Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • irhejja

    tag

    válasz zolee0307 #32911 üzenetére

    Hát figyelj, feljebb írtam, hogy egy driver reinstall kb. pár perc. Lehet, hogy ez durva lesz, de aki ennyit nem tud rászánni a számítógépére lehet, hogy jobban jár a konzollal. Munkámból kifolyólag naponta találkozom olyan helyzetekkel ahol újra kell telepíteni egy drivert vagy akár magát a szoftvert, ez része az IT világának.

    Amúgy még alap tuninghoz is lehet, hogy célszerűbb lenne használni egy "profi" szoftvert, már csak azért is, mert olyan dolgokat is be tudsz állítani mint egy manuális ventilátor profil (ez még tuning nélkül is nagyon hasznos tud lenni), tudod figyelni az órajeleket, hőmérsékletet, stb. ezek mind hasznos dolgok és nem kell hozzá nagy tudás.

    Amúgy sokan nem számolnak azzal, hogy az "igazi" AMD Videokártya végül is a referencia modell, a különböző gyártók által gyártott gyári tuningos kártyákkal sokszor pont a gyári tuning, vagy a különböző "gyártói megoldások" miatt van probléma.

    Van olyan haverom akinek a az OC-s videokártyája (R9 280X az is) nagyon fura dolgokat produkált és miután manuálisan vissza vettünk a tuningból minden probléma megoldódott. Mondtam neki, hogy próbálja garanciálisan kicseréltetni, de annyira meg volt elégedve úgy vele, hogy azóta is úgy használja. Rengeteg hasonló történetről lehet olvasni az interneten.

    Ilyen esetben én azért nem feltétlenül az AMD-t hibáztatnám.

    Persze nem hiába van ott az a hosszú "Ismert hibák" lista, van még mit javítani AMD oldalon is, de nem minden egyes hiba AMD driver hiba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák