Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz MageRG #7439 üzenetére

    Nem emlékszem, hogy Anri támadója ki volt, de mivel a templomban nem öltem meg az assasint, így valószínűleg a bad endinget kapom. :(
    És Aldrichnél sem láttam a jelet.
    Most az ég sárgás-vöröses és mintha napfogyatkozás lenne.
    Irithyll hídon lévő szörnyét nem öltem meg és visszamentem a hídra, hogy végezzek vele. Viszont már nem volt ott, mert ilyenkor a lenti mocsaras részben van a vízben.
    Viszont a híd elején balra ott volt egy summon sign, és amikor rányomtam, akkor kerültem Anri világába, ugyanoda vissza arra a hídra.

    Dancernél 2 opció van: Sword Master, de még Vordt előtt tud segíteni. Ilyenkor Lion Knight Albert ad valami fekete követ, mert megölted Emmát és nem idézheted meg többet.
    De ez nem történt meg és a Sword Mastert sem használtam, szóval elvileg még mindkettőt meg tudnám idézni, mégsem látom egyik jelet sem. Albertet meg elvileg még látom később is.

    Előzőleg ugyanez volt a gondom Eygonnal, nem jelent meg a jele Crystal Sage előtt, pedig elvileg minden feltétel teljesített volt.

    Hagyma Úr meg minden gond nélkül megjelent, pedig a küldijét utólag csináltam meg még éppen időben Yhorm előtt, mert elmulasztottam a kútban és vissza kellett mennem.

    És most nagyon kellene segítség, mert itt megállt a tudomány. :DDD Aldrichtot is kb. 15x kezdtem el, mire le tudtam gyűrni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák