Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz need #20325 üzenetére

    Az italautomata az ismert bug igen, be tud akadni az egész küldetés szál onnantól. Engedd el, nem fogod tudni meg csinálni, nálam is ez volt, utána néztem a neten. Eltoltam neki a konténert, a többi küldit már nem adta be csak a térképen volt aktív. Régebbi mentés oldhatja meg esetleg, de hagyjuk már, mire ezekre rájön az ember már rengeteget haladt előre a játékban. Nekem spec rohadtul elegem lett ebből egy idő után, hogy ebben a játékban folyton (jóval) régebbi mentéseket KÉNE betölteni, azért mert egy bughalmaz az egész. Minden ilyet hagytam a francba inkább, minthogy elveszítsem az előrehaladást, így is néha újrakezdtem több óra veszteséggel.(nálam pl a full delamain szál is beakadt)

    A Stefan bd: A leltárban ki lehet keresni a tárgyak között amúgy a bd-t és rákattintani bal egérrel, majd kilépni. (Ez maga a BD használat, de nem tudod lejátszani, mint ahogy egyetlen általad indított BD-t se az egész játékban :U )
    Ha kilépsz a leltárból kapsz egy kicsit zavaros képernyőt, majd V mondja a faszinak, hogy nem tudja lejátszani. A faszival szemben állva kell elindítani. Tehát nem értem nálad a sorrendet.
    Alapjáraton így kéne történnie: A csávó rád sóz egy BD-t de mivel V nem tudja használni, ezért be kell menni a bodegába és a faszi eszközén kell lejátszani, innentől indul maga a "meztelen" küldetés, ahol mellesleg a kádtól számítva a második szobában ott az összes cuccod egy szekrényben és máris fel tudsz ruházkodni. :D
    De ezek szerint ezt a részt te már megcsináltad? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák