- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Skálázódásnál japán konvenció van: S - a legjobb, A -nagyon jó, stb. E a legrosszabb.
Attól függően hogy tervezed a karaktert lehet az alapsebzés vagy a skálázódás jobb.
Pl. ha nem pakolok se STR-re, se DEX-re, és kell a nagy fizikai sebzés, akkor egyértelműen a raw infusion a nyerő.
A karaktertervezőben próbálgathatod melyik az előnyösebb. Vigyázat, spoileres!"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
törölt tag
Mágia szinten nem tudok hozzáfűzni semmit, mert nyers fizikai erőben bízom, akár Strength vagy Dexterity build az. (de azért strength build, mert.. Great hammer forever )
Infuse: Sharp (dexterity buildnél hasznos) vagy Heavy Gem-el (strength buildnél hasznos) ha továbbfejleszted a fegyvered az jelentősen növeli a sebzését.
Pl. a sima Great Axe heavy infuse-al óriásit üt (strength build esetén értelemszerűen).
Az ellenfeleknél totál random, hogy ki melyikre allergiás. Nézd meg pl. a taknyokat (fekete nagy kaka masszák). Tűzre rendkívül allergiások. Míg a nagyra nőtt piócák (farron keep) a vágó fegyverek fizikai sebzésére (pl. Butcher Knife). Mindegyiknél megvan, hogy mire allergiás, mi sebzi kevésbé.
Én pl. sosem szerettem megosztani a sebzést. Egyetlen fegyver van, amit heavy infuse-al használok (mert strength buildem van ugye) és mellette baromi nagy villám sebzést ad, az egy kis fejsze.
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Ha jól emlékszem felvettem a Butcher's Knife-ot Isabella-tól de el is adtam anno...
Mivel Isabella ha jól gondolom nem respawnol, van arra bármi lehetőség hogy visszavásároljam az eladott kést vagy ez akkor így örökre elveszett? -
Mans20
addikt
Megint egy vagon újdonság, amit még nem láttam a DS3-ban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
odinkain
tag
DS2 Valamelyik nap arra gondoltam, hogy veszek poison arrow-t Gavlan-tól de amikor venni akartam 0-át mutatott és nem is bírtam venni. Mi ennek az oka és hol vagy hogy tudnék nagyobb tételhez jutni?
Köszönöm!PSN: inkaoner81
-
odinkain
tag
válasz Šolaire #6562 üzenetére
Köszi. Meg lett Doors of Pharros-nál megtaláltam.
Viszont ez az Iron Passage már kiakaszt . Bossig el se jutok mert ez a sok runcájsz széjje kaszabol. Úgy mond a kar húzogatós utat próbálnám mert a másikon még nehezebb meglátásom szerint. De ott is ha bejutok a boss előtti arénába közepéig se jutok be mert szétkapnak.
Ha valakinek lenne ötlete azt megköszönném.PSN: inkaoner81
-
wierra
senior tag
válasz odinkain #6563 üzenetére
Számtalanszor próbáltam mindkét utat. Végül így csináltam, persze ha ügyesebb vagy, akkor jóval kevesebb sebződéssel is megúszható az út.
De ne aggódj, a Blue Smelter nem egyszerű ellenfél. Mire lemetéled, addigra becsukott szemmel is menni fog a hozzá vezető túra.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
pomk
őstag
válasz #45687808 #6560 üzenetére
Az mennyire normális helyzet, hogy még a játek legelején High Wall of Lothric részen találtam meg a Broadsword-ot és azóta is ez a legjobb fegyverem? Van mellette egy kétkezes kard is, ill. most kezdtem el kipróbálni a Great Machete-t bár ez elég lassú sajnos.
Ezen kívül mit ajánlanátok pajzs + 1 kezes / 2 kezes használatra főképp strength build-re, lvl. 45. -
odinkain
tag
Köszi. Igen ez a másik út amiről azt gondoltam, hogy nem fogok átjutni soha de most kb a "karos" útról ugyanezt gondolom . Szerintem megfogom próbálni ezt is.
Egyébként Blue Smeltert valahogy könnyebbnek érzem mint a simát nem tudom miért. Eddig kétszer vagy háromszor jutottam be de megvolt kb 70%-ra úgy, hogy nem volt nálam ez és ebből a +3-as. Szóval per pillanat nehezebbnek érzem eljutni odáigPSN: inkaoner81
-
törölt tag
Legelőször infuse-old a broadsword-öt heavy gemmel, így csak strength fog rá bónuszt adni. Nézd meg, hogy így mennyit sebzel. Esetleg a Claymore-t is megnézheted heavy gemmel infuse-olva. Az a baj, hogy strength buildben alapvetően lassú fegyverek operálnak (már akinek, én pl. szeretek egy fél várfal méretű kalapáccsal sétálni ). Túl gyors fegyvereid nem lesznek, hacsak nem infuse-olsz.
Egyébként a játék folyamán ezeket próbáld meg infuse-olva heavy gemmel:
Broadsword
Claymore
Dark Sword
Dragonslayer's Axe (nem a great axe)
Millwood Battle AxeNyilván ezeket előrehaladva fogod megtalálni, ahogy infuse-olni is pár pályával odébb lehet csak majd.
Mivel még a játék elején vagy, egyelőre menj a broadsword-el, fejlesztgesd. Én pl. az első végigjátszásnál a sima Battle Axe-el toltam végig, és ütöttem ám rendesen.
-
odinkain
tag
DS2 Blue Smelter letudva végre.
Most Fume Knight-nál tartok és olyan furcsaság van, hogy egy smelter wedge-el kevesebb van nálam pedig elméletileg össze szedtem mindet. Lehet, hogy ez valami bug vagy biztos, hogy elhagytam egyet valahol?
A másik kérdés, hogy van értelme így neki menni Fume knight-nak vagy inkább kíméljem meg magam és az idegrendszerem?PSN: inkaoner81
-
MageRG
addikt
válasz #45687808 #6568 üzenetére
Úgy-úgy!
Én első végigjátszásnál a szokásos greatsworddel mentem, ami a mocsárban található.
pomk:
Egyébként ha eljutsz a Crucifixion woods-ig, ott rögtön találsz két jó STR fegyvert (ellenséges NPC-ktől kell elvenni), illetve farmolhatsz egy black knight greatswordöt.
Előtte Undead Settlementben meg szerezhetsz nagy szöges buzogányt a hittérítő nyanyáktól, illetve vehetsz Greirat-től zweihandert."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
-
törölt tag
válasz Šolaire #6585 üzenetére
Emlékszem amikor először odakerültem, kb. 10 percig csak álltam, hogy "na most akkor.. mi legyen itt." szerencsére akkor is kisegített a bajból egy nehéz fegyver (Gyrm Greataxe). De az egy régi karakterem volt. Aztán rájöttem, hogy ez a fegyver túl pici nekem. És arra, hogy totál random felöklelnek a rénszarvasok, akikkel egyébként simán lehetne akár áramszolgáltató céget is indítani.
-
odinkain
tag
válasz #45687808 #6577 üzenetére
Annyira nem vészes legalábbis most még így érzem Kezdem kiismerni a mozgását eddig párszor levittem kb 70-80%-ra. Meg ahogy észrevettem ha próbálok a terem másik felén harcolni vele akkor nem tölt vissza az élete.
Az a baj, hogy eszem nincs, hogy hol hagyhattam el azt az egyet kb bárhol lehet. Még próbálkozom de ha nagyon nem megy akkor neki állok megkeresni.PSN: inkaoner81
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest