Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz Mezcal #67317 üzenetére

    Amikor 5-en vagyunk és senki sem tud letartani semmit, akkor már egyből látható a bukott meccs. Nyilván nem tryhardolok ilyen meccseken, mert semmi értelme, betoltam előre mindig, hiszen akkora bait party volt, hogy rossz volt nézni. Én pedig nem szeretek 1:30-ig kivárni T oldalba.
    Ennek ellenére szívesen játszom gyengébb rangúakkal, csak akkor nem 10 centire lesz az arcom a monitortól és nem DM-elek előtte 30-40 percig kávét/energiaitalt pörgetve, hanem mellette benyomok egy zenét, neadjisten' sorozatot és mellette elpötyögök D2-n.

    (#67315) hunfatal és többiek:
    A rangosdit 3 részre oszthatjuk. --> megjelenéskori rendszer: Max elérhető a dmg/sas volt, de ha már sassal találkoztunk az oltári kemény cucc volt. A playerek 50%-a DMG volt, feljebb jutni kb lehetetlen volt huzamosabb ideig.

    2. rész -> rankkönyítés: Itt rájöttek a fejlesztők, hogy mindenki DMG, ezért vagy kurvanehéz, vagy rohadt könnyű meccseket mentünk, aztán szépen beállt és mindenki ment feljebb 2-3-4-6 rankot is akár, ha ügyes volt. A baj az, hogy ha nem volt ügyes, akkor is ment feljebb 1-2 rangot simán.

    3. rész -> nerfelték a rankokat: Miután minden szerencsés elérte a globált, megjelent a boostolt globál szindróma, tele volt ilyenekkel az MM, aki lőni se tudott jól, de még játékintelligenciával se igen rendelkezett. Ennek vége lett és visszaállt a kettő előző szakasz közé a rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák