- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #56046 üzenetére
Kingston V300, majd ha átkerült a notiba lövök a kondijáról képet így fejből nem tudom mennyi az annyi.
Mennyit írtál rá? Evo az tlc, az nem bírja olyan jól mint egy mlc-s ssd.
mod:
Mercutio_: Elrakom tarcsiba backup hdd-nek pont jó lesz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz bandus #56050 üzenetére
De sosem jo ez az altalanositas, hogy allamiszfera igy meg ugy.
Na, ezt szerintem rossz embernek címzed.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz tomcsi23 #56049 üzenetére
Hány CD-s kellene?
bandus :Kérdés tényleg szükséges -e az utazás amikor már 5 éve is Cisco cuccokkal intéztünk több órás videókonferrncia megbeszéléseket többszázmillás projektekben....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #56054 üzenetére
A mai megebszeles alapjan kell, 20-30 emberrel szerintem nem lehet hatekonyan videokonfernciazni, fuggetlenul attol, hogy eppen milyen projektrol van szo, sokkal jobb a szemelyes kontakt. de ezek azert osszehasonlithatatlanul nagyobb dolgok, mint egy tobbszaz millas projekt, de nyilvan amit tudunk, mi is megoldunk telco/wbco segitsegevel.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #56059 üzenetére
20-30 ember ott valami gond van, vagy duplikált dolgok, vagy valami bazi nagy projekt ami nincs kellően részekre bontva.
Aztán lehet tévedekEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
etejedu
őstag
válasz Mercutio_ #56060 üzenetére
Egy ismerősöm dolgozik a Graphisoft parkban. K. sokat jár külföldre többségben konferenciákra.
Általában luxuskörülményeket biztosítanak neki oda-vissza, mert rengeteg hasznot/ ismeretséget szerez a cégének.
Gondolom Bandus valami diplomataféle ahol a személyes kontakt elkerülhetetlen és rendkívül fontos. Ott már tényleg mindegy hogy hogyan közlekedik, lakik, eszik ha az országnak/államnak/Orbánériánaképíti a kapcsolatokat.
Vagy majd megcáfol ha nem így van. -
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #56060 üzenetére
a legutolso erre nem lehet rahuzni egy akarmilyen ceg projektjeire jellemzo sajatossagokat, teljesen mas dolgok ezek, ezert is tetszik nagyon. De abbahagytam, mert ez kezd nagyon titokzatosnak hatni
etejedu: ennel nehez lett volna nagyobbat tevedni abszolut szakmai szinten dolgozom, a kapcsolatepitesnek max szemelyes szinten van ertelme.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #56065 üzenetére
És nem írtad be a listába, pfff
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
etejedu
őstag
Reggelt! Megint szerelmes vagyok!
-
Magnum_
nagyúr
Morgi. Mindenkinek kellemes penteket kivanok.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #56071 üzenetére
Nem. Csutortokon, az ma van! Azt beszeltuk, hogy ma vagy 7ig
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #56073 üzenetére
Mint a munkahet utolso napja
Etejedu: neha latni olyat is! Bar en az utcan jobbara TF-eket latok
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #56064 üzenetére
Az nem sok, nekem 2TB-nál még 100/100-as a V300. De amúgy sem jelent sokat ez a %-os értékelés. Amúgy is csak egy becsült érték. Annyi valóságalapja van mint egy tenyérjóslásnak kb.
Jah autózzunk kicsit: Rendeltem pár cuccot a kocsihoz, pl fényre sötétedő belső tükröt. Jól gondolom hogy ahhoz a tetőkárpitot is meg kell bontani majd, hogy beszereljék?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #56078 üzenetére
Azt szeretné a szélvédőm tutira. A kábelezése a kérdés számomra nem a rögzítés am.
#nincsbennetarcsi
-
TROG AIR
aktív tag
1db 16gb-s samsung micro sd, 1600 huf.
430 pozitív , 0 negatív....
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #56081 üzenetére
Aktív elektro-kromatikus, kell neki villany a működéshez. Jól van, úgy sem állok neki magam szétberhelni. Majd a szaki aki haveréban is cserélte megoldja, az a tutkó. Csak sokat vezetek éjszaka és a wágenben már úgy megszoktam... Olyan ez mint a tempomat, amíg nem volt/nem ismeretem nem hiányzott. Biztos öregszem de már lassan az autómatával is így vok. A vége az lesz hogy selejtezéskor elhozom.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #56083 üzenetére
Nem véletlen hogy már az eu-ban is folyamatosan nő a részarányuk. A manuális lassan-lassan kikopik. Am jó ez a dsg, nem buta és gyors (kivéve ha párosból-párosba vagy páratlanból-páratlanba vált) és bár a lagolása frusztráló (késik a gázreakció) de tanulható, egyszerűen előzéskor 2 mp-el előbb lépsz a gázra mint ahogy kiugranál/megindulnál.
De azért látszik hogy manuálsion nőttem fel, ha gyorsan akarok megfordulni pl még most is van, hogy automatice kirúg
omnám a kuplungot ami szül vicces helyzeteket (kormány megfejelés pl ).#nincsbennetarcsi
-
válasz macilaci78 #56085 üzenetére
Hibaszázalékon belül vagy
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #56085 üzenetére
S-t en is vezettem,sokkal jobb, mint pl az xc90
-
Ace owner
addikt
Mercu elado meg a stift szedan?? Kene vmi meloba jaros ami nem 10litert zabal..
Galaxy Fold 4
-
zsolti72837
addikt
Csokis mintázatú Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1000-Ft
Barcelona címeres Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1200-Ft
Rubik bűvös négyzet eladó. Ára: 1000-Ft
Eladó Olympus hangrögzítő.
Gyakorlatilag szinte új.
Kis helyen elfér és nagyon jól működik, magyar nyelvű leírás van hozzá. Ára: 5000-FtEladó szinte vadonatúj Soligor fotós táska.
Mérete 25 cm hosszú , 15 cm széles és 17 cm magas. Belül alakítható 1, 2 és 3 részesre.
Anyaga vastag és minőségi kidolgozás. Elől és mindkét oldalt zsebekkel. Ára: 6500-FtEladó Huawei Ascend P6-ra képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
Eladó iphone 5-re képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz zsolti72837 #56090 üzenetére
A CD mappát elvitték? (milyen?)
TROG AIR: konkrétan milyen kártya?
Tyí, reggel mennyi TF volt bkk-n. Ez a tipikus nincs még szavazati joga, de már golyóérett.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz zsolti72837 #56095 üzenetére
Ha esetleg úgy érzed, hogy egy kép beszédesebb minden szónál, ne fogd vissza magad.
Hány darabos, píz?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ace owner
addikt
Asztali PC AKCIÓ!!
Amíg megvan a kiszemeltem 35k csak!
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest