- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz iscsu #103848 üzenetére
Persze, érthető. Nem is azért mondtam. Csak láttam már 200-300e-el 1.9 TDI b5 Passatot, amiről kiderült, hogy óracserés volt. És előző életében taxi ként funkcionált. valahol meg is találták a cachelt hirdetést (rendszám ugyan az) és volt benne már vagy 1 misi.
De amúgy ezt a km fétist én se értem... attól nem lesz jobb a kocsi, hogy kevesebbet mutat az óra a valósnál...
-
iscsu
tag
válasz #05304832 #103852 üzenetére
Inkább írjam, hogy gyári állapot, karcmentes, hibátlan, alig használt? Anyám nem szeret csuklani...
@bucihost: jogos, ráadásul ezek a VW-k nagyon bírták a kort. A baj, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni vevőként. Ráadásul eladóként is rögtön abba fut bele az ember, hogy "miért ilyen sok" és "miért ilyen kevés", és ugyanarról az autóról feltett kérdésrekől van szó...
-
mongo
tag
Ehhez hasonló potmétert keresek, aprópénzért cserébe.
-
MilkyWay97
csendes tag
válasz MilkyWay97 #103855 üzenetére
Megoldódott, hála egy fórumtársunknak.
-
Salex1
őstag
válasz MilkyWay97 #103859 üzenetére
Hol tudott venni? Engem is érdekelne.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó egy gyönyörű állapotú DELL Latitude E6430s laptop.
Érdeklődni privátban. -
Laraxior
titán
A CPU-nál mintha tobb karakter lenne? Annyira nem értek a mobilokhoz...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Thermaltake
tag
Vásárolj hihetetlen jó áron új Gillette borotvát, és használd a legújabb betekintő ablakos, rozsdamentes talppal ellátott zselével.
Fusion PROSHIELD® -
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kungzi
veterán
Üdv
Debrecenben nem tudtok olyan szakit, aki betudna építeni távirányítós központi zárat? Szerelés + cuccot ő hozza. Milyen zárat ajánlanátok?
-
erik365
senior tag
Debrecenben forgalmaznak valahol Aral/Fuchs motorolajat? Nem tudja valaki véletlenül?
1.4 T-jet M32
-
inkubator
aktív tag
SAMSUNG NOTE 4 QI töltő vevőegységgel - 60.000 Ft
Eladó karcmentes(a keret sem karcos), szürke Note 4 független készülék. Kezdettől fogva üvegfólia és egy Spigen tok védi. Az összes gyári tartozéka megvan ami a képeken is látható, még a stylus ceruza hegyek is kiszedő csipesszel együtt! A tokon és üvegfólián kívül extra a qi töltést vevő egység, amely olyan fajta ami nem nyomja ki hátul a hátlapot! Az ár azért olcsóbb a többieknél az extrák ellenére is mert az akkumulátor már nem a régi 2 nap helyett csak 1 napot bír, így még marad pénzed olyan aksit venni amit szeretnél és az biztosan új és 0 kilométeres lesz. Ezek tükrében az ár nem alkuképes és köszönöm nem cserélek semmire, mert itt van az utódja a kezemben! Postázni nem postázom!
Érdeklődni.: 06204194649Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
bul07
nagyúr
válasz pomorski #103873 üzenetére
Inkább legyen gyorsforgalmi, arra nem kell útdíjat fizetni
Amúgy a 4-est is marha könnyen biztonságossá lehetne tenni
Húzni kellene még egy sávot és 5km-ként váltakozó irányba lenne hol egy sávos hol két sávos, Franciaországba régen alkalmazzák ezt
Nem menne bele az ember kétes előzésekbe mert tudná hogy úgyis mindjárt kétsávos lesz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz bul07 #103875 üzenetére
Sajnos nem gondolom, hogy ez számottevően redukálná a balesetek számát, mert Mo-on a focin és politikán kívül a vezetéshez "ért" mindenki DNS szinten
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pomorski
őstag
válasz diablo1984 #103874 üzenetére
Értem. És akkor az M4 projekttel mi lett vajon? Abba is egy csomó pénz beletettek, nemde?!
bul07: Hát ha netalántán ritkán Pestre kell mennem (vagy esetleg Pesten túlra) kocsival, akkor nem is a 4-es úton megyek, mert picit veszélyes. (Bár manapság mi nem az.)
-
csizs
aktív tag
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
schulc99
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Ágdarálót - komposztálót keresek. akár kölcsön (nem ingyen) akár megvételre is.
Sövénymaradványhoz kellene, csak fémházas és függőleges késes érdekel.
Előre is köszi.
üdv,
lakisoft[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Laraxior
titán
válasz BeastMode #103883 üzenetére
Érdemes lenne benézned a retros gépes topikba, hátha..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz pomorski #103878 üzenetére
Én ott szoktam mert felmenni az autópályára nekem +50Km
Így mire elérném már majdnem Szolnokon vagyok, és időbe se kevesebb nekem
Ha majd Berettyóújfaluig kész lesz na talán majd akkor megéri
Én amúgy szeretem a 4-est, P-ladány Szolnok rész ismerem mint a tenyeremet
-
Nyx89
aktív tag
-
Atomantiii
addikt
Van köztetek ács vagy szokott valaki fával dolgozni közületek? 10 x 10 cm-es gerenda a legkisebb szabvány méret amit a tüzépeken árulnak?
Mert kellene padlásajtónak két lábat csinálni és nekem bőven elég lenne ha legalább az egyik oldala csak 7-8 cm lenne, de akár mindkét oldala is lehetne annyi. Bár ha más nem lesz majd annyival be fogom süllyeszteni az egészet vagy nem is tudom hogy kellene.
Két db 1,7 m-es darab kellene csak belőle, gondolom lehet belőle kapni 4 m-es verziót.
-
Salex1
őstag
válasz Atomantiii #103889 üzenetére
Van sok egyéb fajta is, amit biztosan tudok: Pl. 3x5, 5x5, 7,5x15 12x12
-
Valakit nem érdekel PS4-es játékok cseréje?
[link] -
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
A jövőhéten némi akció keretében kis kedvezménnyel vásárolhatóak meg Samsung 830-as SSD-im:Samsung 830 MZ7PC256HAFU-000D1
- 2,5" méret, 7 mm magasság, szinte bármely notebookba beépíthető!
- 256 GB kapacitás,
- Sata3 vezérlő (6Gbps)
- 520 MB /s olvasási és 400 MB /s írási sebesség
- HD Sentinel szerint 100 / 94 - 96%
- 300 - 500 napot ment SSD-k, 3,5 - 4,5 TB közötti írt adattal.Áruk: 17.000 Ft / db
5 db-tól 16.000 Ft / db
20 db-tól 15.000 Ft / dbGarancia: 1 hét próba
Visszajelzések alapján eddig egyikkel sincs probléma, sőt, ahol notebookba lettek beépítve, ott a legelégedettebbek a vevők. Saját használatra befogott SSD-k is mennek mint az álomCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
HUTCHDB
nagyúr
Van valakinek Miband 2 okos karkötője eladó?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
-
SOAD19
addikt
Egy kis muzsika, csak Nektek, csak most, ébresztő gyanánt : Nehéz szavakat találni rá, az biztos... 2:20-tól egy "kicsit" gyorsabb, akinek az eleje esetleg nem tetszene, bár érdemes egyben végighallgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs