- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
-
7Sony7
addikt
válasz zolko74 #96853 üzenetére
Ez jó kis rajz, köszi. Az a baj, hogy nem csak a 842, hanem a 843 as-t is ki kell cserélni. Ahhoz meg ki kell venni a dobot, mert arról nincs nyílás. De legalább már látszik, hogy az is cserélhető. Csak az a baj, hogy darabja 14000 ft.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz zolko74 #96855 üzenetére
Tuti, hogy mindkettő rossz. A balos már hónapok óta, de azt tudtam késleltetni egy új szimmeringgel, és a csapágyba olajjal (fém porvédős, nem tudtam zsírozni), de a jobbos meg érezhetően kottyan. Sajna a csapágyházból csak roncsolással szedhető ki. Öreg gép, rozsdás is, néha nem centriz, megőrül az elektronika, most meg ez; lehet szétnézek milyenek vannak. Találtam Beko-t 5 év garanciával. Mit gondoltok róla?
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Mivel ma munkanap van ilyenkor a parkolási fizetési időszak is hétköznapnak számít?
-
7Sony7
addikt
-
atike
nagyúr
válasz John_Deere #96862 üzenetére
-
atike
nagyúr
Eladó apróságok:
1 db DDR2-800 Mhz CSX 2 Gbyte memória 3.000 Ft
2 db DDR-400 Mhz noname 512 Mbyte memória 1.000 Ft/db vagy 1.500 Ft/2 db (különböző modulok)
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 1.500 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft
2 db Philips Lightscribe DVD-R 500 Ft/2 db
4 db Verbatim Digital Movie DVD+R 1.000 Ft/4 db -
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #96861 üzenetére
[link]
ha nem adtak volna 4 év garit a Whirlpoolra, akkor ezt veszem[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
úgy értettem, hogy más márkákhoz képest. Nálam amúgy számít a ruhakapacitás is, ezért lenne jó egy arany középút, mondjuk 6kg 60000 ft ért. (amúgy azt nem látram, hogy az auchanos csak 50. )
Szerk: Kint voltam az erdőben, nem bírta betölteni a teló amit linkeltél: most látom, hogy 6 kg-os! Emmán döfi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Powerbankot akarok venni. Valami ajánlott vagy ép kerülendő tipus,márka? Mi alapján tudom eldönteni hogy mekkora kell?
Köszi a segítséget! -
Szabiee
tag
Egy Új Huawei GX8 3/32GB nem kell senkinek Debrecenben? Most odaadom 77 ezerért személyesen, nekem csak áll benne a pénzem...
Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #96872 üzenetére
eg mosógép nem csak elekronikából és digitális kijelzőből áll.
Egy mosógépbe csak a panel 20-25e. Mérlegeld, mit adhatnak 50-ért, nem az én pénzem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
válasz Zola007 #96883 üzenetére
így van, bonyolultabb technika nagyobb meghibásodási esély, mi 3-4 programom kívül nem használunk többet.
Még egy gondolat az akkubankhoz, a Xiaomiban LG cellák vannak, és ezekben úgy általában az van, kivétel a ha egybefüggő, polimer akkusak drágábbak is, elvileg tartósabbak, mondjuk ha szétpattintom talán jobb egy cellát cserélni, kinek mi Javítsatok ki ha rosszul tudom...
Mondjuk én speciel azt várom, mikor épít valaki egy LTO power bankot...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nem egészen tartom mindenre érvényes állításnak, de értem az indokaid.
Azonban egy 50e Ft-os mosógépben az egyszerűsége ellenére sem remélnék minőségi anyaghasználatot.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
válasz Zola007 #96885 üzenetére
Az innovációs csoport munkája mellett minden nagyobb cégnél, van olyan mérnöki csoport, akinek a legjobb kihozatal a célja, nem hiszem hogy arra koncentrálnak hogy te jobban járj, inkább a költség csökkentés,
pláne azonos gyártósoron.
Vagy ha márkásabb, akkor tényleg egy Elin... stb, bár a márkás rákfenére is sok sztorit hallottam már,
"oh csak 30E volt egy Bosch mosógép szenzor, hogy rohadna meg... :" -
Morgal
aktív tag
Eladó:
Infrasonic Amon külső hangkártya / USB interface - 20k
Puch Jungmeister Sport osztrák retro országúti kerékpár - 20k
- 57 cm-es acélváz, ESGE Made in Germany, törés/repedésmentes
- 27 1 1/4 " Rigida Chrolux felnik, 32x630-as külső gumik
- 36 küllős, gyorszáras agyak
- 2x5 sebességes Simplex első/hátsó váltó és váltókarok, Regina racsni
- Weinmann 730-as fékek és fékkarok
- Selle Royal nyeregÉrdeklődni privátban!
-
törölt tag
válasz Zola007 #96885 üzenetére
Sok estben ma már elenyésző a haszon a kis gyártóknál egy ilyen készüléken. Inkább az alkatrészen húznak többet. Pl 20-25 csak egy panel egy 50-be kerülő gépben.
A nagyok meg húznak a gépen is hasznot, és az alkatrészen is. Persze pár esetben szolgáltatás is van mögérakva. Pl a Samsung házhoz megy ha olyan mosógéped van. -
XmoD
senior tag
Keresek Shimano 600 EX Arabesque FC-6200 hajtókart.
-
Zola007
veterán
-
7Sony7
addikt
Köszönöm mindenkinek a mosógépes hsz-eket, így a jó. Több vélemény, több nézőpont, több információ. Mostmár csak döntenem kell. (Talán túl) sokat szoktam gondolkozni vásárlások előtt, de anyagi lehetőségeim miatt muszály. Köszi mégegyszer.
-
gps76
őstag
válasz 7Sony7 #96896 üzenetére
Kollégám Indesit-et vett és kiterjesztette a garit, mert azt mondta az eladó haverja, hogy mind egyforma szinte, és általában megadja a "gyengített" alkatrész magát 5 éven belül, ezt a márkát meg cserélni szokták nem javítgatni.
Fagyasztó nélküli hűtőt hol érdemes venni? -
kr1st0f
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek vannak tapasztalatai a mostani autósiskolákkal? Szeretném lassan elkezdeni, de nem tudom melyik lenne legjobb választás. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz Zola007 #96894 üzenetére
Nem támadlak, csak a tapasztalataimat írtam.
Egy a sok közül.
Anno 9000Ft környékén lehetett kapni ilyen Teleshopos mindent aprító készüléket. Amikor 3 év múlva tönkrement a kapcsolója, akkor a hazai szervíz 2500+posta áron adott bele újat. Azért az a bekerülési költség elég magas százaléka, és egy sima nyomógomb az egész, aminek jó pár változatát még a hobbyban is meg lehetett venni 2-300Ft körül, de pont ilyet nem, mert ennek hosszabb volt a nyomó része. Még katalógusból sem lehetett rendelni.Alumínium gurulóállvány 145000Ft. Ha bármilyen tag (tagcsoport) kell hozzá az 32000Ft. Ha tagonként veszed meg, akkor ugyanez alulról súrolja a 300000Ft-ot.
De ezt csinálják az autógyártók, meg mindenki aki nem eldobható cuccot gyárt (fél évig blokkért csere).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest