- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
A Vagohid utcan van gumionto muhely, a Kujbusvill melletti udvarban. Abroncs Kft 4030 Db. Vagohid u. 3/a Tel: 0652437516
De jobb ha szemelyesen mesz a regi darabbal, mert telefonon korulirni mokas lesz.Csapee
-
adorjant
őstag
Gigabyte 7850 1gb eladó!
Ipon gari,doboz,stb.
Kisebb AMD kártyát,vagy kettő-négymagos tabletet beszámítok.40.000ft
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz pisti666 #45343 üzenetére
Nem bérlek ilyet..főleg nem ennyi időre
Ajándéknak meg nem veszünk ilyen dolgokat, csak olyat amire a gyerek vágyik..szerinted erre a fiam vágyik?
Felesleges olyanra költeni aminek a környezete örülne, de a gyerek nem..Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
hucsikoi
senior tag
Valakinek nincs meg véletlenül Bugyi Sándor - A lú meg én című könyve?
-
törölt tag
válasz pockhome #45354 üzenetére
Ezen tényt nem vitatom.
De az alapvető ok nem az optikában keresendő. Illetve részben igen: ilyen kis méretben senki sem fog olyan optikát gyártani, aminek megfelelő a felbontóképessége (mert jelenleg fizikai képtelenség). Még APS-C-n és FF-en is probléma van a régebbi obikkal ha nagyfelbontású szenzor elé kerülnek, pedig ott azért van üveg bőséggel. Egy telefonba kerülő kis körömpiszok pixelsűrűsége messze nagyobb, mint akár egy 1"-es szenzoré, nemhogy egy FF-mel összevetve. És pont ez a nagy pixelsűrűség a probléma forrása. Egy-egy pixel emiatt alig bír érdemi mennyiségű fotont összegyűjteni, ráadásul nagy az áthallás köztük, az optikák meg egy-egy fotonnal beszórják a szenzor negyedét. Így nem is lehet érdemleges képminőséget generálni.
-
wwhy
veterán
Keresek független Huawei P6-os telefont.
Esetleg más, vékony (max. 9mm), 4,5-4,7-es, droidos telefon is érdekel.
Karcmentest, minden tartozékával.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
XmoD
senior tag
Elado ITX konfigom.
Alaplap: ASRock E350M1 12hó gar
Ram: 2*2gb 1066 DDR3 Kingmax 12hó gar
Haz + tap: IN WIN BP671 [link] 30hó garAr: 30k
Beszamolok Gainward GT630 SilentFX-et (csak a PCIe x8 valtozatot)
Hetfotol viheto :
4db Corsair 1GB DDR2, 800Mhz, XMS2-6400 CM2X1024-6400 Egyben 9k
Intel® Core™2 Duo Processor E6300 (2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) + gyari huto 5k
-
pockhome
senior tag
válasz #76385920 #45360 üzenetére
Csak daa-raa támaszt velük szemben nagy igényt
Senki sem várja el remélem hogy olyan képet csináljon mint egy erre specializálódott készülék, és csak írod lefele a szakbarbár szövegedet egy egyszerű ténnyel szemben. Valszeg addig még sok idő eltelik majd, míg kb. egy szinten lesznek, de attól még az a TÉNY hogy telefonos kamera és telefonos kamera képe között is VAN KÜLÖNBSÉG.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
törölt tag
válasz pockhome #45363 üzenetére
Senki sem állított olyasmit, hogy nincs különbség. Van, de az alapvetően a szenzor és a sw eltéréséből adódik. Az optika ezen a szinten sokadrangú kérdés.
Semmi extra igényem nincs egyébként egy fényképezőgéppel szemben: készítsen éles képeket (a témáról), ne mossa el a részleteket, ne kenje el a homogén felületeket. A telefonos képek döntő többsége leginkább az olajfestményekhez hasonlít.
Egy szinten soha sem lesz egy telefon és egy DSLR. A mai napig nem érték el a telefonok még a legelső DSLR-erek szintjét sem. Normál fényviszonyok mellett sem, nemhogy akár csak egy kicsit is felhős időben.
-
Laza...
addikt
Eladó vinyók, mind 100/100 HD sentinel szerint
Western Digital WD2500 250GB (pata) 4kKingFast SSD 64GB 2,5 év garancia SATA II 9,5k
Samsung HD502IJ 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 7k
Toshiba 16GB micro SD, Class 10, UHS1, 30MB/s 3,999 (több db)
Transcend micro SD, Class 10 20MB/s +SD adapter 4,490 (több db)
SanDisk 16GB Ultra pendrive, USB 3.0 80MB/s 4,9k
Never give up!
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #45356 üzenetére
nem értetted meg kibérlitek és ha kettétépi mint hülye gyerek a mesekönyvet akkor bemondjátok neki ezt kapod karácsonyra
U.I. lényeg az hogy érezze könyvek értékétDebreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Kryczek
aktív tag
hamarosan jön a szezon, ezért itt is megemlítem, hogy van egy eladó APRILIA SCARABEO nagykerekű robogóm. Azonnal motorozható, nem kell rá költeni. Hamarosan külföldre költözök, ezért adnám el. (nem szívesen, mert rengeteget költöttem rá, és sok alkatrészem is van amit adok vele, de itthon nincs aki használja.) Ha valaki szeretne egy normális robogót, az privátban érdeklődhet.
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
törölt tag
válasz #76385920 #45360 üzenetére
Az egy érdekes sznzorkonstrukció. Az a baj vele, hogy egy ilyen összetett rendszer kell ahoz, hogy értékelhető képet készíts egy ekkora telefonba beépíthető kamerával. Ott már az az érdekes helyzet, hogy amennyi szilícium bele van építve a szenzorba már kiadna egy 1"-est. Csak ahhoz meg már ugye kellene egy optika is, ami meg eléggé nagy lenne. [link] Inkább egy kompozit szenzor, de még az sem éri el a 1"-esek minőségét sem, sőt, a komolyabb kompaktokét sem (mégcsak nem is APS-C kompaktokra gondoltam most).
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz pisti666 #45368 üzenetére
Tudod mit érezzél te Na szaladok hozzád és kisszékre állva fenékbe billentelek
Könyvet a fiamnak csak a Guinness rekordokat, harcászati könyvet, kötelező olvasmányt érdemes venni, mert minden más csak porfogónak lenne jó.. Nem szereti csak a reál tantárgyakat..főleg a matekot Meg most a német jött be neki..igaz nekem felmondja a leckét néha és csak nézek össze-vissza, mert gőzöm nincs miről beszél..de nézek ám értelmesen ráGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz PindurAnna #45371 üzenetére
Akkor beszélni kell az iskolával, hogy tegyék kötelező olvasmánnyá a szótárt.
Harcászati képeskönyv lesz az inkább. Az I. világháborún kicsit lefőtt, mert erőteljesen szövegalapú.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Van pár eladó cuccom. Érdeklődni privátban. Köszi!-Samsung Galaxy Express -hez 2 db. kijelzővédő fólia: 1000 Ft.
------------------------------------
- Sony Xperia L -hez szilikon tok eladó. 1000 Ft.
-------------------------------------
- 1 db. vadi új 16 GB-os microSD TOSHIBA Class10 UHS1 - 3500 Ft.
-------------------------------------
- 1 db. vadi új 16 GB-os Samsung Plus microsd Class10 UHS1 - 4300Ft.
------------------------------------Keresek
: Továbbá az unokatesóm keresgél valami olcsó laptopot. A keret rá ~25eFt. Mit lehet ezért venni? -
PindurAnna
Közösségépítő
-
Kryczek
aktív tag
Ha valaki szeretne egy igazán jó robogót, írjon privátot!
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Scoobyka
addikt
Eladó iPhone 4S white 32 gigas 1 ev garanciaval! Minden papirja megvan a tartozekokkal egyutt!
85e alku nem jatszikl!
Ajandek elolapi es hatlapi folia+bumper!
pmben lehet keresni! -
SOAD19
addikt
Hali!
Autósokhoz lenne egy kérdésem. Délután 4 óra körül, ki milyen útvonalat választana a Konzervgyártól az István út elejéig, ami időben a legrövidebb? [link]
Nem szoktam nagyon vezetni, így nem tudom melyik út van jobban bedugulva ilyentájt. Úgy terveztem, hogy Monostorpályi úton végig, majd a Nagyállomásnál felüljárón le, majd végig az Erzsébet-Külsővásártér-Széchenyi-István úton.
Esetleg a Gázvezeték utca felé, bár arra meg van jó pár 30-as tábla, ha jól látom.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
GIJoe
addikt
Új Chieftec 400W iArena OEM - GPA-400S 7000 Ft
FSP 350W-60APN tápegység 5000 Ft
MATROX G55-MDHA32DB Dual head 2000 Ft
Eladó HP DC 7900 félkonfig 7E Ft
- HP 775 alaplap (Compaq DC7900 462432-001)
- HP halk CPU cooler
- HP minőségi táp (365W)
- masszív házfelépítés
- könnyen szerelhető
- optikai egység
- beépített hangszóró -
Hol kapok legolcsóbban 1x8GB DDR3-as memóriát 1600MHz-től felfelé?
Eladó Nvidia Geforce 9800GTX 512MB VGA 10 000ft.
Cserébe érdekelhet jobb fajta gépház vagy Sata3 HDD 100/100-as/minimum 1 terrás/ értékegyeztetéssel. -
Zola007
veterán
Itten van a kezemben egy Spar blokk, ezt írja:
Extra Supershop Kupon
Pick Téliszalámi 800gramm -1000 ft kedvezmény
4990 helyett 3990Achtung, Achtung. Ez ám az Akció! Hány tonnát vegyek szerintetek?
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi a lófütty kerül 6500 ft-ba egy kiló szalámin? Adják vele a hentes lányát vagy micsoda????Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
válasz PindurAnna #45379 üzenetére
Köszi! És fordítva, az István - Monostorpályi út a Nagyállomás felé mennyire ajánlott reggel negyed 7 körül?
(#45378) Csöves: Neked is köszi!
-
dbius
veterán
válasz szasanyi #45385 üzenetére
És ha szerencséje van, akkor még talán a szavatossági idő lejárta előtt sikerült megvennie...
Ha már téliszalámi, végigkóstoltam szinte valamennyi elérhető terméket a piacon még korábban, ugyanis nem akartam elhinni, hogy egy ilyen drága termék ennyire rossz ízű legyen. Megállapítottam, hogy nekem borzasztó mellékíze van, a legdrágábbnak is, így számomra ehetetlen egy valami az összes téliszalámi, maradok a jó kis (kolozsvári) szalonnánál és házi füstölt kolbásznál.
Zola007: Lehet, hogy pont azt vetted meg, becsomagolva és szeletelve...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Ennyiért? Ne viccelj már, szinte ingyé' van nemhogy még jó is legyen... Hasonló véleményen vagyok, sőt ettem olyan "penészes" szalámit ami engem jobban emlékeztetett a téliszalámi ízére (nem egyszerre / egymás után ettem őket) és jobban ízlett. Meg sokkal olcsóbb is volt, ami nem lényegtelen (nekem biztosan nem az).
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz SOAD19 #45384 üzenetére
Délután szoktam arra járni, a reggeli forgalmat nem tudom. De szintem nyugodtan azon amit írtam visszafelé.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Gercsa
senior tag
válasz Zola007 #45383 üzenetére
Akkor nézz meg egy két szeletelt-csomagolt 15-25dkg-os ilyen-olyan felvágottat amik közt nem egy 4000ft/kg ár környékén van csaxolók.
És azok nem érlelt-szárított cuccok, ki tudja mit daráltak bele, és sokkal több vizet tartalmaznak.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
xuldar
addikt
válasz SOAD19 #45384 üzenetére
Reggel n7-kor bármilyen irányba mehetsz, még üres a város, kicsi a forgalom. 7 után indul be a város. Célszerű a Nagyállomás felé menni, fel a felüljáróra, ott jobbra, majd ki a Monostorpályin. Ez a legrövidebb, legjobb, és a leggyorsabb út.
Délután már trükkösebb, a Nagyállomás előtt a Szoboszlói út irányába rendszeresen bedugul n5-n6 körül az egész, volt már, hogy a Kelettervnél volt a sor vége. A Bocskaikert elkerülő enyhített a 4-es forgalmán, de nem annyit, mint amire számítottak. Én is a Gázvezeték utca felé mennék. 1,5km-rel hosszabb, ami semmi, de legalább lehet haladni.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #45386 üzenetére
(#45389) XtremLor : Tudom, rákerestem, de még mindig emésztem az infót.
Csirkemell és összes sertés színhús 1500 ft alatt van, fűszer kérdése és mennyei kajákat lehet belőle csinálni.
Kolbász és szalámit is lehet jót csinálni az tény, faluról jöttem én is, pár kilót átment anno a kezemen. Unokatesómék príma kolbászt tudtak csinálni. Az öreg, mint hivatásos böllér, tuti infarktust kapott volna, ha látná ezeket az árakat és ezt a sok mű sz.rt amit mostanság eladnak.
Nem vettem már felvágottat és kolbász 1-2 éve, de ezen megakadt a szemem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
mackosajt
addikt
Soad! Ha jól értem, te pont fordítva akarsz közlekedni reggel, mint a dugóban araszolgatók.
Reggel ki a Monostorpályira az Istvánról, még bőven a csúcs előtt, meg délután vissza az Istvánra, csúcsidőben.
Ez utóbbi neccesebb, mert kifoghatsz a Vértesinél 1-2 vonatot is akár, meg a Szoboszlói-István kereszteződésben szép sor tud kialakulni. Állomás felé meg tuti a dugulás.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Gercsa
senior tag
válasz Zola007 #45394 üzenetére
Szóval akkor ha egy húsárut mindegy milyen alapanyagból készítve jól telinyomva vizet felvevő szójával meg pácsókkal kis adagokban porciózva árulsz logikus a magas ár.
De ha válogatott alapanyagból készítesz hosszas érleléssel és szárítással, olyan természetes nagyobb kiszerelésben hogy egyébként hetekig eláll egy hüvösebb spázban az már irreális???
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest