- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Tud valaki valami helyet ahol olcsón lehet venni talicskát...? A Praktikerben 9-ért van, mondjuk van ilyen csoda is, lehet nem is éri meg keresgetni - de hátha...
-
bul07
nagyúr
válasz SOAD19 #97339 üzenetére
ebay-en egy azt hiszem lengyel eladónál vannak jó pénztárcák ilyen 3000Ft körül, ha érdekkel estére megkeresem (este leszek gép előtt)
Kütyüs fórumba már vettek tőle képek is vannak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
Kentaur
istván útH-20-at vedd
ha lakóövezetbe kell, akkor tömlőset, mert nem csörömpöl annyira tőle
[link]ha csak füvet,avart gyűjteni kell, akkor elég egy merevített fűgyűjtő zsák
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Atomantiii
addikt
Keresek dvd felvevőt, lehetőleg Sony RDR-HX700, 710, 750, 910, 950, Pioneer 433, 530, 540 vagy JVC, Toshiba, Panasonic típusokat elfogadható áron.
Lehet hibás is, mivel csak a felvevő része érdekelne, bejövő RCA forrást kellene vennie merevlemezre. Ha a tv tuneremet nem tudom életre kelteni a közeljövőben.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
2 ismerősömnek keresek albérletet.1.: Fiatal dolgozó pár egy ovis fiúval bútorozatlant keres.
2.: Fiatal dolgozó nő és 2 iskolás lánya bútorozottat keres.Lehetőleg megfizethető áron!
Jöhetnek a privátok.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
bogarfx
aktív tag
Logitech MX Performance egér eladó.
-
Zola007
veterán
Én szintén ismerősömnek keresek kiadó SZOBA-t
normális, rendes egyetemista srác, max 30 kategóriában keres albit lehetőleg a Széchenyi, Pesti utca 1 km-es vonzáskörzetébenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ha valakinek leletre van szüksége a MAV rendelöböl, akkor pénteken 13.30-ig menjen èrte, mert hiàba van kiìrva hogy 3-ig van kiadàs, a titkàrnö jó magyar szokàs szerint péntekenként fél kettökor hazamegy.....
Ezúton is üdvözlöm.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
Srácok, a Tescoban lehet kapni fehér javítóstift festéket? Ilyen picit, amivel az autón a kőfelverődést lehet javítani.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
schulc99
aktív tag
WD Caviar Blue 500 GB (WD5000AAKX) eladó [link]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
sto1911
veterán
Chromecastja van valakinek esetleg? Tud olyat, hogy egy weblapon lévő TV streamet full-screen kitegye a TV - re?
-
mongo
tag
Elrontott rendelés miatt lenne egy tokom Iphone 6S Plus készülékre.
Nekem 3200 forintomba került, 3000Ft-ért vihető. -
philipe
tag
Sziasztok,
Digi HD adás nagyon a többi csak néha akadozik napok óta.. Csak nálam vagy másnál is? Tócóvölgy..Köszi
-
philipe
tag
Pár napja kezdődött.. Remélem nem a TV kezdett el döglődni.. 😨
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Eladóak az alábbi SSD-k :
- 128 Gb Samsung PM810 128GB ( MZMPA128HMFU ) mSATA - 10000 Ft.
- 128 Gb Samsung PM810 128GB ( MZMPA128HMFU ) SATA - 11000 Ft.
- 128 Gb Samsung PM810 128GB ( MZMPA128HMFU ) IDE / PATA - 11000 Ft.Érdeklődni privát üzenetben vagy telefonon. (70-2340239)
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK videókártyát, minimum követelményem az, hogy legalább olyan legyen, mint ASUS GTX 560 DirectCU II OC.
Én nem értek hozzá, így egyben tanácsot is szeretnék kérni, hogy mi az, ami játékra minimum ilyen, vagy jobb?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mghltm
addikt
válasz HUTCHDB #97390 üzenetére
ez eleg jo vetelnek tunik, szerintem alku utan 20-21e korul elhozhato es helyben van, tehat fizetes elott megtekintheto, tesztelheto
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
GIJoe
addikt
válasz HUTCHDB #97390 üzenetére
Nálam van egy eladó MSI HD 7850 2GB Twin Frozr 3 OC 25E ért bármelyik pillanatban vihető...
-
Laraxior
titán
A tuning mellőzése nem garancia a kártya hosszú élettartamára. Ugyanúgy elengedi a forrasztás az idős VGAkat, a nagy hőingadozás miatt... Akkor aztán kuka.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
birq
tag
üdv: Attila
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mghltm #97391 üzenetére
En abszolute nem ertek ezekhez, egy biztos nem szeretnem, ha par honap utan tonkre menne.
A mostani is fel ev utan adta meg magat.
20e kornyeke amit szanok erre, de gondolom ennyiert garis hasznalhato tulajdonsagokkal biro nem nagyon van." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Laraxior
titán
válasz HUTCHDB #97397 üzenetére
Én egy GTX460-at vettem a gyereknek, ő is kb fél évig használta, aztán egyszer csak hol adott képet, hol nem... Asszem az is 20k volt, 4-ért sikerült eladni, mert jó hűtője volt.
Régi VGAknak ez az átka, amik nem vízzel vannak hűtve, azoknak véges az idejük.
Pedig ez a GTX460 is Windforce hűtéssel volt, azért bíztam benne... Aztán mégse nyert[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest