- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz hcs57 #103955 üzenetére
Az alsó csuklórész lazulhatott ki annyira, hogy nagyon elkezdett kotyogni. A felső rugós-teleszkópos rész a nyereg mögött sem lehetett nagyon stabil ezek után. Ez olyan szerkezet, mint a mountainbike-ok rugós megoldása a nyereg alatti részbe iktatott rugós-teleszkóp. A hátsó villa kanyarodásnál úgymond "kicsavarodhatott" és instabillá vált.
Másik dolog, hogy mivel láncos hajtása van és ehhez nagyon fixnek kell lennie a hátsó villa-blokk összeköttetésnek a csukló "lazulás" érdekes dolgokat okozhatott pl. gázadásnál vagy egyszerűen csak instabil volt. Apósom már nem mnagyon tudja elmagyarázni, mivel beteg, de nagyjából ez volt az ok.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
FTDI chip-es USB ◄► soros (RS232) átalakítót keresek
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
-Csillárok / függőlámpa / falilámpa együtt 10 000 Ft [link]
-kábel csomag (rca, scart, stb...) összesen 27 db. együtt 4500 Ft [link]Érdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
werszomjas
addikt
Debrecenben hol van kiepitett jó hangulatú futopalya? Csak a stadion körül?
üdv
-
HUTCHDB
nagyúr
Beszámításból (huawei mate 9) hozzám került egy vadi új állapotú (kb. 2 hetet használt) iPhone 6S gyári független, fekete telefon.
Akit érdekelhet privátban keressen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Debrecen hol tudok venni Bosoko ablaktörlő lapátokat? Köszönöm[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
-
Laza...
addikt
válasz Zsoleszhun #103963 üzenetére
Pont ezen sütöttem magamnak fél órája. Nem eladó semmi pénzért!
Never give up!
-
zolko74
tag
válasz werszomjas #103960 üzenetére
DEAC pálya a Dóczy József utcában.
-
Papaj x
senior tag
Eladóak.
Hp ProBook 4320t - I5 520M, 8Gb DDR3, jó akksi - HDMI - AKCIÓÓ
ÁR:40.900 HUF
Fujitus Gép - I3-2120 3,30GHz max, 12Gb DDR3, GTX 750Ti 2Gb, 160 + 500 Gb - játékra is
ÁR: 64.900 HUF
MSI P6NGM-FD MS-7366 - Quad támogatás
ÁR: 5.000. HUF
MSI 785GT-E63 + AMD Athlon II X2 240e + Xilence hűtő
ÁR:13.000. HUF
ÁR:10.000. HUF
Asus M4A7B5TD-V Evo , AMD Phenom II X4 Black Edition B55, Scythe Kabuto
ÁR:32.000. HUF
Cooler Master házikó - csak az üres ház, ventikkel
ÁR:12.000. HUF
ÁR:12.000. HUF
2x2Gb 800MHZ ddr2
ÁR: 5.000. HUF
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Bobby G.
senior tag
Még mindig új gazdáját keresi ez a remek kis fényképezőgép!
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. Főként független, használt Okos telefonokat keresek akár nagy tételben is. Törött, ázott, leharcolt telefon nem érdekel! Írj pü-t, hogy mid van és mennyit kérnél érte. Ha megfelelő az ár, akkor akár azonnal mehet a biznisz.
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
Még mindig keresem ezt a gimnáziumi tankönyvet:
(Nem nekem kell.) Ha rendelkezel vele, és esetleg már nincs rá szükséged, akkor írj rám, megvenném tőled! -
Salex1
őstag
Eladó:
Notebook típus: LENOVO IdeaPad B560G 59-057725
Processzor: Intel Pentium P-6200 Dual-core 2130 MHz (L2 - 3Mb)
RAM: 4GB DDR3 (2x2GB)
HDD: 750GB Western Digital (cserélve volt a gyári, 2 éves)
VGA: Intel HD Graphics 1366X768
LCD: 15,6"
Billentyűzet: Magyar kiosztású
Állapot: szép
Akkuidő: 1 - 2 óra (csak torrent, lecsukott képernyővel 4-5 óra)
Tartozékok: Gyári adapter
Egyéb: DVD ± R/RW/RAM DL, Kártyaolvasó, Gigabit LANÁra: 45000Ft
[ Szerkesztve ]
-
mamusz11
tag
Dell Latitude E6330
13,3" HD
I3 3120M
8Gb DDR3
120Gb Samsung SSD
DVD író,wifi,kartyaolvaso,minihdmi,3usb,vga... stb
2db 30Wh akkumulátorral 42és 46%
Patika állapot!!
60.000 Ft[ Szerkesztve ]
Learning never exhausts the mind!
-
Nooki
tag
Eladó ASUS P5KPL-AM 775 alaplap 4000ft vagy csere is érdekel, ddr2,ddr3 memória
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Trekking (vagy trekking szerű, váltóval szerelt férfi 28-as) kerékpárt szeretnék saját részre vásárolni.
Ma néztem a Gyöngyházba, Árpád téren és bizony lesett az állam, hogy mióta autózom (bő 20 éve), hová is emelkedtek az árak. Ámultam-bámultam, hogy már a nyereg alatti cső is teleszkópos, meg miegymás.
Nagyon vonzónak találtam főleg, hogy kipróbálhattam ezeket a csodákat, de sajnos nem fér bele a költségvetésbe ezeknek az új ára és maradnék a használtnál ahol 25-30ezer Ft-ig húztam meg a határt.
Ha valakinek itt körül lenne eladó vagy tudjátok, hogy a városba, hol érdemes még szét nézni, ahol árulnak használt bicajokat, akkor az infót köszönöm előre is! (A zsibit kihagynám, abban valahogy nem bízok.)[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
Zola007
veterán
árpád térből nyíló kis utcában lévő kerékpárbolt és a fürdőnél lévő Keszol árul használtakat.
Pótkerék is a böszörményin, de azok túlárazottak.
keressetek ismerőst, aki ért hozzá, apróróp, testbikeról, bikemagról, debreceni kerékpáros apróhirdető FB csoportból jobbat lehet venni mint kereskedésből ebben az árban, ha van aki átnézzeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zoja™
őstag
Valakinek nincs esetleg elfekvőben 2 hangfala, lehetőleg egy pár, akár felújítandó is, amitől jelképes összegért megválna? Vagy csere alapként ezeket is fel tuom ajánlani.
-
Borosz
őstag
-
elfelejtette
veterán
2 éve voltunk Székelyhídon, akkor a főtéren a műszaki diszkontban 450 RON (~31500Ft) volt a vadi új teljesen felszerelt bicó...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pocok9b
aktív tag
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó:
- Hangfalpár, Arcus TS 25 - 16.000 Ft
- Ingyen elvihető 30+ db bébiételes üveg. Csavaros tetövel, elmosva, különböző méretek.
- Epson Stylus dx4050 multinyomtató - hibás - 2000 Ft
- Eladó bakelitlemezek, kérésre listát küldök! -
zolikaDB
veterán
A Bendix Bt-vel van valakinek tapasztalata?
-
ati012
őstag
válasz Irmscher 353 #103991 üzenetére
A porvédőket egy erősebb porszívóval ki tudod szívni közel gyàri àllapotra
-
Borosz
őstag
Motoros "bringa" bácsiknak, néniknek. Árzuhanás. 69.000->59.000Ft. Csak tessék.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet MPL csomagautomatába 490ft-ért csomagot küldeni? Pár hete még tudtam, de most 890ft-ot ír.
A héten kaptam automatába csomagot és az is 490ft-ért jött[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest