- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
http://www.timbersmithusa.com/products/images/uploads/blacklam_lg_new.jpg
Ezt pedig megdörgetném. -
Arkennys
addikt
Hja, hogy ezért. Hát, legyen, nekem ez nem szempont.
Bár perpill két skint használok csak, többit eddig mind eladtam a frászba. Ugyanúgy elvagyok szimpla külsővel is, mint csicsázottal, max ha arra vágyok, hullákéból alkalomadtán válogatok, ez is egy játékélmény.
Kopás meg akkor remek, ha nem növekszik, már azt hittem akkor addig kell továbbadnom a most használton, mielőtt "kopna" és még kevesebbet ér. De akkor használgatom.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
szabog4
aktív tag
-
szabog4
aktív tag
Nekem eddig 1 skin tetszett az is m4-es és, akkor se használnám, ha megkapnám!
Nekem inkább modelt adjanak...
MP5A3 meg AK47 kihajtható tusosat akarok!!!!...sajnos ez még kevés... :"D
NEM LEHET TÖRÖLNI VALAHOGY HOZZÁSZÓLÁST???? még az előzőt láttam tudtam szerkeszteni...
Egy admin legyen szíves törölni ezt!!!! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
Mate
nagyúr
20:30 körül van kedve valakinek nyomni egy versenyt? Átlagos szinten vagyok. Vagyis nagyon messze vagyok a profitól, de messze vagyok az amatőrtől is.
-
szabog4
aktív tag
Azt hiszem későn néztem ezt most meg!
Vegyél fel, ha még nem tetted, hogy legközelebb ne maradjak ilyenről le! Ha szabad vagyok fent szoktam lenni steamen még, akkor is írhatsz, ha azt jelezné, hogy távol vagyok, mert, akkor vagy böngészek vagy csak 1-2mp ugrottam el a géptől!
HUN_Thorpedo
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
Arkennys
addikt
néha szimplán nem bánnám énse ismerősökkel játszani, bár magyarokkal nem szeretek alap összesorsolva, mert beszólás megy ha valamit nem úgy csinálok mit ők gondolnák
bár én csak simán bombás vagy túszos pályán szoktam játszani
-
Mate
nagyúr
válasz Arkennys #2115 üzenetére
Mindenki elkezdte valahol, mindenkinek van rossz napja, szériája Engem az szokott felidegesíteni, mikor nem látom rajta, hogy próbálkozik csak szaladgál mint egy hülye gyerek. Most szabog4-el nyomtunk egy jót. Összejött 4 magyar a csapatunkba. Ha jól emlékszem 0-4-ről fordítottunk 16-5-re
-
Arkennys
addikt
hja, némi együttműködés nem árt. Bár hangchatet kinyomtam, mindig idegesített a karattyolás csak. Másrészt én se szoktam használni, mert rühellem
angolul írásban meg mondhat az ember bármit, mit kezdjünk, nem is bagóznak rá. Már egy sima maradjunk együtt-re se képesek
amúgy nem is az elkezdte mindenki valahol, sose leszek ebben pro gamer, nem is célom. Néha leülük ha van idúm-kedvem, kicsit elpuffogtatok. Ölök is, ölnek is. Csak pl rém idegesít ha elrontasz valamit, rögtön ugatják a noob-ot. Sokan nem értik meg, hogy van, akinek ez nem életforma, hanem csak az, ami: egy játék, némi kikapcsolódás
-
Arkennys
addikt
voltunk már egy játékmeneten belül, egyébként Én figyeltem. Csak asszem épp egymás elleni csapatban
(esetleges elírásokért bocsi, nem agyalágyult vagyok, csak német billentyűzeten nehéz a magyar ékezeteseket mindig eltalálni )
szerk, válasz: Hát, gondolom, nem vagyok kiemelkedően jó, jobb napjaimon kiemelkedően rossz sem És azt szoktam én is, ne félj
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Egyébként van még olyan aki rajtam kívül preferálja a Galil AR-t?
-
Mate
nagyúr
válasz Arkennys #2128 üzenetére
Sniperrel az a bajom, hogy béna vagyok vele, viszont engem bárhonnan lekapnak
Mondjuk ma futottam bele érdekes dolgokba. Társamnak 3x kellet hasba lőnie AWP-vel az ellenséget, mire meghalt De egyébként mostanában többször futok bele olyanba, mintha az illetőnek 200/200-ról indulna az élete. 3-an lőjük őt. Kap fejre, testre, lábra mindenhova. Megöl mind a hármunkat, megnézem és 98-ba van....
-
Arkennys
addikt
hm, ilyennel én is mind sűrűbben találkozok. Kap 3-4 et mellkasba, tuti talál. Odafordul, egy lövés (nem fejes) és 100 as életem ellenére nyekk. Neki nézem utána, nem ment 75 alá a 3-4 nem rossz találattól. Ilyenkor úgy értetlenkedek erősen.
snipereket meg csak konstans rühellem
-
szabog4
aktív tag
Imádom! Jobb, mint az AK szerintem! /Galil/ Nekem jobban fekszik valamiért pedig CS:S-be gyűlöltem és AK párti voltam! /OTT CSAK BOTOKKAL NYOMTAM szóval pssszt /
Én is csak simán játszom. Ha vesztek kihajítom a monitorom általában az ablakon és lángtengerben úsztatom a bill-egér kombinációm........................................jah várjatok csak...nem is...elfogadom, hogy vesztettem majd legközelebb
Szerintem fasza a csapatjáték csak néha nekem is a tököm tele van, hogy 4 másik 4 totál ellenkezőt mond /ritka ez a eset/ ...saját fejem után megyek olyankor :"D:"D:"D /...akkor az már nem is csapatjáték? /
Meg sose használja senki az elterelést! 5 vagyunk mindenki vesz 1 csalit vagy, ha kezdőn eldob mindenki egyet vehet még egyet és valamelyik irányba eldobja...vagy épp csali-csalit dob, hogy arra is megy, amerre dobják...de ilyenre nem volt példa. Én szoktam sokszor leszakadni a csapattól, hogy tereljek csak nem tudom, hogy kell angolul a terelést valahogy mondatba foglalni...nomeg a szót sem tudom /tudom, hogy google fordító néha segít.../
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
csana
senior tag
Üdv!
Mostanában egyre többször pötyögtetek a cs:go-val, viszont úgy vettem észre hogy a sima "arcade" meccseken sincs sok esélyem . Persze nem mondanám, hogy reménytelen eset vagyok, csak valahogy (többnyire) nem sikerül a csapatnak a kör.Ami érdekelne, hogy vannak olyan noob friendly magyar szerók, ahova kevesebb vérprofi jár?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Arkennys #2128 üzenetére
Hát nem tudom, én csak azzal tudok lőni. Azzal nem ritka a 25-30 közötti fragelés, de tunkkal átlagosan kb 10 és 20 között maradok. Bár nekem még szoknom kell itt a hitboxot meg stb, mert igazából codoztam ott meg "kicsit" máshogy kell lőni
ui: no meg akkor már megmutatom egy régi go videómat. még mielőtt eladtam a játékot 1 éve, akkor csináltam [link] Üdv!
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Creep
tag
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem
Itt ph-n belül van külön cs go trade topic"Csereberre"?Előre is köszi
Privátra válaszólj.
-
Arkennys
addikt
válasz szabog4 #2131 üzenetére
Hát, olyat én is szoktam, hogy egész csapat balra el. Én jobbra, füst plusz csaligránát, és más szögben, mint ahol az durrog, várok kicsit. A megzavarodott kikeveredőket leszedem, utána elmegyek másfelé, amíg még tart a füst. Jó eséllyel másfelé indulnak meg utána, főleg, ha látták hogy elhalálozott, aki bemászott.
Csak magányos nindzsaként elég sokszor leszednek, mindenfelé ugye nem lehet nézni egyszerre, és tipikusan ha kereszteződésnél balra nézek, jobbról tarkómnak nyomják a puskacsövet rögtön.
de annál nagyobb öröm nincs, mint mikor valami sniper fraggyűjtő annyira les a távcsövébe, hogy megkerülve be lehet cserkészni, és közvetlen közelről sörétessel fejbeküldeni. Megfizethetetlen dolog
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz szabog4 #2137 üzenetére
Hát igen, én is úgy vagyok vele, hogy jó esetben megéri, mert eléggé meggyengül a másik csapat ettől, hogy a többiek már nyerhessenek tőlünk. Aztán tépem a hajam mikor pl maradt egy ellenfél mi három emberünkre, és lerambózza őket fél perc alatt, mázli és reflex segítségével, végére marad 5 élete
a boom-os skin nem is olyan rossz, de ennyiből már legalább egy frankó játék kijön sale alatt
-
Mate
nagyúr
Az igen Nekem összesen 2 fegyverem van, a többit odaadtam tesómnak
Illetve a legelső fegyvert amit kaptam eladtam 5 € körül
Legközelebb ha kártyákért akarsz fegyvert jelezd
Nekem összesen egy Galil AR-om és egy Lefűrészelt csövűm van Nuke verzióban
Most statTrak-es Galil AR-al szemezgetek 5€-ból meg is lenne
-
zzeN
aktív tag
Ma adtam el egy factory new Lightning-os AWP-t 14,2 euróért 5 perc alatt elvitték
-
Mate
nagyúr
Ma valakinek kedve egy versenyhez 19-19:30 körül?
-
vzsryl
nagyúr
válasz Redneck #2124 üzenetére
Ott csúnyán nagy gondok vannak, ha Galil-lal kell rush-t fogni. T-nek az a dolga, hogy támadjon.
Legjobb rush fogó a P90. Eddig azzal tartom az egyéni rekordom, 5 kill 2 mp alatt, D2, B sötétből kifutó. Az M4, negev, MAG 7, AWP elbújhat. Jók azok is, de sokkal lassabban lehet velük megálljt parancsolni, és emiatt a 3. vagy 4. enemy általában egy fejlövéssel jutalmaz.(#2149) mate3553: Kedvem lenne, de nem érek rá.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest