Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Badman 4ever

    őstag

    Sziasztok!

    Egy problémával küzdök rég óta, mégpedig az a gond, hogy újabb Catalystokkal nem bírom a monitort rávenni, hogy 75 Hz-nél gyorsabban menjen. Jelenleg egy HD 3650 AGP-t használok és Catalystból a 10.1-es az utolsó, amivel hajlandó működni a dolog. Ráadásul a meghajtó a bűnös, mert most is a 10.1-es Catalyst meghajtója van fent a 10.8-as CCC-jével és működik a dolog. Természetesen mindegyik Catalyst a Hotfixes változat, amiről szó van most. Ez a probléma a 9600 XT-mmel is fent állt, csak ott más volt a Catalystok verziója. Még annyit, hogy most is csak a monitorbeállítások felülbírálásával tudom a Catalystot rávenni, hogy 75 Hz-nél nagyobb frissítést adjon a monitornak.

    Hogy bírom megbütykölni az újabb Catalystokat (10.1 utániakat), hogy magasabb képfrissítést is hajlandóak legyenek adni?

    Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

Új hozzászólás Aktív témák