- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
Találtam egy nagyszerű brigádot. SEM - Nova 1, 2 volt a rangunk hétvége előtt. Hármunknak sikerült eljutni idáig (habár egyikőnk sajnos visszaesett nova 2-be):
Jövőheti cél + egy csillag megszerzése.
Köszönöm srácok! Nagyszerűek vagytok. -
zkas90
senior tag
válasz marakuja #32409 üzenetére
Tudod, hogy veletek is szívesen játszok bármikor he
(#32410) Cthulhu Dawn
16-án értem el a nova 1-et. Azóta elkezdtem másokkal közösen játszani és tényleg sokkal könnyebb/jobb így. Gyorsabb a fejlődés. Magabiztosabban lövök. Van taktika a meccsek alatt. No és persze a meccsek alatti hangulat is sokkal jobb. -
-
mepet
addikt
Kipróbáltam a kábelt (cbble). Egész jó ez a legújabb. Egyedül azt a B-leugróst nem vágom még, sem a támadás, sem a védekezés nem az igazi ott. Egyelőre.
Faceit-en küldtük, hú, hogy kivoltak akadva a csapattársak. "miért nem infózol? mert fogalmam sincs, hol vagyok" szitu volt nem egyszer. Mondjuk miért mindig nekem kell fogni azt az irányt, amit egyedül nem vágok. Ja, mert a többiek sem vágták... -
MurdR
veterán
Marcus ki fogom kapcsoltatni most már a netedet, mert minden értelmes embert elviszel. Marakuja kisasszony meg majd kap egy sticket amivel ~100körüli pingje lesz, de a pínájtihoz nem is kell több.
Mostanában nagyon csúnyán kezd nálam szétesni a játék. Az elmúlt 2hétben -50-70fpssel vagyok szegényebb. most fix 120fpsre tettem át a játékot konzolból, de így is van olyan amikor lemegy ez alá, és meghülyülök tőle. De 120fpsnél is forduláskor mintha esne szét a kép. Valakinek valami ötlete nincs esetleg? (G3420-HD7750-4GB RAM)
Már a Catalystot is frissítettem, talán 20fps ha visszajött.
(FHD full lowon minden. A felbontást nem tudom lejjebb venni, mert 28as a moncsim, és rohadt pixeles lenne.)[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
törölt tag
Nekem is pár napaj kezdett el szarakodni. Kifagy és feladatkezelőben azt írja, hogy "nem válaszól". Versegőben, de nem gyakori szerencsére. Egyszer csinálja. Amikor scorboardot nyitok meg közben, ha csinálok valamit. Váltogatom a fegyvert vagy a franc tudja.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Lassan 10 éves gépemmel így játszom
A beállításaim teljesen alap grafikai beállítás, 1024 -be.
pl: ha d2-n leugrok a pitbe alig látom meg az ellent a planton(egybemosódott kép, kockásodás miatt)
így van 25-35 (néha 38) fps, ha füstbe belenézek, vagy benne vagyok akkor van 15 fps, ha távcsöves puskával nézelődöm, akkor 20 alá beesik.
Ha átállítom kisebb felbontásra(800x600) akkor sajna annyira rossz a képminőség,hogy nem látom mennyi lőszerem van DE van 45 fps!
A monitor egy kicsit érdekes jószág, mivel 17" és csak egy pozícióban ülhetsz előtte, (vele szemben, pontosan)mert ha elhajlasz vagy más a monitor beállításnak szöge akkor elszürkül a kép.
Van egy 3000ft egerem, aminek akkora laggja van, hogy már azt is megszoktam mikor, hogy kell irányítani, a bal egér gomb 3.4. kattintást néha kihagyja, főleg, ha lövöm az ellent és kihagy pár lövést(de nagyon kényelmes)
Elmondhatom azt is, hogy 3 hónapja játszom(körforgásban, több ismerőssel) csapatban, előtte soha nem játszottam cs-s játékkal, és így ezen hátérrel vagyok silver elit.
Szerintetek mekkora mértékű javulást eredményezne ha meglenne a kívánt fps, grafikai minőség és az egérnek pontossága?
Azért kérdezem, mivel sokszor magamat hibáztatom az miatt,hogy nem hoztam le 1v1 vagy nem tudom meglőni mikor kellene, sokszor felmerült benne az a megfogalmazás,hogy nekem már nem való ez a játék, néha az is eszembe jut, mikor mindenki belövi magát a csillagos égbe,hogy a csapatársaim visszahúzom, és van e értelme ezt erőltetni.
Saját magamat hibáztatva, húzom fel magam néha olyan szintre, hogy kilépjek a játékból.
szerintetek?[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Shodan
addikt
válasz Shepherdke #32405 üzenetére
a 4 12 es statommal eléggé hozzájárultam a sikerhez
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
gmx9
aktív tag
Biztos javulnál bizonyos helyzetekben, laggolva nem lehet játszani. A grafika nem számít túlságosan, mindenki úgy állítja be, ahogy magának tetszik. Amúgy meg nem kell ennyire komolyan venni, az egyik legjobb multis játék a cs, és haverokkal meg aztán főleg nagyszerű. Lazíts, kapcsold ki magad, élvezd a játékot. Ha úgy érzed nem megy elég jól valami és frusztrál, akkor gyakorold, idővel érezni fogod a változást. Egyébként az is hatalmas segítség, hogy értelmesen infózol a többieknek.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
-
mepet
addikt
Ezen semmi meglepő nincs. Az ős-csé (bétától 1.6-ig) gépigénye kb 20x-osra nőtt kevesebb, mint 15 év alatt. (Konkrétan: anno: P4 celeron+alaplapi videó -> bőven játszható volt. Most már nem elég hozzá egy alapkategóriás videokártya sem, ha dobni mersz egy smoke-ot. Egy ideig engedték "butítani" a smoke-okat, aztán ezt a funkciót egy update-el kikapcsolták...) Ha innen nézzük, akkor a GO 10% lassulása 3 év alatt bőven kevésnek számít!
-
Coccolino_O
őstag
Kezd az egész arra hasonlítani, mint amikor megjelent a Crysis 3, majd nem sokkal később kiderült, hogy lemodellezték oda is a tengert, ahol nem is kellene lennie. Persze, hogy atomerőmű kellett hozzá.
Katasztrófa, hogy tavaly év elején még sokkal több fps-em volt a játékban, most meg majdnem minden update után csökken... Ha a Valve szeretné támogatni a hardver gyártókat, azt tegye a saját pénzéből, és ne az enyémből.
-
kiszi07
senior tag
Rakjátok le lowra a grafikát, 1280x960 és szinte mindent kikapcsoljatok ki mindent. Egy i3 2100+6870-el lowon fix 300 megvan, csak akkor kell jobb gép, ha streamelsz..
Ui: Nem fog segíteni az ssd a lagg ellen.. Fixáld le kevesebbre az fps_max parancsal[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Xero
nagyúr
Ma van egy kis időm. Matchmaking újra alkot:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest