- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
đayW@LkeR
tag
válasz Laraxior #11182 üzenetére
köszönöm szépen a meghívást és a partikat nagyon izgalmas volt,
csak azt sajnáltam,
hogy pont előtte nyomtam rá Prestige-re se ACR se G18akimbo
jah a STINGER sem ártott volna a Scrapyard-Underpass-ra.
Ettől eltekintve nagyon faxa partik voltak.
no majd legközelebb már jobban fel leszek szerelve
köszi.nekem ez jött be a legjobban
[ Szerkesztve ]
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Svájcinéger
őstag
Sajnos nekem a második map után offline lett a steam. Sokan is voltunk, laggoltam is, meg a fiam is ott toporgott, így nem erőltettem a további játékot. De nagyon jó volt, hogy nem volt GL. Igaz páran G18 akimboztak, de ez belefér. Ma újra meglesz a striker. Thx. Laraxior.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #11202 üzenetére
Direkt G18-ra maxoltam... tegnapelőtt kaptam az arcomba az ólmot, mondom majd ma visszaadom.... közben a zasszony beszólt.... mennem kellett. no meg később már a haverokkal játszottam.
De az a pár map nagyon jó volt!
THX Lara"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #11205 üzenetére
Engem nem zavar, nem azért mondtam. 2,5 prestige-t végigtoltam vele. Be is lesz ismét állítva egy classhoz ha felhúzzák az agyam, valami pubon. Bár a striker nyújtotta élményt nekem nehezen tudja überelni bármilyen fegyó, ami a takarítást illeti. Az előző pres végén beállítottuk az RPG-t egyik classhoz. Ha valahol folyamatosan gránátvetőztek, elővettem az RPG-t. Na ez aztán arat rendesen. Földi célpontok ellen kiváló. A triplakillek lazán jönnek csípőből. Már én sem érzelgősködök, bármilyen fegyvert használni fogok ha kell, hisz háború van ...
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
danilla
őstag
válasz Laraxior #11182 üzenetére
Mi nem priváton toljuk, így pontot is kapunk. ( csak akkor tolunk privit ha szinte mindenki fent van a "clan"-ból, mind a 18 ember )
[ Szerkesztve ]
-
mkrisz74
csendes tag
Lan-ban játszott már valaki internetkapcsolat nélkül?Ha igen, akkor hogyan?
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #11209 üzenetére
nah taka.... szerintem cheater...de majd este kivizsgáljuk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Uraim!
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Svájcinéger
őstag
válasz danilla #11207 üzenetére
Csak nem nagyon volt Laránál hely. Ki volt tömve talán mind a 18 slot. Csak kihalás útján lehetett bejutni.
-
Laraxior
titán
Igyekszem minden olyan embert behívni aki rendszeresen ír pH!-ra.
Tegnap sajnáltam Thomát, hogy nem jutott be, ma garantálom a bejutást neki.
Olyan 9 körl kezdtek el kihalni az emberek, az uccsó mapon már "csak" 13an voltunk...ami mondjuk nem olyan rossz[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #11216 üzenetére
Számíthatsz rám megint 8-kor. Én maradtam volna 10-ig is
Szlobig
Remélem nem haragudsz meg,de szép kemper stat ,de ilyennek is kell lennie néha.Ne is magyarázd meg,hogy nem kempeltél ilyet nem lehet kemp nélkül csinálni Bár az ellentől is függ,hogy milyen lámák,hogy nem lőnek le vagy nem keresnek meg hol bújkálsz Én speciel vadászok rájuk még,ha 50x lőnek le .[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mrdevil
addikt
válasz LamaCube #11217 üzenetére
A számból vetted ki a szót Szlobig-vel kapcsolatban.
Lara: próbáltad már a BC2 BETA-t szerintem tetszene neked a stilusa viszonylag közel áll a crysis-hoz.Mostanában játszogatok vele szerintem egész jó lesz
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Laraxior
titán
válasz Mrdevil #11218 üzenetére
láttam már fennt..ki fogom próbálni igen
Anno sokat toltuk LANPartyn a BF2-t[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz danilla #11220 üzenetére
szelektálni kellene a pH!s arcokat... kicsit sokan vagyunk, ahogy Ti is. Lehet róla szó..szerintem bármikor megoldható
-
SzlobiG
félisten
válasz LamaCube #11217 üzenetére
Olyan 45 killig nem kemp volt persze volt AC130 is, utána bújtam be oda a helyemre.
Direkt csináltam ezt most kemp nélkül nyílván lehetetlen lett volna összehozni mer rohangálás közbe úgy is lelőnek, kíváncsi voltam rá, hogy mikor fognak tudni megőlni meg ilyen statom se volt még soha. Persze ha valaki ezt csinálja az az első hogy megöljem mert utálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem...
aktív tag
Elore szolok, hogy danilla egy szemet csiter. WH-tol kezdve AIMBOT-on at mindent hasznal
Vicc
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
danilla
őstag
válasz Szerintem... #11223 üzenetére
Nem én tehetek róla, én csak a körülmények áldozata vagyok
-
Laraxior
titán
válasz Studi22 #11226 üzenetére
igyekszünk..igyekszünk
-
Mrdevil
addikt
Apropó... Játszik itt még valaki rajtam kívül Geforce 3D Vision kitt-el MW2-t?
Lenne hozzá pár kérdésem ugyanis nálam 3D-be játszhatatlanul villog a szemcsi.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
henesa
aktív tag
Hát ismét nem tudok két kört egyhuzamban játszani a game lobby closed egymás után
ha meg új helyre rak akkor természetesen csak a vesztes oldalra hogy jó legyen a statomGamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
gYaLo
őstag
Laraxior!
Ment egy pü, várom a válaszodatiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
Sajnos az ujjam sinben van, de azért este megjelenek a kis gamen
AMAZING gYaLo is commingiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Thome
veterán
Lesz ma játék? Lehet hogy készítek másik vidijót, de ha nem lesz rá igény, akkor inkább hanyagolom.
-
đayW@LkeR
tag
válasz Mrdevil #11228 üzenetére
szeva Nv oldalon a Game Support: Good besorolást kapott elvileg és gyakorlatban is működnie kell.
én ezt találtam bugfixBeta
meg ezt NvidiaWHQL
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Laraxior
titán
tessék visszaolvasni Uram
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
mindig 20:00 hát addigra haza sem érek ...majd játszom egyedül
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
Többen jelzik, hogy szeretnének másik játékmódot, ami természetesen lehetséges, csak azt kellene tudnom mit szeretne a közönség.
Ha lehet akkor ne rövidítéseket írjatok..tudjátok, kezdő vagyok."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Hunter2 #11237 üzenetére
-
Laraxior
titán
felnéztem HCTDM-re... hát nem valami meggyőző..mindenki olyan lassan mozog,inkább nevezném kempelésnek
-
Mappa
addikt
válasz Laraxior #11241 üzenetére
Én csak TDM express-t TDM HC nyomok semmi mást...nekem az ilyen lelőnek azt várnom kell...szét idegel....és a SD meg a többi ilyen szarság az mind ez na meg kemp ... próbáltam én ezeket a SD CTF ...stb de amikor lelőnek betesz killcam be és frankon egy helyben döglenek a játékosok ..ide forog oda forog ....ebbe mi a jó még csak taktikának sem nevezném
nem kötelező megadni
-
Thome
veterán
Megtáltosodott a gépem... Natívon szalad az MW2...
-
LamaCube
addikt
A hc tdm-et ezért is hagytam abba.Nem megy más csak a kempelés és a csend a mapon.
A demolution ,azért jó,,mert ötvözi az sd-t és a tdm-et nem kell várni az újraéledéssel és bombát is kell rakni sőt kettőt is,hogy pontot kapjon a csapat.van benne védés támadás egyaránt.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mrdevil
addikt
válasz đayW@LkeR #11233 üzenetére
Köszi,köszi.. Ezek már mind voltak fent nálam,gyanítom mással van a baj.
Pl ha leveszem a szemcsit 120hz-ről 100hz-re tehát szemenként 50-50hz marad akkor nincs erős villogás szétkapcsolás,csak nagyon halvány,tehát így már játszható.Csak ugye nem mindegy,hogy 50 vagy 60hz per szem.Akkor javasolja az nvidia ezt a módszert,ha a hálózati fesz abban az országban 50hz-es(pl nálunk).Gondolkoztam egy jó szünetmentes tápon hátha abból egyenletesebben jön ki a szufla,de próba nélkül nem venném meg.A többi game szerintem jó csak az MW2 rossz.
Mindegy multira úgysem jó a 3D,mert nem tudok annyira figyelni a környezetre(próbáltam).[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
@rglaaf
veterán
Valami nagyon nem okés Steam conneted failed van folyamatosan
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest