Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz Boond #23459 üzenetére

    A kripto nem egy sehova, plane a Bitcoin nem. Teljesen mindegy mekkora a hiszti korulotte, meg a makrookonomia vilagaban altalaban. Hanyszor probaltak mar temetni? Sokszor. Inflacio, haboru meg ami kell. Van most aztan minden. Azt gondolni, hogy a kriptonak annyi, kb. azt jelenti, mintha a 90-es evek vegen, 2000-es evek elejen azt hangoztatni, hogy az internetnek annyi, nem lesz belole semmi. Hat lett. Persze volt egy dotcom lufi, mert sok volt a hype, ahogy ilyenkor az lenni szokott. Most is van. Ezert kell tanulni a szakmat, aktivan benne lenni. Ha messzirol nezegeted, attol meg nem leszel szakerto.

    A legnagyobb problema a szemleletmododdal, hogy nem a technologiai forradalmat veszed alapul, hanem szimplan egy penzugyi piacot latsz benne, dollarjelekkel. Gondolom a web3 technologia mond valamit. Ha nem, akkor javaslom asd bele magad.

    Most oszinten, mit lehet varni ilyen gazdasagi korulmenyek kozott? Ha a reszveny meg ingatlanpiac szarul reagal, akkor a kriptopiacot szorozd be 10-el kb. Nyilvan szar korulmenyek kozott innen megy ki a penz eloszor a kevesbe rizikosabb befektetesekbe. De attol meg sehova nem fog menni, plane ha venned a faradtsagot es utananeznel olyan mutatotszamoknak, hogy peldanak okaert a mai napon a legalabb 1 BTC-vel rendelkezo tarcak szama csucsot dontott. Ez a szam mar megkozelitoleg 900 ezer.

    A felesleges aggodalmad pedig arra vetit fenyt, hogy nem vagy tisztaban a kripto piac alapjaival es csupan a negativ tolteto tartalombol szerzed az informacioidat, holott tele van pozitiv valtozasokkal is a piac, legalabb is az en news feed-emben.

    A kripto piacra egyebkent marhara rafer a szabalyozas, mert jelenleg mindenki azt csinal, amit akar, ami rengeteg problemat okozott sok ezer embernek. Nem csak hogy varhato a szabalyozas, hanem szukseges is. Mar csak azert, mert kulonben az intezmenyi szereplok hozza sem fognak addig nyulni. Es ahhoz, hogy a kripto komolyan legyen veve, ahhoz kelleni fognak az intezmenyek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák