- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hikvision
senior tag
Tegnap kész lett a kuplung csere lendkerékkel együtt. Most vajpuha lett a pedál, és jó helyen is fog, viszont a rángatást még így is elő lehet idézni ha emelkedőn csúsztatom, és megmaradt, az is, amikor hátramenetbe vagy 1-esbe be van téve az autó, és ha ráengedem a kuplungot aztán vissza csattan valami. Ami érdekes, hogy most amikor a váltó lent volt, minden át lett nézve, kardánfelfüggesztő, difi szilent, minden, és semmi lógást repedést nem találtak, ellenben amikor csattog a dolog, akkor aknán állítólag egyértelműen a váltóból jön a hang.
20 éve a PH-n.
-
MPowerPH
félisten
Ott a pont... Lehetlen tisztan tartani. Ha egyszer szepen lemosod, akkor eleg egy paras reggel a poros levegovel karoltve, es maris ugyan olyan gusztustalan, mint elotte. Karcok szinten sokkal lathatobbak, meg a hajszalnal vekonyabb mikrokarcok is. Kov. autom gyongy hazfeher lesz, vagy kiralykek.
Saycz: A mosas utani dologra van megoldas. Vagy hasznalsz eso/kondenzvizet az obliteshez, vagy esoben mosod. Egyebkent mindegyik foltmentes lesz, es nem kell ronggyal torolgetni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
-
Viszlát
addikt
válasz MPowerPH #25603 üzenetére
Nekem eléggé bejött a space grey, egyrészt nem jellegtelen ezüst vagy fekete amiből kismillió rohangál, másrészt azért nem látszik meg rajta minden kosz. A kékkel nem leszel sokkal előrébb...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Lavidaloka
aktív tag
Szakiktól kérdezném,hogy ha veszek egy másik BMW-hez való gyári kulcsot akkor azt át tudják valahogy programozni úgy,hogy aztán nyissa-zárja,índitsa az én BMW-met mint a saját kulcsom?
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Stukker1987
senior tag
válasz Lavidaloka #25613 üzenetére
Üdv!
Konkrétan nem tudom a választ a kérdésedre,de a kulcs+programozás szerintem majdnem ott van mint egy gyári igénylés nem?
Megjegyzésként: Én nemrég kértem gyári új pótkulcsot E61-hez,(rombusz) 50k körüli összegre kell számítani.
Programozáshoz még csak annyit:
Most 163Le-s az E61 525d-m és ugye azok eredetileg 177Le-vel jöttek,így valószínűsíthetően a szoftverfrissítéssel az enyémbe is vissza lehetne csalogatni az eredeti ménest,infós fejjel semmiben sem kellene különböznie egy sima frissítéstől,erre amikor rákérdezek konkrétan hogy ez hogy is van a 10k-s frissítésből mindenhol rögtön 50k-80k-ra ugrik az ár. Nem értem miért...
Erre valaki?
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
aero.
veterán
válasz Stukker1987 #25614 üzenetére
Hogy került rá az a szoftver? Az 520d volt 163.
-
Ck.
addikt
Srácok,
Mi a különbség az E39 és E60 30d motorja között? Ha jól látom, akkor lóerőben van eltérés. Mindkettő már közös nyomócsöves? Melyik motor számít összeségében megbízhatóbbnak?[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #25617 üzenetére
A potyogó csappantyú mindkét motorra ugyaúgy igaz?
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #25619 üzenetére
Csak ezt kideríteni vásárlás előtt, hogy milyen állapotban vannak, nem igen egyszerű. Nem nagyon engedné meg egyik eladó sem, hogy a motorjában turkáljon az ember. Ha meg megveszi az illető és másnap amikor a szerelő szétkapja, hogy ledugózza és akkor derül ki, hogy bizony 1-2 már vmikor korábban beleesett a motorba, akkor az torkos cumi. Ettől ez egytől tartok és a CR alkatrész áraitól.
Amúgy már itt parkolna a ház előtt.[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
Stukker1987
senior tag
Gondolom kedvezőbb adózási megfontolásból készítettek ilyen variánst is....nem tudom egyébként biztosra,de forgalmiban ez szerepel...
Nem egyedülálló eset,rengeteg típusnak van "butított" verziója.
Ez most nem a kopásról ,meg egyebekről szól,ettől függetlenül igazad van idővel minden autó veszít a gyári teljesítménytől,meg persze van amelyik már a gyárból se koppra pontosan olyan teljesítménnyel jön ki....
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
szőröscica
addikt
Szerintem ha beleestek a motorba, annak azért hallható következményei lennének. Egyébként a CR költségei sajnos minden márkánál húzósak lehetnek, ha nem fér bele, akkor egyszerűbb szerkezetet kell keresni, de már a BMW-nél sem lehet azt mondani, hogy egy szívó benzinessel tuti jól jársz, egy piezós 30i-re szintén lehet szép összegeket borítani.
Ez egyébként tipikusan a majom és banán esete.
Stukker: a forgalmiból ne indulj ki, motorkódból inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #25624 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem fér bele, csak nem esne jól a vásárlást követő hétvégét az injektorok cseréjével kezdeni. Ki lehet vhogy ezeket szűrni? Injektorok és nagynyomású szivattyú állapota?
Ha a 6-ból x meghal, miért íratlan szabály, hogy az összes cserélendő?[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Lehet valamennyire következtetni az állapotukra a gyári diagnosztika korrekciós értékeiből, illetve hogy mekkora rail nyomás épül fel milyen idő alatt, de alapvetően jól bemérni a porlasztókat csak kiszerelés után, padon lehetséges.
A többi kérdésedre sajnos nem tudom a választ.
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #25626 üzenetére
Az eddigiekért is köszönet.
Amint látod, össze-vissza ugrálok A-ból B-be.
-
JasL
senior tag
Egyébként szerintem ha nano védőréteggel bevonnám a fekete színű kocsit, semmi apra nem lenne vele. Nem tudom hallottatok-e már róla, sem a sár, sem a piszok nem tud rátapadni, itt megnézhetitek a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=AtupGaoyV9Q
ULTRA EVER DRY az anyag neve.
-
MPowerPH
félisten
Oszt hol lehet ilyet venni? Na meg mennyire lehet tartos, az is egy kerdes. Maga a wax is nemi segitseg. Igaz a sar az megtapad, ellenben sokkal konnyebben lejon. Meg ugye mi a helyzet a porral+reggeli para komboval? Mert az a fo gond, nem a sar.
Ahogy nezem, nem valami olcso termek, es van also es felso reteg is, mait kulon meg kell venni. Plusz a felvitelesem a legegyszerubb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Casanova*
veterán
válasz MPowerPH #25629 üzenetére
itt lehet kapni Jegesedés ellen is nagyon jó. nem rozsdásodik a karosszéria.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
így van ha esetleg rámegy por. egy vödör vizet a kocsi tetejére öntünk és máris csili vili tiszta a kocsi. és télen nagyon sokat véd a rozsdásodás ellen.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
JasL
senior tag
válasz CharlieDrop #25633 üzenetére
Az sok, de nem kell annyi pénz hozzá. $290 beterít 23 négyzetmétert. [link]
-
JasL
senior tag
válasz CharlieDrop #25635 üzenetére
Kifizethető, egy BMW alkatrészárhoz nézve nem feltétlenül sok.
-
Casanova*
veterán
válasz CharlieDrop #25635 üzenetére
annyiért k@rvára megéri
-
BeZol
őstag
válasz Casanova* #25630 üzenetére
Csak az a baki, hogy nem tartós, legalábbis még. Amcsi oldal FAQ-ja alapján 1 évet írnak, aztán újra kell kezelni, de ha ez is csak marketing bullshit, akkor jó ha fél évig oké a dolog, ill. ablaküvegre nem lehet használni, tehát azt ugyanúgy lehetne suvickolni.
Azt írják, csak ipari használatra árulják egyelőre, de mikor anno a Nissan akció is volt, akkor is írták a cikkben, hogy nem éppen tartós a cucc, úgyhogy ez még a jövő zenéje, minden esetre egyszer csak-csak lesz belőle valami rendesen használható termék is, mert az irány elég szimpatikus, és mennyi vizet lehetne spórolni vele te atyaég, 2hetente mosom a kocsit -
JasL
senior tag
1 évet kibír alatt azt értik, hogy 1 évig 100%-os közeli a hatóerő, utána csökken, és nem úgy, hogy 1 évig hatóerő>1%, aztán nulla Plusz, 23 négyzetméterre elég egy kannával, egy autót tehát többször át lehet fújni vele, plusz nem kell mindenhol, csak ahol megkopik. Én úgy látom még mindig, hogy megéri.
3.78 liter-k kapsz érte, azt szép vékonyan fújva szerintem fél kannával is bőven átfújod.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz CharlieDrop #25641 üzenetére
hát ha nem olyan tartós,akkor tényleg nem éri meg. de 1 év az nem kevés idő. szerintem megéri.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz Casanova* #25642 üzenetére
Mondjuk havonta egyszer lemosom az autót, mondjuk ne a 8000 Ft-s mosást nézzem ami fullos, legyen csak 3000 vagy kevesebb, még akkor nincs 40000 se, ha két hetente mosom ennyiért, akkor 78...
és a 80 az csak sacc/kb...
egyben jobb, nem megy el egy csomó időd, akinkek drágább az ideje, annak jó lehet
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
MPowerPH
félisten
Szerintem nagyon draga. Azert az alkatreszarakat ne vegyuk ide... 80k-bol megvan egy nagyszerviz. Meg egyebkent is, ki az aki annyit kifizet egy ilyenert? Nem veletlen nem lehet kapni meg kiskerben, es hozzajutni sem egyszeru dolog.
Nekem egy mosas kb £5, plusz az aram, amit elhasznalok. Waxolni meg eleg fel evente. Tenyleg... Valaki hasznalt mar hard-waxot? Ugye eddig a 'krem' alapu termekekhez szoktam, ellenben van itthon kb. 6l hard wax, amivel nincs tapasztalatom. Mi a kulonbseg a simahoz kepest? A felvitelet nem tudom elkepzelni, ugye olyan mint a viz, allagra is. Platinumot hasznalok, amivel egyebkent elegedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Bp.-n valaki ismer olyan autoapolost, aki tenyleg jo? Nekem a Niagara-t ajanlottak, arak teren sem tunnek veszesnek, sot, talan inkabb ez lenne a realis. Sajnos akihez a vetel utan vittem, az borzalmas munkat vegzett. A nyomai meg ma is megvannak, remelem azert eltuntethetoek lesznek. Meg van sok sok mikrokarc is, azokra is rafer majd egy kis kezeles, korbe. Rendesen polirozva meg ugysem volt az auto, van eleg lakkreteg, amibol lehet faragni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz szőröscica #25646 üzenetére
Inkabb nem irok semmit.... Nala voltam, 'polirozason'. Ha gondolod, keszitek kepeket rola, hogy mit muvelt. Szebb nem lett az auto, csak kart okozott.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hikvision
senior tag
válasz szőröscica #25646 üzenetére
Ígyvan, 2 éve az A4-et olyan hologramosra polírozta mintha külön úgy kértem volna, és ugye annyi esze van, h olyan wax-ot használ ami eltünteti pár mosásig, tehát akkor nem látszik. Mondtam neki, h szarul csinálta, aztmondta h ennél jobbat nem tud.
20 éve a PH-n.
-
MPowerPH
félisten
válasz Hikvision #25649 üzenetére
Az, hogy tiszta hologram volt az auto, csak egy dolog. Az mar lekopott szerencsere, ambar par honapig gusztustalan volt. Ellenben a nagyobb karcokat, amik meg megalltak a lakkretegben, a kovetkezo modon akarta eltuntetni. Csiszolopapir, majd valamilyen karceltavolito vacak, majd polir. Na most abbol az lett, hogy mindenhol, ahol elotte karc volt, maradt egy jo nagy folt a csiszolopapirjanak koszonhetoen. Valszeg a karc is ott van, csak most mar nem annyira feltuno, mert korulveszi sok-sok millio mikrokarc a smirdli vegett. Egy teljes polirt kertem, 40! perc alatt vegzett vele, a tuzo napon csinalta 34 fokban.(a mosast is persze...)
De fogok csinalni fotot errol, csak hogy ne ures szavak legyenek. Szoval ot nagyon-nagyon messze keruljetek el.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest