- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Sokan irkálják összevissza, hogy így rablás és úgy rablás a gyors, 120/144hz-es TN panel...
De akkor mondj már pls egy 100ezer alatti (vagy akár kicsivel feletti) IPS paneles monitort aminek 1-2ms alatti a késleltetése és tudja 120hz/144hz-et!Na, bbdzyx megelőzött kicsivel.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
-
freaghill
őstag
Meglett az "új" egerem. Még nem próbáltam ki cs:go-ban, de fogásra is jobb
-
Arkennys
addikt
utolsó jópár HSZt látva azt hittem, én jöttem rossz topikba hirtelen
meddig is él most ez a most futó pass azt tudja valaki? gondolom játék főmenüben is látni híreknél, de elutazás előtt elfelejtettem megnézni
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
bbdzyx
senior tag
Annyira lusta vagyok tradelni, hogy még most is az alap skinekkel játszom...de így, LE környékén már kezdem magam kellemetlenül érezni a sok Vulcan-Asiimov-Bayonet láttán. Van egy kulcsom, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy a drága időmet a golounge bújására pazaroljam el.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
htc07
addikt
válasz bbdzyx #32308 üzenetére
én amiatt érzem magam kellemetlenül, hogy karambittal meg asiimovokkal rohangálnak a kis pró szilverek, aztán amikor ráfut 3 ellenfél bevakítja önmagát és elkezdi darálni az ózonréteget.
majd üvölt hogy HAAAAAXXXXX
multkor olyat láttam, hogy az ellenfél kickelte az egyik csapattársukat, aki aztán valahogy visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
NagyZ01
tag
Hogy mi a legjobb érzés ?
Amikor 14-14 -nél gondol egyet a 20 órás account, hogy betolja ellenünk az aimbotot és falon át mindenkit fejbelő, így kikapsz 16-14 -re, majd van pofája belemondani a mikrofonba a végén, hogy: TOO EASY
Ez az érzés felbecsülhetetlen. Viszont most kedvet kaptam kocsmázni =D[ Szerkesztve ]
Living for the sesh
-
SamS20
senior tag
Múltkor volt egy jó meccsem amikor eléggé koncentrált voltam, ebből csináltam egy kis videót.
Íme az én : inhuman reactionöm[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Valaki most versengő?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Cthulhu Dawn
őstag
Lecsekkoltam végre a Season-t privát szerveren. Hát ez lesz az a map amin én soha nem akarok kompetitívet játszani .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pr1mzejEE
addikt
válasz bbdzyx #32308 üzenetére
Én is számtalanszor próbáltam meg elindulni, néha 3-4 kulcsról. Sikerült 3-4 nap alatt 10 kulcsig eljutni, de aztán beleuntam és rájöttem, hogy leszarom..
Egyébként mikor még játszottam e csodás játékkal (utoljára jó egy hónapja) én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Mindenkinek (de legalábbis 80%-nak) alap skinjei voltak és itt most sastól átlagban duplasasig van szó, néha supreme.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Gokardo
tag
ha valakit érdekel eladó CS:GO gift az írjon!
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32320 üzenetére
Egyszerű map pedig.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #32320 üzenetére
Egy cpl_mill-t, vagy de_tuscan variánsát is nagyon szívesen látnám újra. Nem is értem miért nem lépték meg idáig. Traint kivették a map poolból, mert betették a cbble-t, ami ötszöri áttervezés után is szar még mindig. Overpasst és Cbble-ét lelkiismeret furdalás nélkül kukáznám a fentebb említett mapok egyikéért.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Bannani
tag
Sziasztok! A Valve el akarja barmolni Nukeot is? [link]
'Mind over matter'
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Miért nem lehet sehonnan letölteni a Global Offensive-et?Nem találom egy torrent oldalon sem.
-
törölt tag
válasz marcusa #32337 üzenetére
Mert a TF2 f2p.
(#32330) bbdzyx: Én egyszerűen okádok az új traintől, mint ha egy TF2 map lenne. De ugyan az lesz a nuke-al mint a trainnel, kiveszik az aktív csoportból
jól elbarmolnifelújítani aztán majd visszateszik. A mostani cobble viszont egész játszható és nézni sem egy rémálom mint a patch előtti. -
törölt tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
Valaki most versengő? (silver)
-
vzsryl
nagyúr
Gyerekek, elképesztő, mennyire le vagyunk maradva esportban. Egy "sima" LAN (nem major), és rendes stúdiós, bőrfotelben ülős 30-40+-os hapik szakértenek. Nálunk még focival kapcsolatban is nehézség néha ilyen műsort összehozni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Coccolino_O
őstag
Igazából, amikor bejött legelőször a cobble, már akkor sem hasonlított a régire. Azóta a sok plasztikával meg csak még rosszabb lett. Szerintem nuke teljesen alap lan map, akkor már inkább cobble helyett rakják be train-t. Régen a train is menő volt, aztán kiesett a kosárból, most meg visszaakarják rakni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest