- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tááo
aktív tag
Szálltam már le én is így bringáról:
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
Star.Trek.Into.Darkness.2013.1080p.WEB-DL.H264-PublicHD
Star.Trek.Into.Darkness.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHDMeg nem hiperfasza minoseg, de mar nezheto!
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Elado szobai kondigep, akit erdekel jelezze!
...
-
TaaT
nagyúr
Eladó Csifi házikó [link]
Give them hell Ukraine!
-
doberman
senior tag
...szerda... vége a szabinak...
8lnu
-
Devid_81
félisten
Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.720p.BluRay.x264-SPARKS
...
-
Zodicus
senior tag
Eközben az Oroszoknál. 18+
-
Devid_81
félisten
...
-
SipiBcs
őstag
Még Morisson kolléga választását várjuk az étkek szavazásánál.
Rajta kívül a talán megjelenik kategóriában Juliabrike, Tybee, Pacák megerősítésére is számítunk.
Ha valaki meggondolja magát, csütörtökig szívesen várjuk a jelentkezését a pénteki vízPHarty főzőcskére, lazulásra.
Elviekben esőmentes napot, éjszakát ígér a meteourológia. Szeretne e valaki kint sátrazni? Illetve hogy ne 8 autóval érkezzenek az urak, javaslom picit beszéljünk össze. Ha valaki már du 3 körül szeretne jönni, akkor 1-2 embert én is ki tudok vinni.
DLDkoksz fórumtárs felajánlott műanyag tányérokat (mint tavaly). Ezen kívül evőeszközt kéretik cipelni, a raklapnyi ital mellé. Batyus buli. Ki mit hoz, azt fogyaszt. (vagy a szomszédét)
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #16364 üzenetére
Elnézést, korábban elkerülte a figyelmemet.
Done!
Ha kell valamit vinni, mondjátok és viszem. csajokat nem tudok
Kocsival megyek. kb 18:00óra környékén!
Jah, Sipi, egy táblát akassz már ki, hogy konkrétan hova kell menni, mert korábban körbejártam az egész tavat, úgy eltévedtem!
-
SipiBcs
őstag
válasz juliabrilke #16371 üzenetére
C:/Békéscsaba/Jamina/Wágnerutca/CsabaTó az elérési útvonal!
Küldök majd google térképet és műholdas képet is aki igényli. A bejáratnál egy csodaszép lila (koszos) törülköző is ki lesz aggatva egy farabra!
Ami a kaját illeti úgy látom a sertés és a marha pörkölt előretört. Megjegyzem csodálkozom, hogy a körmöt nem csípitek. Az nálam egyébiránt úgy készül, hogy attól még színhús bőven van, csak az íze kerül bele a pörköltbe!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Geby
senior tag
válasz SipiBcs #16372 üzenetére
Nekem is küldj majd térképet, mert tavaly nem voltam, aztán elfelejtettem, hol is a hely, habár valahol a tó végére emlékszem, meg hogy telefonos segítség kellett, mert elsőre nem találtam a bandát. [link] itt úgy látom a Csaba a második, tehát hogy a két tó közt kell letekerni, de én mintha az elsőre emlékeznék (lehet rosszul)
-
juliabrilke
veterán
project name="PH buli" default="run"
target="Csaba-tó"
if
car=target
then
echo message="Elviszlek!"
else exitHelyileg a volt KISZ tábor utáni részen vagyok (Buzogány utca)
Ismertebb csomópontokig el tudok menni.[ Szerkesztve ]
-
kissdani22
csendes tag
válasz juliabrilke #16375 üzenetére
Van itt valaki Csabán aki elég profin tud forrasztani és később segítene ez ügyben?
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
doberman
senior tag
válasz juliabrilke #16375 üzenetére
b*szki... majdnem egymás mellett lakunk, csak én az "élővíz"-csatorna másik oldalán...
8lnu
-
Morris
veterán
válasz littlelion21 #16379 üzenetére
ha lejössz vonattal, akkor az állomás felé kanyarodok és felveszlek!
De azért titkon remélem, hogy nemet mondasz!
-
littlelion21
addikt
válasz Morris #16380 üzenetére
Nem is ezzel van a gond - feltételezem lenne valaki aki kivisz a tetthelyre (nem Te ), hanem azzal hogy pénteken vagy 5-ig bent kell hogy rohadjak, aztán a busz-vonat-lófasz és átérnék vagy 7-8ra, és utolsó vonatot meg el kellene hogy érjem (hurrá melós szombat). Én meg ugye nem Bcs-i vagyok hogy 20 perc bicikli és kint vagyok.
Ezért említettem hogy hátha lenne valaki aki Oh-ról jön és beférnék hozzá oda-vissza, de a nevekre pillantva nem sok ilyen van... -
Geby
senior tag
válasz littlelion21 #16381 üzenetére
Szövetkezz Gézával, úgyis rég láttuk már.
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #16381 üzenetére
Lehet nem véletlen tapsolok a 23-ának!
Viccet félretéve, kérdezd Gézát, hátha meg tudjátok oldani a történetet. Örülnénk nektek!
Ha kocsival át tudnátok jönni, akkor azért este 6 és 11 között még sok is lesz belőletek!Más: Ha valaki kéri a helyszínre jutás topográfiás útvonalát, akkor az kérem jelezze!
-
DLDKox
aktív tag
Én is Lencsón lakok örülnék ha valaki ki tudna vinni mert akkor cefrézhetnék én is
Viszont csak 5-6 körül tudnék indulni és éjfél körül haza kéne jutnom mert másnap meló.Műanyag tányért intéztem meg kb 20 villát is.
-
-
Geby
senior tag
Tibit atya wikipedia, a falubeliek leírása elég jó. Simán átvehetne belőle az amcsi képregényhős banda párat.
-
Devid_81
félisten
...
-
SipiBcs
őstag
válasz DLDKox #16393 üzenetére
A mostani állás szerint Marha pörkölt lesz.
Ha még valaki meggondolná magát és szeretne csatlakozni a topic vízparti lazulásához, akkor megteheti. Nem harapunk, nem csapunk agyon senkit. Ha lusta visszaolvasni:
- Helyszín: Bcsaba, Jamina, Csaba Tó (kérésre műholdas útvonalizé)
- Kaja: bográcsos marha pörkölt
- Ital: batyusbuli (ki - mit hoz... azzal kínálja a szakácsot)
- Időpont: péntek (08.23) 15h-tól főzök, vacsora kb 8 körül
- Alvási lehetőség adott. Sátrat adok. Takaró, hálózsák egyéni opcióA vacsora ára kb 5-600 Ft körül mozog. Igazából ezt csak kint tudom megmondani, ha már megvettem minden hozzávalót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest