- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Neró
őstag
| www.diablohungary.hu
-
Peat;)
veterán
válasz dilipok #22296 üzenetére
A hazai extraprofit értelmezés közvetve negatívan kihatott rám és erősen ki is fog (meg kicsit mindenkire, meg majd is), itt nem erről van szó. A nyugati "extrapofit" értelmezés meg teljesen más történet. Lehet Marshall keresztes alapelméletekkel jönni, nekem is megvan a papírkám róla, de az úgy önmagában még nem sok. Nyílván egy luxustermékről van szó, az veszi meg aki akarja én csak finoman közöltem milyen formában tartok rá igényt a jelenlegi lehetőségeket nézve.
-
-
frame>24
addikt
válasz Djuree #22298 üzenetére
Na és tetszett a dóm meg a II. Viktor Emánuel sétány(galéria)?
A vár előtti négerek nagyon durvák, rádadnak egy szar karszalagot, hogy észre sem veszed és hogy gift from Africa, aztán meg kérik az eurót.Akartam még mondani, hogy a wizarddal nightmare alatt sokkal jobban mentem melee üzemmódban, mint ranged harcosként. Volt egy nagy baltám, pajzsom, beraktam az összes nova szerű skillt, aztán robbantgattam. Azért kellett hagyni egy ranged attackot is. Úgy érzem, ez a móka hellen már nem fog menni, infernón még kevésbé.
A "blizzard" skill pedig szvsz ismét drámaian gyenge. Azt hinné az ember, egy ilyen "cég-névadó" képességet jóra csinálnak, de még passzív cold erősítéssel is harmat.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Nordic
Közösségépítő
Nektek enged az equipment kategórián kívül keresni az ah? Nekem nem keres se receptet, se alapanyagot, se tervrajzokat.
(#22302) Neró:Ez nálunk mikorra esik?
(#22311) Isual: Nekem GTX 460-al röhögve full teljesben fut 1920*1200-ban. Igaz AMD-részről már hallottam olyat ,hogy bizonyos kártyákkal régebbi drivert kell használni, mert amúgy rosszul fut, vagy el sem indul(bár nem emlékszem pontosan).
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hali! Szerintetek DH vagy WD jobb? Főleg nehezebb fokozatokra... Barbárom van de most kezdenék még egyet de vegyes véleményeket hallottam róluk.... kíváncsi lennék a tiétekre...
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ttt1
őstag
Physical resistance 10-20-as cuccokat érdemes venni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22291 üzenetére
- nehéz az inferno
a Blizz megmondta, hogy übernagyonnnehéz lesz. Nemhiába 3+1. nehézség.
-
Ghoosty
őstag
válasz Peat;) #22297 üzenetére
Vettem én már 59 Ft-s feliratú joghurtot kevesebbért is, meg drágábban is. Most akkor melyik boltos rohadjon meg? Vagy a gyártó, mert van aki olcsóbban tudja adni?
A lényeget nem értetted meg, ha a gyártó kiskert nyit és olcsóbban adja, mint a partnerei, akkor azok elpártolnak tőle. Neki ezért muszáj drágábban adnia.
-
Isual
veterán
válasz Mr.Csizmás #22314 üzenetére
gtx550 (esetleg megvárni a 650) ti vs 7770 szinten mozgok, de köszönöm a segítséged
ez a környezeti kitakarás bizony márkafüggő
(#22322) Qru: van hát!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
kutga
nagyúr
A különféle gemeket hogy lehet összepakolni jobb minőségűre? Van vagy 15 db chipped egy fajtából, azt lehet csiszolni, vagy mint a D2-ben összegyúrni egy nagyobbra?
Let the Zone take me if I am.
-
Isual
veterán
lejjebb veszi a kontrasztot? épp, hogy kontrasztosít és javul a shadow detail... de biztos én "látok" rosszul /sztem a linkelt összehasonlítás egyértelmű /
(#22330) Ptech : árnyékol ott, ahol kell, kontrasztosít és kicsit sötétebb, kevésbé "játékosabb" lesz az összhatás... de vakuljanak a parasztok...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
-
FehérHolló
veterán
-
dilipok
veterán
válasz FehérHolló #22335 üzenetére
biztos h case sensitive 101 %
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
WhiteWalker
nagyúr
átálltam a sötét oldalra...kezd bejönni ez a game...az elején is tetszett,de voltak kétségeim....most már teljesen átszellemülten hentelem az ellent
és még vmi..beadtam a derekam és vettem AH-s cuccokat...hát most kezdem act 3at és kb 600 körüli a DPS-m DH-val...mint kés a vajon hasítok normalon 23-as szinten...valahogy combosabbnak érzem mint a barbart...multishot brutal... -
basaharc502
aktív tag
Valaki plz küldjö egy guest pass-t PM-ben.
-
Wolverine
félisten
válasz FehérHolló #22335 üzenetére
Mert a Blizzard így írta meg. Ennél bővebb választ aligha fogsz kapni...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dilipok
veterán
válasz FehérHolló #22339 üzenetére
kiprobalom, de emlekeim szerint volt hogy rosszul irtam be (tobb helyen is van benne valtas)
DjDanee87: na ez erdekes
Ezt biztos h javitani fogjak. Amugy ez biztos, hogy az eleje ota igy van? Mert nekem remlik, h nem jo helyen nyomtam a shift-et es nem is engedett be. De ezek utan nem mernek megeskudni ra.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Sonja
nagyúr
válasz FehérHolló #22339 üzenetére
Hopp, és tényleg! Ez azért kissé furcsa.
(#22344) FehérHolló: Igen, Konzolok szervízénél van raktáron! Máshol még nincs. Péntekre igérik két helyen.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz FehérHolló #22344 üzenetére
Miért bojkottálod őket? Csak kíváncsiságból....én ott vettem, egy ezressel olcsóbb volt, mint máshol. Rendesen voltak, de nem annyira jópofi kedvesek, mikor mondtam,hogy full bezacsizottat kérnék ennyiért, mert a külső dobozon nem volt fólia. De egyébként nem volt gond velük.
-
-
LÁZ
addikt
válasz FehérHolló #22344 üzenetére
@szerk2: na igen, már kb 2 hete ezt magyarázom, hogy igy a legolcsóbb, ha továbbadod a wowot, de mindenki azon pörgött, hogy hol olcsóbb 200 Ft-al
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
válasz frame>24 #22310 üzenetére
a dóm az beszarás milyen szép, elcsöppentem
köcsög nigró olyan gyorsan rámrakta a szalagot, fotózás közben!, nem tudtam elmenekülni, erre kér adományt for africa (na persze afrikának mi) ok, fél euró, erre azt mondja adjak 2 eurót, mondom nincs, erre jön utánam, meg mondja a hülyeségét, adtam neki, mert már idegesített. havertől 10 eurót szedtek el mennyit lehúznak ezek 1 nap, 1000 eurót?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peat;)
veterán
válasz Ghoosty #22319 üzenetére
"Mivel a két termék nem ugyanaz, ezért nem látnám akadályát ha nem ugyanakkora ajánlott árat szabtak volna meg. De ők úgy gondolták jól van ez így, vannak akik szerint egy kód = egy nyomtatott borító doboz + dvd." Te ugyanazt a joghurtot vetted meg. Itt nem ugyanaz a kettő a vásárlók meghatározó részének. Ha ugyanaz lenne akkor hülye lenne kiskerpartnerekre, logisztikára, legyártási rendelésekre figyelni a kiadó, szimplán csak elektronikusan árusítaná, mivel azon még azonos ár esetén is nagyobb a haszonrés, igaz nem ismerem egy online árusítás hátterét de erősen ez a tippem.
Egy szóval nem bántottam egyik boltot sem hogy 576-ban ennyi, sufniboltban meg annyi ugyanazon termék. Megveszem ahol nekem olcsóbb. Na most aki venni akar az a kevesebbet/más terméket veheti meg drágábban, mert a kiskeres csomagok pont elfogytak nézzenek oda, milyen véletlen. Az hogy nekem ez nem tetszik az meg közfelháborodást vált ki lassan és én nem értem. Hát akkor nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Valaki segitene? Demon Hunter vagy Witch Doctor jobb damage és nehezebb fokozatra való alkalmasság kérdésében?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest