- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Már elérted a soft capet. Ez után is nő a sebzés, csak k lassan.
Akkor van értelme növelni, ha maximalizálni akarod az adott fegyver sebzését, és van elég pontod. Az erőt nem éri meg 66 fölé vinni ha úgyis két kézben fogod a fegyvert.
Az állóképesség az az endurance?
Szerintem azt nagyon nem éri meg 40 fölé tolni. 40 és 99 között minimális plusz staminát kapsz."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Woodslave
félisten
kicsit megcsömörlöttem a játékoktól és azt vettem észre, hogy egyre jobban idegesítenek. Eszembe is jutott milyen jó hogy még korábban végigjátszottam minden ds-t mert most tuti nem lenne már idegzetem hozzájuk. De ezen felbuzdulva elkezdtem a 2-t és brutál módon élveztem. Most elkezdtem a 3-at (ki tudja hányadszorra) és megint csak rá kellett jönnöm ezek a világ legjobb játékai. Nyilván nem ugyanaz az élmény mint elsőre volt (mindig mondom egy kivánságom lehetne játék terén, hogy elfelejthessek mindent amit tudok róluk és új élmény legyen ) de még mindig meg lehet benne találni az élvezetet.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz #45687808 #6942 üzenetére
én mondjuk "eltévedtem" megint és a Dragonslayer armor felé mentem, még a fire keeper se sikerült megtalálni (pedig nem elsőnek játszottam) így kénytelen voltam azzal a pár life gemmel lenyomni. Szóval annyira nem egyértelmű mint az 1-ben a temető ott megmutatja hogy erre tuti nem kellene menni.
Mondjuk a 2 felépítése nekem nagyon bejön. Ami probléma hogy az alap játékban gyakorlatilag nincs kihívást jelentő emlékezetes boss és nem csak másodjára, de ahogy emlékszem elsőre is max a Pursuer meg a Smelter Demon. Egyben se nagyon. Ez a 3nak a zsenialitása ott nagyon faxák a boss harcok.
-
_drk
addikt
válasz Woodslave #6953 üzenetére
Engem az irányítás kicsinált DS2-ben most. Fél hp-val, egy Estus-sal kb kicsinált a sok alap ellenség is(a részeg zombi rövid kardos k*cs*g*k). Pedig a rossz irányba az első lovagot még könnyen le is vertem, a második buzogányos ölt meg.
A 3 után hirtelen még az 1 Ramesterednél is sokkal rosszabb az irányítás. Szerintem ezt a játékot a sor végére teszem a rough-like játékoknál.
Most a Bloodborne-t csapatom. Ez olyan mint a 3:kinézet, irányítás minden klappol, kicsit a 30fps volt zavaró elsőre, de meglehet szokni. Első 2 Boss le is lett verve, de itt nem bonyolítom túl a dolgot, egyszerű STR build lesz csak! -
MageRG
addikt
Tudom, már mindenki unja a Dark Souls 3-at... de ha új karaktert indítanál, szereted a frappáns neveket és nem akarod hogy kicsillagozzanak, akkor ez neked való:
DS3 Name Censor Checker"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
törölt tag
-
Weareus
addikt
válasz #45687808 #6957 üzenetére
Nagyon hangulatos a 3. rész, elsőt most félúton pihentetem, második majd ezek után, aztán a ps3-as Daemons Souls. Most megint beszippantott a BB, alapjátékból az ending van vissza és Logarius. Most lezúzom az összes létező alap és nem alap glyphes/kódos, random chalicet. Van pár száz darab, szóval...
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
-
MageRG
addikt
Ezt csak itt hagyom, egy kis retro zene:
LobosJr: Manus Catalyst - synthwave remix"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
törölt tag
Számomra a nyitott kérdés az, hogy mégis ki a francok ezek a Primordial Serpent-ek. Nem a nevükre gondolok, hanem, hogy konkrétan mik/kik ezek, mi a Lore-juk? Meg ha jól emlékszem a Ringed Knight armor set-nél, vagy nem is tudom hol írták, hogy az emberek harcoltak ugyanúgy a háborúban a sárkányok ellen. Ez oké. De az első részben, amikor mondja a narrátor, hogy "Then, from the Dark, They came..." Kik ezek? Most akkor az emberek már léteztek a Furtive Pigmy előtt? Nekem totál az szűrődik le, hogy a sárkányokkal párhuzamosan létezett egy világ a lent, a sárkányok födlje alatt, vagy nem is tudom... nyilván Nito, Izalith boszorkánya és Gwyn csak 3 személy, ők nem egy faj.. Csupán ennyit nem értek.
-
MageRG
addikt
válasz #45687808 #6964 üzenetére
Nekem úgy tűnik valamilyen formában léteztek, a sötétben. Aztán különböző frakciókra bomlottak attól függően kinek a követői voltak.
Az emberek voltak Pygmy követői. Aztán persze a Pygmyt hidegre tette Gwyn, miután rájött hogy saját hatalma el fog enyészni, és azzal a Pygmy lépne a helyébe.
Pygmy utódait és az embereket meg vagy lekenyerezték valamivel, vagy megvezették. Gwyn pedig kitalálta a rituálét, amivel folyamatosan meghosszabbíthatja a tűz korát.
Egyébként Gwyn, Izalith boszorkánya és Nito valamilyen formában megteremtette a saját népét, mert a DS1-ben kívülállóként tekintenek az emberekre (Quelana, Gogh, Ciaran szövege).Azt én is nagyon sajnálom, hogy a primordial serpentekről nem derült ki több. Különösen, hogy vannak ezek a fekete trutymós ellenségek (az első Gundyr), amiken a kinövés olyan mint egy kígyó, vagy valami gnóm sárkány.
A DS1-ben az volt a benyomásom hogy igazából egy követ fújnak, és mindkét oldalt (Gwyn-ét, a tűz korát, és a sötétséget, amikor az emberek uralkodnának) átverik."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
törölt tag
Ez is kérdéses, hogy a Furtive Pigmy-vel mi történt?! Gwyn ölte meg, vagy szimplán eltűnt?! Az átok kérdése is érdekes. Mondjuk abban az esetben lehet arra következtetni, hogy: 1. Gwyn okozta az egészet, azzal, hogy ő volt az első aki a First Flame-et újragyújtotta, tehát az elmúlás, a természet ciklusát felülírta önös érdekből. 2. Azzal, hogy a Lord Soul-okat megszerezték, azzal kezdődött el az egész.
"A DS1-ben az volt a benyomásom hogy igazából egy követ fújnak, és mindkét oldalt (Gwyn-ét, a tűz korát, és a sötétséget, amikor az emberek uralkodnának) átverik."
Ebben igazából lehet valami, mert Primordial Serpentként Frampt nem tudja, hogy ha újragyújtod, azzal igazából csak az időt húzod.
Ha megnézzük a világ is érdekes. Ahogy haladunk a részekben, egyre kevesebb, illetve komorabb színnel találkozunk.
Szerintem a 3. részben már olyan gyenge a First Flame, hogy 5 Lord of Cinder kell, ahhoz, hogy táplálják, szóval szerintem a 3. rész legvégén az alap ending-ben mégegyszer lehet újragyújtani, és utána hacsak nem vagy Prince of Persia féle herceg, és nem rukkolsz elő valami megoldással, akkor tényleg jön az End. -
MageRG
addikt
-
törölt tag
válasz Rony949 #6970 üzenetére
Igen, elég sok jel utal rá, hogy Manus az. Az viszont nem derül ki, hogy a Furtive Pigmy-vel mi történt. Kinyírták? Szimplán eltűnt? Ha a Lore-t nézzük, az emberek (Ringed Knight armor leírás alapján) harcoltak Gwyn oldalán a háborúban a sárkányok ellen. Lehet, hogy akkor még a Furtive Pigmy is csak egy egyszerű ember volt a sok közül? Az más kérdés, hogy utána mivé változott.
-
Weareus
addikt
Vótmá?
Ds-tutorial:
[link][ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Hát igen.
-
törölt tag
Kis érdekesség, gondoltam megosztom. "Sötét Pinokkió-történetet mesél el a soulslike stílusú Lies of P"
-
Habugi
addikt
Noh, ez a pillanat is eljött:
Ez nem semmi trilógia volt, élveztem minden percet (najó, talán nem mindet.. ).
DS3 --> DSR --> DS2 SOTFS volt a megismerkedési sorrend, DSR-nél tartottam NG+ előtt amikor vettem egy Xbox One controllert, próbálgattam pár napig de nem jött be, ment a fiokba, szóval az egész trilógiát bill & egérrel toltam végig, a rémhírekkel ellentétben nem volt dráma, sőt.., controllerrel éreztem magam úgy mint majom a köszörű-kövön.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
_drk
addikt
válasz Rony949 #6980 üzenetére
Előző hsz-ben meg a Demon Souls van megemlítve ami dettó csak PS! Nioh exkluzivitás is volt egy évig úgy emlékszem.
De nekem az egész széria a From Szoftverrel inkább konzolosnak tűnik és nem csak a kötelező kontroller miatt. (persze táncszőnyeggel is át lehet vinni)
A BB-t meg csak ajánlani tudom, de ahogy jönnek a PS exkluzívok PC-re hátha az is jön.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Itt a Bloodborne-t nem szeretitek?" Ezt a kérdést most nem igazán értem. A miértet nem értem. Én speciel hogy a viharba ne szeretném, sőt, szigorúan magán vélemény: a Dark Souls 3 mellett a Bloodborne konkrétan a játéktörténelem legjobbja. Kétszer toltam végig anno PS4-en, és nagyon bízom benne, hogy PC-re is ellátogat. Ha így fog történni, én biztos, hogy rongyosra fogom játszani.
-
őstag
Sziasztok! Nem találtam külön topikot a denons souls-ra ezért írok itt :) végre megvan a ps5 és természtesen azzal együtt már jött is a ds ez az egy rész maradt ki és ez miatt vártam piszkosul a ps5 Lenne egy kérdésem az elsö bossnál meghaltam egy nagy kövér bánatnál nevét se néztem meg. A nexusba kerültem,hogy tudok vissza menni ahhoz a bosshoz? Tudom hogy utána ugyis kötelező halál lesz,de szerettem volna végezni vele.🤷Vagy a késöbbiekben még találkozom vele így hogy az elején nem öltem meg? Köszönöm
-
Habugi
addikt
Milyen tabletta bevétele után válik egyenlővé a döntéshozatal és a soulslike játékok Bossainál megélhető első halál, hogy sikerült párhuzamra hoznod a kettőt?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MageRG
addikt
-
MageRG
addikt
Összefutottam egy csalóval undead match-en DS 3-ban.
Visszadobott a játék elejére (lehet hogy NG+). Ilyenkor mit lehet csinálni?
Ha nem volt backup a mentésről, akkor ennyi?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Habugi
addikt
Sajnos ennyi, igen. NG+ ba kerültél.
Ez most a cheaterek legújabb szórakozása, a nemzetközi Dark Souls Discord amin fent vagyok hangos tőle, semmit nem tudsz ellene tenni.
Elég sokat van emlegetve a Blue Sentinel mod, ez valami community made anticheat a játékhoz ami "legális" és néha megfogja az egyszer már büntetett csalókat, elvileg.
A magam részéről még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
A softbannról értesültél volna, mert játék indítását követően instant az arcodba tolja minden egyes alkalommal, még akkor is amikor kilépsz a játékból a menübe.
Nekem volt részem egy 3 hetesben, ami mellé karaktert is kellett töröljek, mindezt azért mert multiban felvettem két cuccot a földről amit a coop-ra bejött random ismeretlen kidobott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekesség, gondoltam megosztom veletek. Ha ez ebben a formában fog kinézni.. és most már vannak róla játékmenet videók, és elég valószínű, hogy tényleg így fog kinézni, ez elég komoly játék lesz. Hát ha ez a 6 emelet ház magas boss benne lesz, én összefosom magam.
Trailer:
Játékmenet videók:
[link][ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BOBAKILL #6995 üzenetére
ez a mászás dolog annyira nem jön be de érdekesnek néz ki.
A Mortal Shell nekem tetszett. Hozta egy kicsit a ds feelinget. Nem akarnék én olyan sokat felfedezni való világ térkép és X-ek nélkül, jó harcrendszer, jó bossok. Olyan nagy kérés ez hogy legyen több ilyen játék?
-
Mans20
addikt
[link] Végre Elden Ring trailer, megejelenés 2022 01 21. Hát még messze, de a teailer marha jó, túl sokat is mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest