- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robick5
tag
ATI Mobility Radeon X1300 216PQAKA13FG,van ilyen chipje valakinek ?
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
bzee
csendes tag
Sziasztok
Megbízható baranyai vagy pécsi BGA javítót keresek.
Továbbá szükségem lenne egy G86-703-A2-es Nvidia BGA-ra.köszi
-
Benji77
aktív tag
Valakinek GF-GO7600-N-B1 BGA chipje?
-
bzee
csendes tag
Ugyan nem vagyok BGA-s,de a folyamatot ismerem,mobiltelefon javítóban dolgozom technikusként.
Vettem minap egy Fujitsu-Siemens Amilo PA2584-es laptopot. Feltételeztem VGA hiba miatt állt meg.
Ebben egy G86-703-A2-es nVidia dolgoz(ott)ik.
Lebontva ez a kép fogadott:A leszorító tuskó nem bírta és leszakadt.
A GPU ennek következtében megemelkedett és a golyózás is megnyúlott/elszakadt.Gondolom ezt nem csak reflow-zni kell.
Külső képet ad ugyan,de csíkos,hibás. Saját monitoron csak az ambient light miatt látszik a fényerő változás,kép nincs.Csak gondoltam megosztom Veletek!
További szép napot. -
nagyúr
Igen. Ezt csak ReBall-ozni érdemes Segít rajta a ReFlow, de nagyon érzékeny lesz a mozgatásra, melegedésre és biztosan vissza kerül hozzád a gép. Szerencsére pingpong labda méretű golyókon ül, tehát nem nagy etvasz újragolyózni. Ismerek olyat aki 20 másodperc alatt felszórja rá a golyókat
Ajánlom magunkat: reballing.huTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
bzee
csendes tag
Köszi srácok!
Csak erdekesseg keppen a cegunknel korabban Zevac Onyx 29-esekbol volt 5-6 db is. Sajna mar eladtak oket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azok használtan is aranyárban vannak. Meg ha bexarik rajtuk valami, akkor simán rájuk lehet költeni egy noname (kínai) gép árát. Az ERSA, Martin, Heller, Weller, JBC is ezért szop@s....
Marad a kakival gurigázás; Scottle, Ly, Honton, ACHI Ezekkel is meg lehet mindent csinálni. Csak néha egy kicsit macerásabb...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Egységben az erő, elvtársak!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
robick5
tag
válasz KillHates #1120 üzenetére
Így van,sajnos ez nem az az ország ahol meg tudnák fizetni,hogy ilyen géppel dolgozz
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
f27
senior tag
válasz KillHates #1120 üzenetére
Azért a ly-X4 kiemelném a tömszelencédből,ugyanis innen kezdődik az úgynevezett minőség!
Vetem pár gépet,és ezt mobileman is alátámaszthatja!
Minden vásárolt gépben a fő vezérlés nevetséges 1-2 fetből állo mocsadék volt,vagy még annyi sem!
A ly X4-et már ipari gépne gyártották atom minőségi alkarészekből!
Amég pl egy hontonba a pid vezérel addig ebbe egy MCGS
Amég a hontonba egy szilárdtest relé végez mindent addig ebbe fűtésenként egy 300ezres siemens vezérlő,és ebből 3db van benne!
Amég egy hontont megveszel a neten bárhol azonal,addig a ly-x4-re várni kell közel 1 hónapot amég csak legyártják neked és utánna adják postára! Nincs készleten sehol,és mikor vettem kinai monta akkor összesen 30pár db gyártottak le világszerte!Vagis a Ly-X4 inkább a
ERSA, Martin, Heller, Weller környékére sorolnám,de felépítésileg meg mindenképpen,ugyanis ezt a gépet adják más néven is 30,000$ árban
-
Router
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy ENE KB3926QF és egy BQ24740 típusú IC-re. Tud valamelyikőtök segíteni rajtam?
Előre is köszönöm!
www.reballing.hu/forum
-
nagyúr
-
mobileman
senior tag
Ismerős kedves f27 haverom?
[ Szerkesztve ]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
nagyúr
Ahogy az lenni szokott.
A 1707-es Heller 8 órát fűtött fel. Ha belefagyott az ón akkor szinte mindig ki kellett cserélni az áramoltató szivattyúkat... Aminek nem örültek nagyon mert majdnem egy millás tétel volt.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz mobileman #1133 üzenetére
Igen ezt én építettem,de akor még mgyarba senkineksem volt gépe és te is csak apower gombot kerested a notikon,ha jól emléxem
A másik pedig nagyon érdemes megnézni mert a full digitális vezérlést én építettem alkatrész szinten,majd mikor ez megkereste a saját bekerülési árát 1 autóét és egy IR6000-árát
persze életem legnagyobb baklövését követtem el mikor egy ferárit lecseréltem egy trabantraMindegy,kinőttem belőle szerencsre,és túléltem azt a korszakot is
KillHates
Mivel olyan gyárakba dolgoztam ahol léteztek ilyen gépek így aszem elmondhatom hogy de dolgoztam,persze azok automatikusan leszedte letisztitotta felhejezte az új chipet beavatkozás nélkül aárt
ezek 100milliós gépek voltakÉs fejebb amit leírtam mind igaz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Mivel olyan gyárakba dolgoztam ahol léteztek ilyen gépek így aszem elmondhatom hogy de dolgoztam,persze azok automatikusan leszedte letisztitotta felhejezte az új chipet beavatkozás nélkül aárt"
Na, pont ezért kellene tudnod, hogy micsoda fosok ezek a kínai szemetek, többek között a Ly is
Mi '96-ban vettünk egy Martin-t és '98-ban egy Weller-t. 1992-ben jelent meg a konzumer iparban a BGA, úgyhogy nem voltunk nagyon lemaradva Egy szakmai kérdés; miből voltak a legelső stencilek? (ezt nem nagyon találni meg a google-en... )
-
f27
senior tag
válasz KillHates #1139 üzenetére
Ami gépekkel dolgoztam,ott kétféle képpe gyolyóztak.
Az egyik mikor egy robot egesével feltette a golyókat.
Illetve a másik mikor egy (nagyobb képkeret) közepében egy titán lemez befolt feszítve és azon keresztül kente fel a gép a ónpasztát.Mellesleg a LY -X4 utánérdemes nézned nemhiába választottam ezt a gépet,de megkeresem neked mindjárt a valódi nevét enek a gépnek
-
nagyúr
Én konkrétan a stencilre gondoltam. Kerámiából voltak és arany áron lehetett kapni...
Mondjuk nem is tapadt rá golyó, csak le ne ejtse az emberAmi a második képet illeti, üsse kő; mégis léteznek jó cuccok Kínában is
Ami meg a harmadikat, szívesen eltekergetném a finombeállító gombjaitTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz KillHates #1141 üzenetére
pobáld meg így
igaz hamár az eredetnevén adják akkor 35,000$ ba dobálják[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest