- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez a zalman tényleg jól néz ki, kár hogy ilyen borsos az ára, így már kevésbé tetszik, 9ezer 1 kicsit sok érte, így nem fogok tudni 4300at venni, hanem csak 2160-t
Ramot persze mindenképp, hiszen ddr2 kell!"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Overlocker
veterán
Kiderült hogy néhány esetben valóban rosszak ezek az új intel hőmérő diódiák, akkor tűnt fel mikor az egyik 4 magos, alapon, szobahőmérséklet alatti értéket mutatott!
Néhány esetben +5-8C-t rá kell számolni! Ettől függetlenül jól megy G0 stepping,akárhány fokos is, pontosat sztem úgyse tudunk meg sose.. -
Cefet
aktív tag
Lehet, hogy igazad van, de alap feszen és frekin még csak nem is langyos a borda.
Amúgy egy szerintem közepes hűtő van rajta. Thermaltake silent tover, vagy mi. Azért nem tom pontosan, mert egy régebbi géppel vettem használtan (lehet a nevét sem jól írtam). Nincs meg smmilyen papírja. 2 db U-alakban hajlított hőcsöve van sűrű alubordázattal, nem brutál méretben.
No itt van a feszről, meg a tempről készült kép:[link]
[Szerkesztve]Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
dregpeter
tag
Sziasztok mi a véleményetek a E6550 esről? jo vétel a Mistral computersztől 37 ezer forintért?
Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI
-
-
tlac
nagyúr
válasz Overlocker #364 üzenetére
lehet, h rosszak a szenzorok is, de elvileg ezeknek 100 a tjunction-juk [link]
viszont a coretemp 85-nek mondja -
Cefet
aktív tag
válasz dregpeter #372 üzenetére
Biztosan nagyon jó az is (G0), de nagyon kicsi a szorzója, és így nagyon drága ramok kellenek hozzá, ha erős tuningot akarsz. Ha tévedtem javítsatok ki.
subaruwrc: köszi a linket.
Van a garázsban egy használaton kívüli fagyasztó láda.
Na mit gondoltok mit fogok csinálni hamarosan???
Ha jól (jobban) fog működni, akkor jön egy kompis hűtés (esetleg Peltier).
-
Cefet
aktív tag
válasz dregpeter #383 üzenetére
A 39K jó ár, Gianninál is annyi. Ráadásul most nyaral.
Az Aqua-ra, meg a hőfokora visszatérve: sógoromnak vennem kellett egy Q6600-at az Aqua-ban horror áron. Sajna B3-as a kicsike. Na az alapon idle 65fok.
Ettől függetlenül nagyon brutál.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dregpeter #386 üzenetére
a lordnak az árlistája alapján elég jó árai vannak (bolthoz képest), bár én még nem vettem ott semmit (mondjuk akartam). bazárosoknál se kapnád sokkal olcsóbban.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Cefet
aktív tag
válasz dregpeter #386 üzenetére
Biztosan nem rosszabb mint az ahol én szoktam vásárolni.
Ott ugyanis a raktárban fociztak bőrlasztival kajakra!
Komolyra fordítva: Ott is ugyan azt a terméket adják, amit máshol is adnának.
Valszeg egy beszállítótól származnak az egyforma kártyák.
Kiszolgálásban, gariztatásban lehetnek eltérések. Remélem nem beszélek hülyeséget, mert én még nem vásároltam náluk.Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
laragirl83
őstag
válasz subaruwrc #319 üzenetére
háát én http://cpu2ning.atw.hu/-en nézem TOP10-es listákat, wprime, everest stb. és ott nem igen vagy előttem
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #390 üzenetére
btw, neked abból a szempontból jobb a helyzeted, hogy nem 965-ös lappal tolod, az mem kezelésen rengeteget dob
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #390 üzenetére
hát cpu2ning vagy cputuning.net nem ugyanaz majd leszek ne izgulj
[Szerkesztve] -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a 6300 @2800-om egy Scyte Katana II-vel egy-másfél hétig 39-41 fokot (magok 45-46 fokon) produkált, aztán tegnap bekapcsoltam, és 51 fok körül értéket mértem állandóan (magokat nem mértem, de valszeg ilyen mértékben azoknak is emelkedett a hőfoka)?
Nem hinném, hogy rosszul pasztáztam volna be, de ha mégis erre gyanakodnátok, akkor elmondanátok, hogyan kell jól megcsinálni a dolgot? -
laragirl83
őstag
válasz subaruwrc #392 üzenetére
én kérek elnézést, hirtelen nem vágtam, hogy valóban 2 kvázi külön dologról van szó.
na csak húljön lejebb idő, adok majd én is 1.5V-ot cpunak és mehet a 8*450 isgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Norciborci
csendes tag
Valaki tud erre valami okosságot mondani?
[link]
[Szerkesztve]Asus P5K Premium Wifi, Core2Quad 9300, 4x1 OCZ 1066 DDR2, Nvidia 8800GTS 640
-
Overlocker
veterán
E6400 @3440Mhz 1,3v , orthos [link]
coming soon more
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
-
laragirl83
őstag
válasz Overlocker #396 üzenetére
nálam a 8*440MHz-hez is ugyanakkora fesz kell, ezredre pontosan, mint a 7*500MHz-hez (1.376V, a vdrop után).
Ez amit teszteltél akkor egy szerencsésebb darab, esetleg megnézhetnéd 7*500-at azon, mondjuk BIOS-ból csak 1.400V-ot adva neki, az még bőven alapfesz lenne terhelés alatt!gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #394 üzenetére
majd meglátjuk. úgyérzem a tél lesz a mi időszakunk kiülünk a konyhába nyitott ablaknál azt hadd szólljon
Over: várjuk a fejleményeket. de tényleg elég meleg....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest