- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Remélem még megélem, hogy egyszer ilyen hangulat lesz egy loki meccsen
https://www.youtube.com/watch?v=ct_3lc7CBHk -
Bjørgersson
félisten
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
XmoD
senior tag
-
Borosz
őstag
Még mindig DELL 1520-ashoz keresek töltőt.
-
Scoobyka
addikt
iPhone 5 White 16Gb-os Telekomos keszulekemet 2015 februarig garanciaval cserelnem iPhone 5S-re ertekegyeztetessel! (Csak Space Grey)
A feltetel,hogy garacia papirja, szamlai meglegyenek es karcmentes legyen a keszulek!Valamint elado lenovo g580-as notebook!
Privatban megbeszeljuk az anyagiakat,keressetek batran!
-
bepken
veterán
sziasztok!
a következő kütyüt szeretném minél hamarabb elpasszolni:
ALESIS Q49 MIDI BILLENTYŰZETIrányára: 21 900 Ft
az ár ALKUKÉPES, eladása pedig SÜRGŐS!
az ajánlatokat privátban várom
szép napot![ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Big_Leslie
tag
Eladó motyók mind új és garanciás!
Érd.pü-ben!1TB Seagate HDD : 12.000Ft / db (2db van)
8GB DDR3 1600MHz SODIMM notebook RAM Kingston (Low Voltage - csak újabb gépekbe !) : 17.000Ft
üdv
L.
-
kungzi
veterán
üdv
melyik boltokban tudnék tv állványt nézni, ahol van is választék, nem csak 1-2db? előre is köszönöm
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
kungzi
veterán
válasz PindurAnna #59767 üzenetére
nem, bútort keresek
-
Shokkolo
addikt
-
xuldar
addikt
-
Shokkolo
addikt
Én egy ilyet vettem meg:
És most is kapni 10e körül. Bár én drágábban vettem kicsit.
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
XtremLor
őstag
válasz Shokkolo #59773 üzenetére
Nem rossz, tetszik nekem is, igaz az uveg asztalt azota nem szeretem miota az egyik csaladtagom rault a dohanyzoasztalomra....
Nekem most egy kisebb mertu kellett, mivel a tv felkerult a falra a nagy feleslegesse valt csak a helyet fogja...."Legen...Wait for it...Dary"
-
Shokkolo
addikt
válasz XtremLor #59774 üzenetére
nekem meg sarokba ment a TV, csak oda fért el.
egy 100 centis lcd átlósan pedig erre pont ráfér. ideális.
alá elfér az erősítőm, a upc-s beltélri, ergó öröm boldogság.
arról nem is beszélve h- hátul el tudtam benne dugni rengeteg feleslegesen lógó kábelt,
valamint görgős, így ha takarítok csak kihúzom szépen, kiporszívózok mögötte és mehet is vissza a helyére.
nem kell cipekedni, rángatni
nem bántam meg"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
kungzi
veterán
De még az is lehet, hogy a tv és a hangfalak is fali konzollal mennek fel a falra.
és állvány se kell, mert a tv-m upc mediacard-os (box nélkül), más kütyüm meg nincs, csak a kábeleket kellene valahogy eltakarni a falon[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz kungzi #59776 üzenetére
A tv-t megeri felrakni, de azokat a kis geniusokat is megprobalanam, anno en akasztokat raktam ra, igaz azok passziv dobozok voltak, ergo konyebb, a falon eleve voltak vlb500 konzolok, igy csak ra kellet dobni
[link]Egy standard fali viragtarto is megteszi
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
sto1911
veterán
válasz kungzi #59776 üzenetére
Nekem van egy elado fali konzolom, ha erdekel.
-
sNORh
addikt
Seagate ST3160023AS Barracuda 7200 SATA 100/100 3,5k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Keresek 2x1GB DDR1 memóriát megvételre,lehetőleg egyformát.
-
-
kungzi
veterán
megtaláltam a választ
[ Szerkesztve ]
-
Destructo
senior tag
Sziasztok! Samsung UE26C4000 HD LED TV eladó! !
-
Bjørgersson
félisten
válasz Destructo #59789 üzenetére
Átvétel: Budapest
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
_seth_
veterán
465 milliót raboltak el egy kínai ruhaárus pártól
Érdekelne, hogy milyen új árut akartak vajon beszerezni ennyi kp euróból? Egyérszt kp, másrészt pont euro? A nyugatról hozza be ide a kínai ruhát? És ki visz magával ennyi kp-t? 500-as euróból is 3000 db.
Ugyanakkor átlag kínai ruhaárral számolva ami legyen 3e, az pl 155e pulóver... és a beszerzési ár még nekik persze kedvezőbb... de még pl 15e forintos nike cipőből is vehetne ennyiért több mint 30 ezer darabot... a legfurcsább, hogy minden cikk ugyanazt írja és senki sem osztott-szorzott? 1,5 millió forint fizethető ki kp-ban, felette átutalás, és sehol egy kérdés, hogy az összeg háromszázszorosa volt náluk?Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
z0d1AK
nagyúr
válasz xuldar #59771 üzenetére
Négy felhasználási kategória van, aki ezeket keresi:
1: felhasználni. RAM-nál a hűtőket megpróbálják leeszkábálni róla, majd más memóriákon felhasználni. Médialejátszónál van, aki azért viszi, hogy miniPC-t építsen bele.
2: Boltba, szemléltető eszköznek, akár valamilyen képzésre is (hogy mire, jó kérdés, de volt már ilyen irányú megkeresés).
3: Csalók, akik utána megpróbálják valódiként eladni.
4: Felhasználni. Ezt viszont nem az általad írt elven, hanem a hülyék. Egy Dummy SSD-t akart megvenni valami a hétvégén, megbeszéltük a részleteket is, majd a legvégén megkérdezi, hogy ez egyáltalán kompatibilis-e a notebookjával...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Manitou
veterán
Érdekel valakit ilyesmi?
snowboard deszka+puha kötés:
160cm-es Kemper (USA) deszka + Preston (USA ) L-es kötés, ersetleg bakancsom is van hozzá.
Nem mai darab, de kezdőknek vagy összetörni magad tökéletes
Irányár: deszka + kötés: 20e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest