- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz Lacielvtárs #20650 üzenetére
Női karaktered van vagy férfi ? Nem mindegy ám.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Lacielvtárs #20652 üzenetére
Mondjuk az érdekes kérdés lehet, hogy férfi kinézettel, de ........ nélkül is lehet-e Judy-val románcolni ? Panam-el női kinézettel de .......-al is? Tehát játéktechnikailag a kinézet a fontos vagy hogy mi van alul?
Na, ki mer válaszolni erre?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát a fene se 'tuGGYa NC-ben mi a fontos
de nagyon tetszik, szerintem ezzel korszakot alkottak a játék világban...
nálam mindenképp
az én női karakterem, anatómiailag is nő, ám[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Segal
veterán
válasz CJ4567 #20655 üzenetére
Hang is kell hozzá "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Alpi.
addikt
Ez a vége fele nem lesz így netrunner-ként. Aki megláthatná a halottat, már úgyis haldoklik. Az a pár sec, amivel túlélik az elsőt nem elég arra, hogy rád találjanak.
Egyébként ez a build-es része nagyon jó lett szerintem ! Egymástól teljesen eltérő harcmodorokat lehet elérni, mindenképp színesebbé téve a játékot. Én személy szerint nem vártam volna ehhez hasonló erős, teljesen egyedi specelhetőséget ! Bravúros szvsz !
Következőre egy pengés, közelharcos build lesz, amit ki fogok próbálni, azt hiszem. Sose vágytam rá, de kíváncsi vagyok egyre inkább ! Meg persze lassan előkerülnek dolgok a kevésbé preferált fiókból is, mert fel kell dobni valamivel mindig az újabb végigjátszást.CJ4567
A hang fontos ! Talán a legfontosabb ! Azon azóta is tudok mosolyogni, hogy a hang a meghatározó, hogyan kezelik V.-t a játékban ! [ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
ballazol
senior tag
válasz Lacielvtárs #20659 üzenetére
hangsúly a néha szón
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
ballazol
senior tag
-
Alpi.
addikt
Tegnap nagyban hajtom a motromat a városban, erre [mit látok] ?!
Itt már jártam !Örömömben [újra is festettem] picit.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
looser
addikt
Baromi jó ez az effekt, mint a XIII-ban
Tudom, volt már róla szó, de mivel magam nem ismerek mást (pl. Witcher 3-at vagy RDR2-t) csak a GTA5-öt, de már abban is állati hangulatos volt a város (a 4-ben is) de itt, hogy tényleg szinte mindenhova be lehet menni, kis szegletek, felmászni erkélyekre, légkondikra és így a tetőre, ez eléggé feldobja a dolgokat. Egy ilyen esemény közben sikerült megcsodálni a várost a maga valójában, amit Easter Eggként értékelhetünk, hiszen Neo is hasonlóképp látta át a Mátrixot
(#20667) jonnyjoker01: tudom, hogy nem szép dolog ezen gúnyolódni, nem is teszem, de bosszantó azért tud lenni, főképp, ha nem tudod, hova léphetsz, mert átesel Los Santosba vagy Középföldére
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
LK
addikt
válasz jonnyjoker01 #20667 üzenetére
Morpheus is megmondta: "A Mátrix ilyen. Nem hittél benne eléggé, hogy ott van az az épület"
(Én egy kocsiba szálltam be, ami utólag leejtett a város alá, szerintem a szabad kőművesek tehetnek az egészről)[ Szerkesztve ]
-
hunvarlan
aktív tag
Esetleg valaki talált már megoldást arra hogy maradjon magyar nyelvű a játék ne kelljen mindig beállítani minden indításnál?
-
-
veterán
válasz hunvarlan #20671 üzenetére
Igen, persze.Át kell írni a játék könyvtárában az en-t hu-ra az ENG-et pedig HUN-ra.Nekem sikerült azóta mindig magyar.
Más.
Visszamentem a 2. női karakteremmel oda ahol megölte takemura dextert és megtaláltam a hulláját valamint a fegyverét 28900 tölténnyel 😂😂😂. Ti os belefutottatok ebbe? [ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Judy pipa
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Executioner
aktív tag
Úgy hogy az a fegyver a pénzedet használja lőszerként
Exec
-
nagyúr
válasz ballazol #20672 üzenetére
Steames verziónál pedig annyi, hogy magyarra kell állítani a nyelvet, majd kilépni, és utána mindig az exe-vel kell indítani, nem Steamnből, és akkor magyar marad a nyelv.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
looser
addikt
válasz hunvarlan #20674 üzenetére
GOG verziónál frissítés után visszaáll, legalábbis nálam eddig így volt. Két helyen kell átírni: ahova telepítetted a játékot, ott a "goggame-1423049311.info" fájlban:
"language": "Hungarian",
"languages": [
"hu-hu"Illetve a c:\Users\felhasználóneved\appdata\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\UserSettings.json fájlban (az első a hang, azt ne írd át, csak olyanra, amit szívesebben hallanál angol helyett és a játék is tartalmazza, pl. német):
"group_name": "/language",
"options": [
{
"name": "VoiceOver",
"type": "name_list",
"is_dynamic": true,
"value": "en-us",
"index": 0
},
{
"name": "Subtitles",
"value": "hu-hu",
"index": 15
},
{
"name": "OnScreen",
"value": "hu-hu",
"index": 15Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
veterán
válasz Executioner #20678 üzenetére
Ezt nem tudtam.
Ez bug vagy direkt van így? -
proci985
MODERÁTOR
apropo, egy dolog a Judy questlineon:
a laptop az ajtonal nem tudom mennyire tunt fel, de nagyon ugy nez ki Judy is hazudott az exerol Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
anubis6
aktív tag
válasz juliensorel #20686 üzenetére
Ha mindenkit leoltasz, ne csodálkozz, hogy rosszul veszik az emberek a hozzászólásaidat..
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
nagyúr
válasz Executioner #20680 üzenetére
És van olyan megoldás, ami steames verziónál ezen problémám nélkül megoldja a dolgot? Amiket eddig találtam: c:\Users\XXX\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\UserSettings.json fileben módosítás, illetve az bin\x64\steam_emu.ini módosítása nem jött be, a json fileban hu-hu szerepel, a steam_emu.ini file pedig nincs a megadott könyvtárban. Volt még olyan megoldás, hogy Steamben a Game Propertiesnél nyelvet váltani, de ott meg nincs magyar nyelv, az indítási opcióknál felvéve, hogy -culture="HU" szintén kapufa volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rdt89
addikt
A nagy februári frissítésről lehet már tudni mikor érkezik?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt mondjuk nem értem, hogy miért ülnek egy szó nélkül heteken át. Van pár youtuber akik napi szinten hoznak le 10 - 15 perces videókat a játékról akkor is, ha egyébként még egy fejlesztői blogposzt se történt de ez az összes kommunikáció...
Mikor a Stellaris fejlesztői nekiállnak egy új patch-nek (ami kb. havi szintű), akkor egy szép nagy posztban összefoglalják, hogy min dolgoznak, mi fog változni, estenként több oldal hosszan. Vehetnének róluk példát...
Meg most itt volt ez a hekker támadás, aminek a hatásáról csak annyit tudunk, hogy miatta valszeg csúszni fognak a dolgok. Mi, mennyit, hogyan? Semmi infó...Én pl. várom, hogy legalább valami infó kiderüljön az első DLC-ről, mert szeretnék majd indítani egy új karaktert, de azt már megvárnám..
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Rossi
addikt
válasz CPT.Pirk #20693 üzenetére
Én még távol tartom magam a játéktól, mert bár nagyon régóta vártam, egyrészt most kell is neki idő, hogy gatyába rázzák, másrészt igazából az XSX update-tel kezdenék neki legszívesebben.
De szerintem sokáig nem fogom húzni, max egy hónap múlva nekiállok...
A magam részéről egyébként nem igazán értem a CDPR bénázását játékkiadás, hosszú hónapok tartó patch-elgetés, hackelés, kommunikáció témában.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz proci985 #20695 üzenetére
Jah, be szoktam, tudom mire gondolsz. Vannak a nagyon haterek, meg vagyunk mi, akik bár látjuk a bugokat, de azért élveztük a játékot és várjuk a fejlesztéseket.
Rossi: addig kihúzzuk ME Remasterrel.
Coyot: de pont azért kellene legalább valami minimálisat kommunikálniuk, akár csak ennyit, hogy: "igen, most kicsit szívás, de nyomjuk tovább".
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tag
Összefutottam azzal, hogy az NPC-k úgy beszélnek, mintha a nő lenne a karakter, miközben a test típusa és minden beállítása férfi, a hang a mély férfias hang, semmi egyéb sallang, se színes haj se semmi.
Utánaolvastam, és mindenhol a hangszínt írják mint döntőt, de ez nem lehet gond, ahogy fentebb is írtam.
Van valami ötletetek?
-
veterán
válasz cikasz #20698 üzenetére
Mi van ha nem tudok olvasni?Vagy nem tudok magyarul?Esetleg funkcionális analfabéta vagyok és nem tudom értelmezni azt a sort, hogy minden lövés pénzbe kerül, vagy félreértelmeztem.Esetleg el sem olvastam a szöveget mert nem jutott eszembe, hogy a "pénzemet lövi el".Legvégső esetben pedig talán csak bugnak gondoltam a dolgot és nem kötöttem össze a golyók számát a pénzemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest