- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Ez nem az én napom. Reggel lelőttem 3csapattársamat véletlenül (), most meg kékhalálozik egyet a gépem. Vagyis kéttőt. Pont nem tudtam visszacsatlakozni. Először 30perc, most 2 óra eltiltást kaptam.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Franklin
addikt
Release Notes for 3/5/2015
[UI]
– Added round result history visuals to the scoreboard for Competitive games.
– Spectators/casters can now use SHIFT when drawing on the map overview which will show the approximate time it takes to travel that (2D) distance.
– Drawing on the overview map can now be done in two colors using left and right mouse buttons.
– Lines drawn on the overview map are now smoothed.
– The map overview drawing is now a bit cheaper to render.
– Added a WIP “Grid” option to allow drawing to snap to a standard grid (that can be accessed for spectators if “mapoverview_allow_grid_usage” is 1).[TOURNAMENT]
– Added server event logging for match start which also includes the team names playing as CT and T.
– Added server event logging details for kills that occur with penetration, domination, and revenge modifiers similar to how the headshot modifier was logged previously.[MISC]
– Fixed the round stats sometimes reporting that the round ended by time running out when the bomb was defused.
– Fixed a very rare case when Ts could kill a defusing CT, win the round, and a dead CT could still score a bomb defusal and earn defuse money bonus after the round was already over.
– Added flavor text to Operation Phoenix collection weapons. -
xenom0rph
őstag
Szégyen amit a volgare művel..
halahala
-
Coccolino_O
őstag
válasz vzsryl #31489 üzenetére
Nem a rangról beszélek, mert az önmagában szerintem nem jelent semmit. Körülhatárolja a tudásodat, de ha mész idegen emberekkel, pár meccs alatt letudod bukni az aktuális rangodat, hiába játszol jól. Meg van még sok másik tényező is.
A tehetségről csak annyit, hogy nagyon sokfajta típusú játékot próbáltam, és nekem eddig mindig az fps játékok feküdtek a legjobban. RTS-hez pl. teljesen hülye vagyok. Dota és társai ugyanez.
Van, akinek több érzéke van a cséhez, van, akinek kevesebb. De hiszem, hogy akinek kevesebb van, az is eltud jutni egy olyan szintre, hogy azt mondják rá, hogy váó, ez a gyerek tud játszani. Az, hogy te miért játszol még mindig úgy, mint régen, nem feltétlen annak tudható be, hogy nincsen több tehetséged a játékhoz. Szimplán annyira komolyan azért nem veszed a játékot, mint mások. Ennyi.
xenom0rph: A volgare, mint profi csapat? Juj, azért ilyen erőset ne mondjál.
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Nem hiszem el, hogy még Silver II-ben is csalnak..
Itt aztán tényleg nem kell sok skill a játékhoz. -
gmx9
aktív tag
válasz a_r_p_i #31116 üzenetére
Ilyenkor mindig bizsereg a tenyerem, hogy én is nyissak egyet. Gratula utólag is.
A tradelgetésnek amúgy már vége ezzel az 1 hetes trade lock-kal, ugye? Vagy finoman fogalmazva legalábbis eléggé lelassult. Arra értem, hogy egyre jobb skineket tudj behúzni.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ezeket a Nuke planteket meg kell tanulni . [link]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #31519 üzenetére
Már patchelve lettek.
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
Redneck
nagyúr
Sörözés után toltunk pár meccset a ratyi 64 tickes MM-en.Pár jelenetet feltöltöttem.
DMG/MGE szinten vagyunk, egy intelligens Budapest közeli 5. hiányzik a csapatból.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Nem, csak az előző kommentben srácokat írtam. Az infernos jelenetnél ketten maradtunk három ellenséggel szemben de mivel buták voltak, mi pedig szerencsések, lehoztuk!
Ha 1-2 random emberrel megyek MM-et akkor tuti hogy buták és szerencsétlenek... MGE és DMG szinten nem értem miért tesz be olyanokat. Az ellenfél természetesen olyankor természetesen durva madfraggerekből áll.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kiszi07
senior tag
válasz po1son #31521 üzenetére
Már megbocsáss, de a csapatjukban rml a legjobb, legtapasztaltabb(skilesebb) játékos. És ezt úgy mondom, hogy nem szimpatizálok vele ! Jómagam is ossze vesztem vele jópárszor. Régen is nagy volt az arca, most is.(régen durvább volt egyébként). Egyébként, ha nemzetközi meccsen beszólogat nem lesz hosszú a karrierje..
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
po1son
addikt
válasz kiszi07 #31533 üzenetére
Néztem tőle régebben 1-2 streamet és annyi maradt meg belőle, hogy első bukott kör után ment a ku... anyád és report. Aki idegbeteg 2-3 bukott kör után és nem tudja elfogadni a vereséget azt nem nevezném jó játékosnak.
Lehet magyar szinten meglövi, mert nincsenek jó csapatok, de nemzetközi szinten már kevés a skill...wjbhbdux - Szerintem az már jelent valamit, hogy kvalifikálni tudták magukat még régebben az asus lanra.
Virtus.pro ellen sok buta 2v1 és 3v1-et buktak el a HellRaisers ellen pedig csak egy kis szerencse kellet volna és nyertek volna.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Franky2Ster
senior tag
Ha valaki elmagyarázná nekem ,hogy ez a GOTV -twitch Katowice 2015-ös ajándékos dolog ,hogyan működik annak meg köszönném.
-
po1son
addikt
válasz Franky2Ster #31537 üzenetére
Steam profiloddal össze kell kapcsolni a twitch settings menüpontba és utána már csak mennie kell a streamnek.
-
po1son
addikt
válasz freeknight #31539 üzenetére
Március 12-15.
Szerintetek az működik, hogy 1 gépen 3 különböző böngészőn és 3 különböző profillal megy a twitch stream? Persze mindegyik profilhoz másik steam account van hozzá kötve, amiken van cs:go.[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
Akinek kell egy "kis" boost az próbáljon rá.
2magos g2120ból kisajtoltam a fix 128 fps-t . ( előtte 128 és 100 között pattogott)
Hajrá -
kiszi07
senior tag
-
MurdR
veterán
válasz dltpwnz #31547 üzenetére
Ja oké, csak besz.rtam egy kicsit hogy Te intelHD-n majdnem annyit érsz el mint én HD7750-nel, mert akkor nálam valami nagyon nem stimmelt volna
Köszi a videót, osztom is egy barátomnak, akinek már 5 FPS is sokat számít, mert gyenge a gépe
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest