Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • katt777

  félisten

  válasz Oliverda #8417 üzenetére

  Nem rossz ötlet, úgyis állás nélkül vagyok. :D De hát én tehetek róla? Direkt mindet tiszta rendszeren tesztelem, és még csak nem is annyi programmal, ahányban hibák vannak )és mielőtt a főokosok beszólnának: ATT és egyebek nélkül). Én amúgy azt vettem észre, hogy a ritkábban használt beállításokkal (pl. maximum grafika), rakoncátlankodnak, de volt, hogy ideiglenesen HD4670-et használtam, és rögtön kiderült, hogy abszolút használhatatlan az adott Catalyst Far Cry 2-ben, még min. beállításokkal is. Néha meg a rossz driver hibáit CCC csalásokkal küszöbölik ki, ezt megint nem látják, akik csak CCC-vel használják, de egy meghajtónak önmagában is rendben kellene működnie.
  Az újabb meghajtókat elég megnézni Dirt 2-ben és Borderlands-ben, hogy Heaven benchmark-ról ne is szóljak, és máris megvan az eredmény (mint a sáros gyerek, aki napsütötte időben is megtalálja a tócsát ;] ). FPS esetleg javul, de hibák meg szaporodnak bizonyos hardvereken, másokon meg nem. Egyelőre én HD4870-hez 9.9-et találtam a legjobbnak (Dirt 2-ben egyeseknél ez is hol belassul, hol nem), nem véletlen, hogy ezen felül már a HD5-ös szériára foltozhatják őket.
  Szóval lényegében nálam 9.9-ek vannak alapból (partíciómentéssel), és semmi gondom, csak kíváncsi vagyok az újabbakra.

  Funkcionális analfabéták kíméljenek!

 • lsc

  nagyúr

  válasz Oliverda #8417 üzenetére

  Egyébként majdhogynem tévedsz,mert ha jól megnézel egy megjelenés környéki tesztet,akkor az új driverekkel közel került egyes játékokban és tesztekben az 5850 az anno tesztelt(régi driveres) 5870-hez
  Erre volt válasz, smiley nem véletlen.

  Az élet kegyetlen .

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés