Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Eladó Peugeot 205 1.4 XR - Friss műszaki, vonóhorog.
ÁR: 149.900. HUF
További információ a LINKEN!!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
törölt tag
Van egy Asus X54H laptopom (K51L alaplap) aminek cserélni kellene a töltőcsatlakozóját az alaplapon. Hova érdemes vinni ahol jó munkát csinálnak, jó áron, és egy-két nap alatt megvannak vele?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mechwart előtt mi az a mentő autó, rendőrautó és a gyerekeket sem engedik be? Tudja valaki mi történt?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #59655 üzenetére
Rádióban azt mondták bombariadó
-
A Windows XP úgy hallottam ingyenes lett igaz ez??
Szereztem egy második gépet amire XP van telepítve,de azt írja hogy regisztráljam,és be sem lép.
Tudok ingyenes kódot kérni a Microsofttol,vagy hogy működik ez?? -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz arpeen2 #59656 üzenetére
Már kutyával is kinn vannak.. 8 rendőrautó, mentő, tűzoltó.. Most szalagozzák le a kereszteződést.De ez gyakorlat vagy valósan valaki "alkot"?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
z0d1AK
nagyúr
válasz perge666 #59663 üzenetére
Nem is neked írtam, hogy warez, hanem a kollégának aki bedobott egy XP termékkulcsot.
Nem tudom, hogy sógorod hol hallotta ezt az információt, már csak azért sem, mert a Microsoft oldalán sincs szó semmi ingyenességről.
A Windows XP-nek évekkel ezelőtt megszűnt a forgalmazása, idén pedig a támogatása, azonban a licenc feltételei módosulatlanok, azaz továbbra sem szabadon felhasználható annak ellenére, hogy nyugdíjazta az MS. Emlékeim szerint pár hónappal ezelőtt volt egy MS rendszer, amit szabad felhasználású lett, de az talán a Windows 3.1 volt...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Shokkolo
addikt
válasz z0d1AK #59665 üzenetére
A mennyiségi licencért ugyan úgy fizetni kell, azok sem szabadon felhasználkhatóak. - daa-raa
@PindurAnna
ott jöttem el mellettük ma reggel fél 9 előtt egy kicsivel, nekem sajnos nem tűnt gyakorlatnak.
diákok arrébb terelve, rendőrök által felügyelve, már a rádió is ettől hangos.
Ha gyakorlat nem hinném h. egy forgalmas reggelre tennék a gyakorlatot, és nem ekkora erőkkel szállnak ki.
Mentő, rendőr, tűzoltó és még a katasztrófavédelem is.Valakinek sokba fog fájni a matekdoga "megúszása"
[ Módosította: #65675776 ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
csapee
őstag
Tud vki ajanlani jo arban levo 3G-s tabletet, akar hasznalt is lehet? Olyan 50e-ig gondoltam.
Csapee
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Shokkolo #59666 üzenetére
"tömegliszensz kulcs" fogalom nem létezik a Microsoft részéről. Olyan van, hogy mennyiségi licenc, de az is különböző kulcsokat jelent, amelyeket a felhasználó megvásárol.
Amire te gondolsz, az egy olyan kulcs, ami működik XP-vel és valaki egyszer megosztotta, azóta pedig valószínűleg számos felhasználó ezt alkalmazza a letöltött XP-je mellé. De ettől még nem legális.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz PindurAnna #59654 üzenetére
Azaz.
-
-
belinho
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy lehet eljutni a Nemzeti Művelődési Intézet debreceni kirendeltségéhez?
Azt az információt kaptam, hogy ott van a Szent Anna utca 18sz alatt, csak állítólag nagyon nehéz megtalálni, mert nem ott van a bejárat, hanem egy másik utca felől kell bemenni egy udvarba.
Ha valaki jártas arra, akkor leírhatná ide vagy privibe, vagy egy google utcakép link esetleg a bejáratról?
Nem akarnék egy órát kóvályogni a keresgéléssel, szóval előre is köszönöm. -
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Hülye kérdés lesz, de 56k modemhez nem ért valaki annyira, hogy tudna segíteni abban, hogyan lehet elérni, hogy automatikusan fogadja a bejövő hívást? Lehet ezt valahol állítani a modemben? Terminálból parancsra veszi a hívást, de automatikus fogadás kellene.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #59658 üzenetére
van tappancsos és munkapadra rögzíthető csapágyazott precíziós körkivágó is, utóbbival biztosan ki tudják vágni ami kell neked, azt viszont nem tudom kinek van ilyen
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sanyabá
senior tag
válasz #65675776 #59658 üzenetére
Én a gumi tapadós körkivágót ismerem,de azzal nem lehet tizedmilliméter pontossággal dolgozni.
Debrecenben szerintem meg nincs is más lehetőség, Mondom nagy bizonyossággal, mert már minden ilyen cégnél meg fordultam.
Esetleg Nyíregyházán a Nyír Glas-nál :[link]A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ServerWorks
aktív tag
3,5" 500GB Hitachi (7200rpm, SATA2) HDD - HGST Deskstar 7K1000.B /HDT721050SLA360/ tökéletes állapotban - 100/100 - 7500Ft
200GB Maxtor DiamondMax 10 IDE HDD (100/100) nagyon keveset használt (archiválásra csak) minimális üzemidővel, tökéletes állapotban
512MB DDR 400MHz RAM
4db 5,25" méretű (nagy) helyre építhető HDD hűtő - 500Ft / db
nVIDIA 8400GS PCIexpress x16 videókártya (passive hűtés) - 4.000Ft
Nokia 5140i (Vodafone) + töltő és 2db akksi illetve egy Nokia 2700c-2 (Telenor) + töltő, de akksi nélkül
A fenti cuccok eladóak ill. elcserélhetőek
-
sayCet
aktív tag
válasz PindurAnna #59662 üzenetére
Valaki valósan alkot. Állítólag valaki negyed 8-kor betelefonált a buszmegállóban lévő fülkéből, hogy bomba van a Mechwartban. Fél nyolckor kijöttek egészen tízig csak találgatott mindenki. Majd 10 után mehettünk be, 2 kamerával vettek minket, egyenként, akin szürke kapuscnis pulcsi, ill. Fekete hátizsák volt azt felküldték egy terembe. A többieknek ki kellett vonulni a pályára és várni. 10.50-kor folytatódott a tanítás. Bombát nem találtak.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Shokkolo
addikt
válasz sayCet #59681 üzenetére
"2 kamerával vettek minket, egyenként, akin szürke kapuscnis pulcsi, ill. Fekete hátizsák volt azt felküldték egy terembe"
ez azért egy picit aggályos. főleg a kamerával venni dolog szerintem. legalábbis nekem valamilyen szinten jogilag ingoványos.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
bob011
aktív tag
Debrecenben vagy környékén keresek kiadó házat vagy albérletet. Privátban keress, ha tudsz ilyet!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Shokkolo #59683 üzenetére
a tudásod ingoványos picikét, mert joga van hozzá.
"1994. évi XXXIV. törvény 42. §168 A rendőrség a rendőri intézkedéssel, illetve az ellátott szolgálati feladattal összefüggésben az intézkedéssel érintett személyről, a környezetéről, illetőleg a rendőri intézkedés szempontjából lényeges körülményről, tárgyról képfelvételt, hangfelvételt, kép- és hangfelvételt (a továbbiakban: felvétel) készíthet."
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
Van egy Asus X54H laptopom (K51L alaplap) aminek cserélni kellene a töltőcsatlakozóját az alaplapon. Hova érdemes vinni ahol jó munkát csinálnak, jó áron, és egy-két nap alatt megvannak vele?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz sayCet #59681 üzenetére
Bombariadó miatt két órára lezárták a Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskolát. Az épület átvizsgálásával fél 10 előtt végeztek, robbanószerkezetet nem találtak. A rendőrség eljárást indított közveszéllyel fenyegetés bűntette elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. Ha elfogják a fenyegetőzőt, több évre börtönbe csukhatják. A helyszínen azt láttuk, hogy a rendőrök az iskola közelében lévő telefonfülkét is körbekerítették és nyomokat gyűjtöttek. Elképzelhető, hogy onnan telefonált a fenyegetőző. Furcsa módon azonban a telefonkagylót levágták a vezetékről.
Most olvastam én is. Köszi az infót
csinálhatták volna máskor is..fiaméknak pont osztályfőnöki meg tesi óra maradt el Egy mateknak vagy németnek tuti jobban örültek volna
-
törölt tag
válasz ati012 #59682 üzenetére
Aztán csiszolgatni pár hétig megfelelő gépekkel, hogy optikailag megfelelő legyen? Nem sima ablaküvegről van szó, hogy a torzítás elfogadható lenne.
Hegesztőpajzsüvegből kellene kivágni egy 67mm átmérőjű kört. ND szűrőnek készül ugyanis. Az üveg megvan már, csak megfelelő alakúnak kellene lennie, hogy bele tudjam rakni egy teljesen értelmetlen UV szűrő foglalatába. (Nem tudom minek használ bárki is UV szűrőt, semmi haszna sincs. MAx annyi, hogy védi a frontlencsét mechanikai sérülések ellen.)
-
törölt tag
válasz copass #59691 üzenetére
Shade 8. Ami ND256-nak felel meg. Végső esetre tartogatom a homemade kókányolást. Azért az sok esetben kezelhetőségi problémákat is felvet.
Tegnap egy tesztképen megnéztem mit tud. Meglepő módon homogén, az olcsó ND szűrők ennél rosszabbak szoktak lenni. A két polárszűrős, és állítható ND értékűekről már ne is beszéljünk. A zöldséget leszedni róla meg két kattintás, szóval nem vág földhöz.
Viszont nincs zárt szemkagylóm egyelőre. Néztem is, hogy fel volt rakva az obispka, de még 1EV-vel a teljes sötétség felett mutatott a fénymérő. Csak ennyi szűrődik be a kereső felől.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
üdv
tudtok nekem olyan boltot mondani, ahol tudnék minőségi stereo rca kábelt venni? Ne a MediaMark-t és Edigital-t mondjátok, mert az a két legdrágább bolt.
köszönöm
-
hucsikoi
senior tag
válasz kungzi #59693 üzenetére
Esetleg a MultiMédia Tower?
-
z0d1AK
nagyúr
Kalapozásom Las Vegasba továbbra is tart, ezek megvételével lehet segíteni:
Huawei Ascend Mate 7 6" FHD Octa-Core csúcsmodell - 144 900 ft
Avermedia Live Gamer Portable digitalizáló - 24 900 ft
Alcatel Macro + Wide angle univerzális lencse okostelefonokhoz - 1 990 ft
Case Logic FLXM-101K SLR városi oldaltáska - 9 900 ft
Case Logic FLXM-102M - SLR városi oldaltáska - 16 900 ft
Case Logic ETC-107 félmerev burkolatú tok 7" tablethez - 2 900 ft
Case Logic QTS-210 10,1"-os tablet tok - 3 900 ft
Thule Gauntlet TMPA-113 notebook és tablet táska - 14 990 ft
Thule Crossover 25L TCBP-117 hátizsák - 19 900 ft
Kingston HyperX Beast és HyperX Black RAM dummy - 500-800 ft
Kapacitív játékvezérlő gombok tablethez, telefonhoz - 500 ft
Apple 30pin - microUSB átalakító adapter - 1 000 ft
Powerrocks 3000mAh külső akkumulátor - 2 490 ft
Pendrive-ok 2-8 GB, több darab 1 000- 1 600 ft
Toshiba 10,1" notebook táska - 1 500 ft
SlickWraps Galaxy S5 full-body famintás fólia 1 990 ft
Felragasztható bankkártyatartó - 300 ft
SSD 7mm - 9mm átalakító keret - 300 ft
Kingston SSDNow V300 60 GB SSD dummy - 990 ft
G-Shock GB-5600AA Bluetooth ütésálló okosóra - 24 900 ft
Samsung Level In prémium headset (új) - 14 990 ft
Panasonic SDUC16 Gold Uhs-I (class 3) 16GB SDHC - 6 990 ft
Cooler Master Storm Speed-RX "L" gamer egérpad - 2 990 ft
Karkötő microusb adatkábel - 1 500 ft
Lenovo Thinkpad Wacom stylus (érintőtoll) - 3 500 ft
Logitech Joystick tablethez - 2 000 ft
Seagate Barracuda 7200.9 160GB ATA merevlemez - 800 ft
Két csillogó férfi fülbevaló (kocka és kereszt) - 1 000 ft
Norton Mobile Security Premium Android és iOS vírusirtó - 990 ft
Trendnet TEW-800MB AC1200 Wireless Media Bridge - 8 900 ft
Micro SIM vágás adapterrel - 300 ft
Sigma notebook zár (ÚJ) - 290 ft
ASUS O!Play Air HDP-R3 médialejátszó dummy - 500 ft
Belkin Galaxy Mega 5.8 bőr védőtokok - 990 ft
Belkin iPad 3 Orla Kiely tablet védőtok - 2 490 ft
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Shokkolo
addikt
válasz kungzi #59693 üzenetére
igazán minőségit sajnos inkább netről,
bár gondolom van a hibbi-elektronikában (kossuth u.) is, és a Szent Annán az ex-gammában issőőőőt, régen a Bem tér-kétmalom u. sarkán ott volt a Bernáth.
nekik voltak tűrhető cuccaik elérhető áron.
nem tudom h. megvan-e még az üzlet...[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
-
dewil666
őstag
válasz #65675776 #59692 üzenetére
Szia!
És ha valami hasonlóval próbálkoznál?
Ha van egy UV szűröd akkor rá lehet feszíteni.
Én a távcsövemhez vettem ilyet és 15cm-es hengerre csináltam meg. Vagy úgy ráfeszíted az optikára hogy sima legyen és befőttes gumival rögzíted (ez a legegyszerűbb de nem esztétikus megoldás).KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest