Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _XXXXX_

    tag

    válasz SRII #32274 üzenetére

    Túlságosan is kritikus vagyok önmagammal, túlságosan maximalista vagyok :)
    Azt nem hiszem, hogy túl hamar kilépnék, mert mindig elfáradok, mire kilépek. Lehet inkább hamarabb kellene kilépnem, hogy ne azt érezzem a végén, hogy már nem tudnék többet játszani és pozitívabb lenne a végkép.
    Az igaz, hogy engem nem érdekelnek a rangok, se a stat, se skinek. Max az érdekel, hogy nyerünk-e, de attól se forr fel az agyam, ha nem nyerünk, ugye: "mindig nem nyerhetünk" :D
    Videókat én is rendszeresen nézek, néztem a katowicei lan-t is, az ilyenekből szoktam tanulni azt, hogy milyen boost helyek vannak meg ilyenek.
    Engem az motivál, ha látom, hogy megy a játék. Ha kinézek a sarok mögül és kilövök valakit, akkor attól elhiszem, hogy sikerülhet a következő körben is és akkor egyre "merészebben" játszok vagy megpróbálok még jobb lehetőségeket kialakítani, hogy máshogyan még jobb pozícióból lőjem az ellenfeleket. De ha csak pazarolom a lőszert, akkor csak elfogy a lelkesedésem. Na, de mindegy majd ha rátalálok arra ami hiányzik, akkor majd motiváltabban fogok játszani :)

    (#32275) MurdR: Nekem gyakorlatilag a valóságban nincs vérnyomásom se :D De tényleg amikor kilőnek 370 méterről, szinte nem is változik a vérnyomásom, amíg ti már régen totál kész vagytok :D Igazándiból ez azért van, mert az esetek 90%-ban látom, hogy mit hibáztam el, hogy rosszul helyezkedtem, nem oda néztem stb. max magamat tudnám szidni. Én arra is találnék magyarázatot, hogy miért lőttek ki 370 méterről :D Nincs miért izgulni, szoktam is néha mondogatni bedy-nek, hogy "hidegvér" :) Ha beadja a játék beadja, ha nem akkor nem :)

    "Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."

Új hozzászólás Aktív témák