- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Cégregisztráció menetéről érdeklődné, valaki tudna segíteni akár priviben is?
köszönömMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
giigz
veterán
Szerintetek jó minőségű, vízálló, de olcsó bakancsot hol lehet venni?
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan TV Tunert ami a következő kritériumoknak megfelel:
- Win 7 kompatibilis
- belső kártya, vagy akár usb-s
- analóg és digitális jellel is megbírkózik
- olcsó legyenElőre is köszönöm!
-
nagyúr
válasz Irmscher 353 #44603 üzenetére
-
ke_ni
csendes tag
Timex T2N722
Kitűnő állapotban van, karc és kopás mentes.
Minden funkciója működik.
Ár: 20.000FtLC-POWER LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER
ATX standard ATX V2.3
Fan 140mm
PFC active
+3,3V 35A
+5V 40A
+12V1 19A
+12V2 19A
Efficiency up to 88,52%
Standby consumption 0,4W
Security circuitry OCP, OVP, UVP, SCP, OTP, OPP
Ár: 9.000FtAC Freezer Xtreme Rev. 1.0
Ár:3.000Beszámolok: Q6600, DDR2 RAM(2x2GB 1066MHz), SSD
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rendelj a brit SportsDirect-ből.
Bár a vízállóság érdekes kérdés. Sokat számít, hogy rendesen karbantartod-e. Mert ha nem ápolod a bőrt és kiszárad, akkor azon megy át a víz, ahogy akar.
Mikulásbá: Ez pl pont nem kezel analogot. Az USB-sekből ez a funkció már szinte mindig kimarad.
Famalac: Túrabakancsokat jellemzően nagyon nem adják olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Köszi az ajánlásokat, utcai használatra is lenne, tehát ilyen túraszerűbb kellene, de ne vászon legyen, hanem valamennyire bőr, és azért vízálló, meg meleg is, meg jól is nézzen ki, meg stb.
Néztem a Deichmann-ban, elég nagy a választék, ilyen 8-10k körül vannak, ezekről tudtok valamit? Mennyit jó minőség, mennyire vízálló? Jó vétel ennyiért, vagy olcsó de sz@r?
-
törölt tag
Hááát.....
Dechatlon, TrekLand, SportDirect. A TrekLand heroin árban van, de mindíg van vmi akciós cuccuk. A jó vízálló túrabakancsok borsos áron vannak, ráadásul utcai viseletre nem a legkényelmesebbek...
"de ne vászon legyen, hanem valamennyire bőr, és azért vízálló, meg meleg is, meg jól is nézzen ki, meg stb. "
3-at választhatsz!
-
giigz
veterán
Pl. egy ilyen nekem tökéletes lenne, csak nem tudom, hogy mennyire jó minőségű, és a vízállósága is kérdés... Nyilván nem kell 100%-osan vízállónak lennie, csak azért 1-2 csepptől, vagy ha belelépek a hóba, akkor azonnal ne ázzon be...
-
törölt tag
válasz mukibuci #44612 üzenetére
A Dechatlon két év garit ad a saját cuccaira. Vettem egy kabátot tavasszal a Dechatlonban, októberben a zsebe a varrásnál kiszakadt. Beviszem, csaj jön, megnézi, OK vásároljam le az árát mivel pont ilyen kabát nincs. Mondom nekem pont ilyen kellene. Erre a csaj: semmi gond tavasszal hozzam be újra mert ez tavaszi kabát akkor fognak kapni belőle a gar. akkor is érvényes rá.
-
Csöves
őstag
Aquila non captat muscas.
-
Scoobyka
addikt
Keresek megvetelre alabbi mobiltelefonokat:
Galaxy s2,s3 fuggetlen vagy t-mobilos papirokkal garanciaval!
iPhone 5 white t-mobileosat garanciaval! Nincs reszletfizetes!
Lg g2! Fuggetlent vagy t-st,de szinten nem reszletfizetesre vasarolt!
Akinek van elado privat uzenetben keressen meg! -
embe
nagyúr
Hali!
Corsair Carbide 300R makulátlan állapotban eladó.Érdeklődni privátban!
Köszi! -
copass
veterán
nekem gallus baki van 2 éve, bírja a havat rendesen. pedig nincs is varrva a talpánál.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kungzi
veterán
Keresek külső winyót, amihez nem kell külön tápegység. Max 320GB nagyságig. USB-s legyen.
-
mezis
félisten
válasz Irmscher 353 #44603 üzenetére
Nekem bevált a Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick (330e). Már a TVCenter V6.3.0.584-el is működik. Veszi a UPC analógot kábelen és a MinDIgTV-t is a saját kis antennácskájával. Van takarás a Pallagi torony felé, emiatt néha kockásodik. 6-10 m-el magasabbról valamivel jobb antennával nem lenne ez sem gond.
Ezzel a szoftverrel a digitális adást nem az eredeti minőségben írja HDD-re. Ahhoz újabb verziót kellene installálnom és megvenni a H-264 vagy valami hasonló opciót (nem nagy összeg, de ritkán veszek fel arról a 7 adóról).
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nekem timberland van, az is nagyon jó, nem megy át a víz..pedig lábszárig jártam a hóba vasárnap is
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Kickass
őstag
válasz PindurAnna #44626 üzenetére
a Timberland nem a 8-10k-s kategória
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Kickass #44627 üzenetére
Nekem annyiba sem volt Ügyesen kell beszerezni egy ilyet
Pl ajándékba
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
xigris
őstag
válasz Chesterfield #44600 üzenetére
bontó?
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ Concorde Tab ONE tablet, ajándék billentyűzetes tokkal - debreceni átvétel esetén 10k az ára....
-
Peet210
őstag
Eladó!
Gigabyte GA-945PL-S3P - ramkezelés miatt mert kb 3,3 lát a 4-ből.
Intel Core 2 Duo E6750+hűtő
2x2GB 667 Kingmax
Gigabyte Redon 2400XT
Egyben. 22kToday's record, is tomorrow's motivation
-
Laraxior
titán
válasz ati012 #44635 üzenetére
elvisszük 20ba, mert valami gondja van a ramokkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Eladó 2db Motorola Defy.
-
br.rak
őstag
Ha csomagküldő elbaltázott valami és mind a doboz mind a tartalma szemmel láthatólag sérült olyankor mit lehet tenni? Nem volt még ilyennel dolgom...
szerk: nem én vagyok a "sértett fél" csak az én csomagommal történt ez. Van biztosítás rajta.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Valaki ismeri a fenti üzletet? Esetleg dolgoztatott már velük? Ha tudna írni valaki pro/kontrát a munkájukról, azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Ha már bakancs........
November vége felé vettem a Deichmannba egy LandRover bakancsot 8000ft-ért,amire 2 év garanciát vállaltak.
2 hete azt vettem észre hogy a talpa egyszerűen elkopott,és kilyukadt egy helyen,a víz pedig elég rendesen bejött rajta.
Ezt ugye garanciába cserélik,és nem fognak olyan kifogásokat keresni,hogy ez túra bakancs,és nem betonon kellene használni........ ?? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest