Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    addikt

    válasz mert_csokis #19061 üzenetére

    Köszi az infókat. Még agyalok egy kicsit, hogy kell-e mégis az a pár nekem, alapvetően egy ősziesebb színálás (desert elephant), egy dolog nem tetszik benne, hogy az elephant print suede (már így ránézésre), így gondolom tisztítani nettó szívás lehet.

    Én is gondolkozom, hogy 1-2 régebbi mid Jordan 1-esemet eladjam, de pont a napokban néztem, hogy az egyik párból az egyik cipőn már attól crease lett, hogy itthon próbálgattam és mentem benne pár kört. :((
    Szóval így lehet, hogy megtartom és használom majd, úgyis jön a rossz idő, illetve a jövőre nézve okosabb leszek, hogy ha valami annyira nem jön be 100%-ra de mégis megveszem, akkor azt fel sem próbálom.

    margithid: pedig van aki még fizet is a szakadt farmerért! :DDD (ezt a divatirányzatot egyáltalán nem tudom megérteni amúgy, főleg a méregdrága hajléktalannak kinéző pulcsikkal együtt).
    Viccet félretéve nekem sima ruhából eddig minden ok volt aboutyou-ról, cipőből jártam úgy, hogy nem a saját dobozában küldték, de az mindkét esetben utolsó darab volt és elég akciós, és ránézésre a cipők is rendben voltak (talpukon nem volt kopás, a cipő is tiszta volt kívül-belül, szóval valószínűleg tényleg csak gyorsan felpróbálta akinek előzőleg kiküldték).

Új hozzászólás Aktív témák