055 üzenetére
Itt megtalálod az aktuális Conquesteket is.
Az most nincs, amit szerettél volna, de mást még összehozhatsz.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Tidal #104055 üzenetére
Minden seasonban mas az 5 conquest.
Itt tudod kovetni oket: Season Journey Tracker
Szerk.: megeloztek[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Tidal
csendes tag
válasz Peppo #104059 üzenetére
Az már megvan, thorn sadert próbáltam ebben a seasonben. Mivel van egy tonna legendarym és leginkább thornst javasolnak set nélküli conq-hoz ezért gondolom csak nem lehet nehéz a GR45. Szerencsére van egy szép anci Hack fegyóm, lvl 67 thorn gem + kockába Heart of Iron, Bombardment övvel csak meghalnak
-
errorcode06
őstag
Az eheti challenge rift buildje is egy kalap sz....
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
chopin42
addikt
Szevasztok!
Az miért van, hogy néha elindítom a játékot, és mikor betöltésnél beadná a képet, megáll az első képkockánál, zene megy tovább, karakterek beszélnek, de semmire nem reagál, bezárni nem tudom, átváltani nem tudok semmire, max a start menüt előhozni, és kikapcsolni/újraindítani.
Ezt mi okozhatja? Kb minden 8-10 indításból egy ilyen. Hibaüzenet nincs, a játéktér megjelenítésébe fagy bele(?). Supportnak még nem írtam, kicsit idegesítő.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
proci985
MODERÁTOR
jovo heten vege a seasonnak, season 14 juni 15tol
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
Olvasok a sorok közt...
A barbár bárd lesz.
A monk hittérítő.
A wizard olyan Harry Potter külsejű tanonc.
De hivatalos képek fentebb az új karikról.
Az első kép valami pankrátor lehet.
A második Zangief lehet éppen Balrog stílusában.
A harmadikon hagyományos animés cicalány (nem tudom mi azoknak a neve) a szokásos nekem van a legnagyobb fa-buzogányom (kardom, stb.) felállásban.[ Szerkesztve ]
-
Mezi1982
tag
Üdv, mindenkinek
Azt szeretném kérdezni lehet-e a PC-s verziot XboX controllerrel játszani, az optionsba sehol nem találtam.
Valami mókolás után esetleg?Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz Mezi1982 #104077 üzenetére
A Steamen keresztül futtatva tudod alkalmazni a Steam controller konfigurációkat, van a felhőben steam userek által D3-hoz előre elkészített config az Xbox controllerhez is.
Steam beállításokban, controller beállításokban először is kapcsold be az Xbox controller config támogatást
Adj be a Steamben 1 non-steam játék parancsikont a D3hoz, az .exe után -launch paraméter kell hogy ne a Bnet kliensen át indítsa. Hátránya, hogy kézzel be kell majd lépned a bnet fiókba minden alkalommal.
Diablo III-ra jobbklikk, edit steam controller beállítások alatt pedig ki tudod keresni a configokat, vagy csinálhatsz sajátot is, nagyon részletes rendszer.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz reelc #104080 üzenetére
Ez mindennel működik, magát a Windowst is kezelheted vele.
Eredetileg ezt magához a Steam controllerhez tervezték, de már PS4, Xbox, Switch controllerek támogatásával is kibővítették.
Játékoknál az a lényeg hogy Steamen át tudd indítani, hogy belője az adott game beállításait közben, a D3-nál ez szerencsére megoldható.
A Steam felhőben a játékok neve alapján tárolja a megosztott configokat a nem Steamesekhez is. D3hoz akkor fogja őket mutatni ha Diablo III néven adod hozzá a Steamen, most épp 10 különféle Xboxos config van hozzá a community részben.
pl[ Szerkesztve ]
/s
-
_ocsisajt
őstag
-
JSaN
addikt
Rossz a link, javittom.
Patch 2.6.1a durva valtozasok vannak, csak ugy sikitanak a kommentekben.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
esett egy jó kis fegyo a lovagomnak, szerintetek mit érdemes még rádobni?
Toljam fel az erőt 1400 fölé, vagy maxoljam a sebzést 2223-ról 2325 körülire?https://eu.diablo3.com/en/profile/Planner007-2949/hero/106391448
köszi!
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
chopin42
addikt
Nézegettem videókat, van már Wizardom, meg Crusaderem, bár utóbbinál még eléggé bizonytalan vagyok. Thorns, holy shotgun vagy akarat? Utóbbihoz kadalából még egy darab cucc nem esett, másik kettőhöz már van 5 a 6-ból. Módszerem , hogy farmolom wizarddal Gr-t, ott eső shardokból cuccolom a
paladintcrusadert.
Utóbbihoz kapcsolódik, hogy egyelőre gr 92 volt a legnagyobb, és az is kissé szenvedve. Karakter:[link]. A név még trial alatt született.
Lényeg: én vagyok a béna, vagy az ilyen gr 110+ emberkék a 3-4k paragon miatt tudják letolni? Egyelőre még csak 802 paragonon vagyok, de a gear elvileg nem olyan rossz. A bracer a farmolás miatt van bent, egyébként a shieldes cuccal nyomom.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Edge
veterán
válasz chopin42 #104090 üzenetére
hmhm... ezzel a 100-nak mennie kéne, sztem vmi hibádzik, pár ami a karilap alapján is egyből feltűnik:
- ray of frost - cold blood runa kell
- templart használd ne az enchantresst
- vállasra 15%life vagy area dam%és te is castolgasd a meteorokat 3 secenként, ne csak az etched sigiles meteorokat használd.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
gdevil
aktív tag
válasz chopin42 #104090 üzenetére
Ezzel a builddel én is gr91-ig jutottam, kb 800 paragon mellett, de nekem még nem volt/nincs Caldesann az itemekben. Pár cucc ancient mindössze.
Szerintem GR90 lehet az a határ, ami felett már KELL az augmentálás a gearbe. Mondom ezt úgy, hogy több karakter "menő" buildjeit összeraktam, nagyrészt ancient cuccokkal. És mind kb GR90-et tud (alapból), de azt is épphogy.
Viszont neked már ahogy látom már augmentes cuccaid is vannak, úgyhogy lehet hogy már többet kellene menned vele. Nekem ami feltűnt, az a CHD 311%, ami -szerintem- lehetne több is, biztos nagyobb sebzést tolnál vele...Crusit én is most próbálgatom, eddig eléggé idegenkedtem tőle, nem nagyon fogott meg a kari/skillei.
Pedig anno a D2-ben rengeteget Paladinoztam. A fene se érti....Most a jelenlegi TOP-os Akkhan(Condem buildet próbálgatom és tetszik!
Még gear-elgetem, de van benne erő rendesen, sima riftre is jó, mert gyokrlatilag szinte csak végigsétál a pályán és a Condemet nyomogatva halnak mellette a mobok.
Próbáltam a Blessed Shieldest is, de az nem jött be annyira, mindig meg kell állni és a shildekkel "körbelőni" a terepet, nem annyira haladós...Marad a Condemn egyelőre....
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Kösz a tippeket, kipróbálom. Templarral mit nyerek az Enchantressel szemben?
Igazából nem nagyon futottam neki sokszor, augmentálgatok, lépek egy szintet. Nem vagyok egy nagy mágus
Ray of frosttal a frost novát helyettesítem, az nekem túl körülményes ezzel a builddel. Mellesleg a firebrird verzióval sokkal könnyebben halok, úgyhogy azt hagytam is...
gdevil
Én is az Akkhant próbálnám, azt akartam írni, de a skill jutott eszembe...csak egy darab cucc nincs hozzá, nem úgy a másik kettőhöz.
A Chd meg kb ennyi tud gearból, amiből tudtam, kiszedtem amit lehetett...Farmolom a cuccoka,t aztán majd alakul.
Amit rühellek a játékban, az a bounty+a materialok...Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
reelc
veterán
válasz gdevil #104097 üzenetére
Nincs semmi gond magával a bountyval. Játékmód. Igazából egy komplett Season Journeyhez sem kell sokat lenyomni belőle. Főleg, hogy van ingyen szet, amivel sok szintet tudsz felfele ugrani.
Akkor volt rossz, amikor még nem volt mindegy az Actok sorrendje a Bonus miatt. Amikor a sok nemnormális nem követte a sorrendet...
Inkább az a bosszantó, hogy mennyire haszontalan a reward egy ponton túl. 15 perc alatt többezer matit is elszúrhatsz és jó eséllyel nem lesz jobb cuccod. Oda is lesz több óra bountyzás eredmény nélkül. Na ez a bosszantó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest