- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
komplikálódnak itt a dolgok. olyan ajánlatot kaptam ami igencsak megnehezíti a váltást a cégtől
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
etejedu
őstag
Van olyan dolog amit még lehet kapni és a 70-es években volt nagyon trendi?
-
Mercutio_
félisten
válasz medvekutya #48292 üzenetére
Budaörs?
Szerintem igen.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #48314 üzenetére
Volgát egy időben nagyon vitték a ruszkik, anyámékét is ők vették meg
vmk: Az áraikat elnézve a duster ("jeep" ) már közel ott van mint a DP-ben.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #48317 üzenetére
Vannak f*szányos defektvédett gumik és nem lesz sz*pás, mint az olcsón noname/kínai
óvszerrelcucc esetén, én most a montira ilyen Cityride-ot akarok (úgyse megyek terepre) haver 3 éve nem szereplt defektet, előtte párhetente.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
etejedu
őstag
Sony xperia z1 compact kijelző kéne olcsón! Hol a búbánatban találok?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mercutio_ #48318 üzenetére
Nekem sem a gumival volt baj. Schwalbe van rajta, hatul meg michelin talan. Szoval adok a minosegre.
A belso is michelin... Megis egy idoben naponta kaptam defektet. Valszeg a felni kivagta a szelepet. De nem tudtam meg pontosan soha. Nem jottek ra a bringaboltban sem. De aztan "kinottem"
Mondjuk 2 eve nem is ultem a bicajomon :/
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #48320 üzenetére
Énse, azért akarom most rendeakatni.
-
etejedu
őstag
válasz pcgamer01 #48324 üzenetére
Jah beszéltem a szerelőmmel és az a baj ezekkel hogy sok a hibás, ami miatt nem tud garit vállalni rá.
Amúgy így érzem magam 10 órás buszozás után (Budapest-Németország) pisálás nélkül (mert egyszerűen nem tudtam a tömegben hugyozni a benzinkutas megállóknál) majd amikor sikerült a végén találnom egy üres klotyót németben. Az a 10 perc csorgatás maga a 7dik mennyország. nenézdmegénszóltam
-
Mercutio_
félisten
-
olbaidhun
őstag
MorgenZen. 40 erős jó indulattal 50% a kezem. Ez egy remek nap.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
pcgamer01
senior tag
Reggelt!
kötltözködés: ONSamsung Galaxy S10+
-
Earl_Muttley
őstag
válasz olbaidhun #48335 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy emellé az összes létező hátizsákot-sporttáskát-nagyzöldtáskát, és ilyesmit. Nálunk rengeteg dolgot pont ezek oldottak meg amikor már nem voltak dobozok.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
etejedu
őstag
válasz pcgamer01 #48334 üzenetére
Részvétem!
2 hétig pakoltam 3 napig költözködtem. Pedig volt profi költöztető brigádom is. A legfontosabb hogy ami nem kellett azt időben eldobozoltam mert az utolsó pillantra n jó hagyni a dolgokat. Igaz volt butor növény mindenféle kacat amit 5 év alatt felhalmoztunk. -
Melack
veterán
Valakinek elfekvő fűszertartója? 6-8 darabos kellene. Nem törött, még mielött felmerülne
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
Eladó görkori!
Érdeklődni DeFranconál!MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Earl_Muttley
őstag
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #48345 üzenetére
Egerben vagyunk, de ha nem felejtem el holnap lövök pár képet.
Egyébként nagyobb térfogathoz (rizs, zsemlemorzsa, ilyesmi) az üveg nescafe-s edények jók és esztétikusak + "ingyen" van.anevemearl Valami hasonló kellene csak esztétikai külsővel és Ivy magos procival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs