Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Érdekes egy ház 30 dollárba sem kerül a SilentiumPC új számítógépháza [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #87447 üzenetére
Jah, egyetlen egy...szintetikus teszt. Woooahhh...mekkora dolog, fekete lyukban van különbség, multiban meg körbehugyozza...
Mind1, ha lesz időm este tesztelem...
Azt a tesztet el is felejtettem...majd egyszer leülök tesztelgetni ezeket.
Máskülönben mi ez a nagy egyszálas fétis? Amikor FX-ed volt annó szidtad az egyszálas teszteket, te voltál az annó ali azt kérdezte hogy 2015-ben miért kell tolni az egy szálas teszteket?
FX az nem csak szintetikus tesztekben teljesit gyengén...
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Televan74 #87451 üzenetére
Kedves Uram is kékség es Ordigen jokepu Uraság.
Aliasz lumia 550 tulajok.
Olvastam a lumia 650 tesztet...
Ti olvastátok? Elegge lehuztak
Ti meg mindig elegedettek vagytok?
Figyelem a tiopikjat, erdekes megnyilvanulasok vannak ott.
De a teszt cikkben meg plecsnit sem kapott a 650"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MiklosSaS #87454 üzenetére
Vantage-re reagálva, tudod nagyon jól hogy nem az egyszálas ePénisz mutogatásra használom hanem processzor és videókártya skálázódás mérésére és stabilitás tesztelésére.
Pontok alapján meg lehet állapitani a tuning skálázódást....tesztben ami 10% az játékban 4-6%...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #87447 üzenetére
Érdekes amúgy.. Korábban ugye stabil volt 4950-en is így.. Most már nem az.. Egy lépcső fesz, akkor oké. Mondjuk akkor is hűvösebb mint vízzel.. de azért nagy terheléskor már felmegy 70 fok körülre a socket hőfok.. Így nem bántom.. Jó ez így. És persze így van cnq is.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #87454 üzenetére
Nem egyetlen egy..
Hogyan is jött ide, huh várjá' ez jó kérdés.., hoppsz megvan, idestova 4órája te hoztad be a topicba a témát az s2011-3 topic kapcsán, még magadnak is válaszolgattál!
Gondolom azért mert úgy érezted pár fontos dolog kimaradt, nem teljes a postod, na hát az igazság eme lelkes kutatásához kívántam csatlakozni hozzád..Teee házi szárnyas..
Egyszálas fétised neked van, ezt a fordított pszichológiás sz@rt már igazán kinőhetted volna..
Tegnapról idézek tőled.., "elüldözted az összes AMD lovagot..", ennyi, majd két évig olvastam az egyszálas agymenésed, mennyire fontos, ne váljon már ilyen hirtelen érdektelenné, nagyon átlátszó....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #87459 üzenetére
Ne essunk tevedesben, nem magamat kerdeztem az egyszalas teljesitmenyert hanem tegedet. Igen, 2 evig ragtam az egyszalas dolgot te meg a tobb szalast, ponzt azert volt furcsa szamomra az hogy most pont neked lett olyan fontos az egyszalas.....amiota 6600K-d van...elotte csak a tobbszalas tesztet toltad..
A 2011 platformrol meg csak annyi hogy nem ertem minek osztja az eszet az aki meg latasbol sem ismeri a HEDT-et....de leirja.Visszont estig hanyagolom a temat....rengeteg a dolgom...
@KeresztFiam: pedig a 650-es Lumia jol nez ki, tetszetos telo.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #87455 üzenetére
Én erre a nnyit mondok, hogy jó, hogy nem vártam meg.
De ami tuti, 25-30-ért nem fogom eladni az 550-et, inkább használom addig, amíg meg nem döglik.
A gond ezzel az egésszel az, hogy.. Hiába tudjuk, hogy olyan a WP, amilyen.. Attól. még mindig ez az egyetlen egy megfizethető kategóriájú olyan rendszer, ami ki tud zökkenteni az Android hétköznapjaiból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz MiklosSaS #87460 üzenetére
Azt én sem szeretem.
Abban viszont absz. nem értek egyet, hogy bármiben is minőségibb lapok lennének X99-re és hogy még olcsóbb is mint Skylake, mert ez nem igaz. Mindenki tudja az okát, akinek volt/van s2011-es konfigja.
Ezért se fogok nagyon nagy válaszokba belemenni a topikba.u.i.: egyikőtök sem használ 12 szálat, pláne nem 16-ot. 3 kártyája szintén nem lesz, esetleg westlake-nek, de ő meg alapjáraton számoltat xeon-al. Ott volt egyedül valós értelme az X99-nek. De szerintemneki is 5-6-ik lapja lesz...itt térnék vissza a középső traktus utolsó mondatára.
Lilike: jó a 650, pláne fehérben csecse Nincs gond vele, pedig több üzletben is láttam, ahol nem kímélik a betérő "emberek".
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #87461 üzenetére
ez így is van, maximálisan igazat adok neked, én is így vagyok/voltam vele
nem is azért kérdeztem hogy eladnád e, hanem csak úgy hogy minden ok e veleKeresztapám: tetszik nekem is, de azért tény hogy 75 ezret nem ér, még ha az én elvárásaimnak meg is felelne...
azért a jelenlegi p8 is olcsóbb volt és hardverileg klasszisokkal jobb...
és úgy érzem jobban jártam, hála az ajánlásodnak/ajánlásotoknakhpeter10: drága Uram, aki a mainaig nem érti meg hogy nem vagyok csaj
igazad van, nem is a telefonnal volt nekem lehet bajom, hanem az OS-el[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #87460 üzenetére
Akkor még egyszer mert látom a szelektív memória és/vagy szelektív olvasás áldozata lett:
Most Te hoztad szóba az egy szálat nem én. Pont.
Ettől még lehetne jogos is a kérdésed, erre pedig annyi a válaszom, hogy szépen visszalapozol a topicban október/novemberig és elkezded olvasni onnantól amikor egy szálas teszteket kértem tőled még 6700K-val brummogtál. Ezt még megfűszerezed magadnak azzal a cirka 60-100db postal, ahol leírtam és fejtegettem hogy nekem az Arma3 okán lett csak aktuális az Intel/6600K/Skylake/egy szálas erő és azért csak most, mert a Skylakel történt olyan előrelépés ezen a téren, amiért már hajlandó vagyok pénzt áldozni.
Egyébként ezt már telefonon/Skypeon is elmondtam legalább ötszázszor, még a config váltás előtt is.
Nehogy véletlen még egyszer félreértésbe keveredj magaddal, biztos ami tuti ismét:
Most Te hoztad szóba az egy szálat nem én. Pont.
Ettől persze még megkérdezheted a mai kapcsán nekem miért lett "hirtelen" fontos az egy szálas erő, ignorálva ismét mindent amit leírtam, csak kb olyan érzetet kelt, amikor Bubu az orángután banánnal a kezében azon filózik/nem érti, vajon miért nem a banánok eszik a majmokat..
Szóval pihizzél kicsit mert este nem lesz erőd
Skypeolnibenchelni..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
válasz Lacielvtárs #87455 üzenetére
Olvastam.De mondtam már nem érdekel,mert telefonálni használom a telefont meg sms -t küldök,fogadok,kétszer youtube -tam is már rajta. Én amikor elszállok a 2-3 körül a gép elől,már csak az ágyra tudok gondolni.
Ez van,mások az igényeink.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
otto14
őstag
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Habugi #87464 üzenetére
Az a baj, hogy ők nem látják, amit mi, de ezzel nem tudok érvelni sajnos... ezért sem nyilatkozom a 380G1 valódi sebességéről.
És itt igazat adok akoska07-nek, mert igaz amit mondott, de nem (feltétlen) mérhető.Lilike: aki házi
sárkányasszony, OS-el se volt/nincs gond, de majd szétherélem© asszongya'hogy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #Morcosmedve #87468 üzenetére
Akkor nincs mese, bennem van/volt a hiba es/vagy a keszulekemben
Bar masoknal jol viselkednek, igy szerintem a hazunk/szobank fáksuijával van a baj[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
HSM
félisten
válasz Habugi #87425 üzenetére
Amúgy, ha már a téma... A mára szerintem a 6700K jobb, mivel egyszálon gyorsabb. Pont. Viszont azért az 5820K-t sem kell ám félteni egyszálon, szóval ha sok-sok éves távlatban gondolkozunk, simán megérheti, mert nyers erőben azért brutális. Ami egy gigantikus kérdőjel, mennyire lesz mondjuk 2-3 év múlva a Skylake IGP-je befogható játékokba gyorsítani, úgyértem elsősorban nem grafikai feladatokat. Az egy komoly plussz lehet benne, bár inkább számítok sok szálra jobban skálázódó progikra, mint ilyesmikre.
Ami pedig az egyszálas témát illeti... Most pár napja kiváncsiságból visszaraktam a hatmagosom a tuning nélküli ~3Ghz-es gyári tempójára. Nem rossz így se, de azon azért fogtam a fejem, hogy BF4 DX11 High grafika alatt 70-80%-okra is lepuffant a GPU-usage, miközben a CPU ilyen 30-40% fölé véletlenül sem ment. Na, mondom, köszi DX11. Pedig azért a finoman OC-zott Tahitis 7870 azért messze nem egy erőmű.
A StarCraft 2 meg a másik, ahol ilyen 50% GPU használat tud lenni ~20% CPU használat mellett. Az is gyönyörű úgy, de azt már inkább le sem írom. -
norbert1998
nagyúr
Majd mindjárt eloszlatni a tévhiteket jövök.
-
MiklosSaS
nagyúr
A mára szerintem a 6700K jobb, mivel egyszálon gyorsabb. Pont....azert ez igy nem lehet kijelenteni. Mire? Netezesre? Bongeszesre? Otthoni virtualis gepek futtatatasara? Szimulacios otthoni maszekra? Vitathato...van ahol a 6700K a jobb es van ahol az 5820K...szimpla jatekos gepbe a 6600K a legjobb egyelore..
IGP mizeria mar a Nehalem ota top-on van...azota eltelt 6 ekmeny ev, es meg sehol sincs egy olyan program sem ami befoghatja mint co-processzor, csak a Dirt jatekokat demozak rajta hogy mennyire bika IGP....ok...netre/filmezesre (igaz 4K osszeszarja magat) tul eros...jatekra meg tul gyenge.
Lassan-lassan majd kilepdesunk az 1-2 szalas mizeriabol is....nagy remenyt fuzzok a DX12-hoz ilyen teruleten. Hala Istennek, megalt a tick-tock is....innentol kezdve lehet lesznek kicsike 6-8 magos 2.5-3 GHz-es mainstream i7-esek, 60 W TDP-vel...0.8 V-on passzivan...mert a jatekoknal nem az orajel lesz a fontos hanem a sok mag es hogy mennyire okos az arhitektura...
-
norbert1998
nagyúr
Azért ha azt vesszük, hogy ez 2500K, meg hogy single kórban mit teljesít, szerintem elmondhatjátok, hogy ennél nincs jobb processzor árértékben. Single kór gyerekek! Csak a 6700K verte le (sasmadárét nem láttam) Szóval ki vagytok osztva, remélem nyugi van
Ó, sasbácsi.
Te az új szájlék-es forrasztással meg a csúcs vízzel tudsz úgy hűteni, hogy 5.1-en még lazán 80 fok alatt marad benchmarkkal?[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz MiklosSaS #87472 üzenetére
Habugi elmeséli, hogy miért jobb. Ha direktben kell a 12 vagy több szál, esetleg 3 vagy több VGA, megéri, de minimális többszálas, valós munkára, nem ajánlott már megfizetni az X99-et.
És teszem hozzá nekem tervezői munkákra jobb a Z170.
Törpieknek:
4,6 GHz (1,31V):
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #87474 üzenetére
Olvastam a haswell-e hozzászólásokat is.....
Inkább nem írok semmit a témára...
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #87472 üzenetére
Emlékeim szerint játék szempontból volt vizygálva a kérdés....
Azért az IGP-s téma inkább a Kaveri-vel kezdődött. Jó a koncepció nagyon, csak egyfelől nem annyira elterjedt még, másfelől meg nehézkes kihasználni, újszerű megközelítés kellene hozzá. Szóval nem félek tőle, hogy robbanásszerűen elterjedjen.
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #87476 üzenetére
Le fogom merni...most megyek garazst takaritani...polcot szerelni...ejfel korul ha lesz kedvem es abban az allapotban leszek, lemerem.
@HSM: azert is irtam, tobb jovot latok a tobb mag/alacsonyabb orajelben (pont mint az ARM) mint az IGP mint co-processzor alternativaban.
-
mackosajt
addikt
Az a hír járja, hogy a régi helyemről az egyik üzemet hozzánk csatolják.
Terjeszkedünk.
Lassan a legnagyobb egység leszünk cégen belül.Nem akarok telhetetlennek hatni, de a fizetést is igazíthatnák a terület nagyságához.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
Ingyenes Originen a Medal of Honor Pacific Assault!
HSM: vagy a Fallout 4, minimum 8GB ram meg i5-2300, erre 2GB ram fölé alig megy, és a tuningolatlan 2.8GHz-s E5440 60-70%-ban van kihasználva
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
szewasztóóóóóóóóóóóók K ! !!!!44!!4 NÉGY !!!!!
-
DR|FTK|NG
veterán
jakusj-val mi történt mostanság, hogy nem látogat ide?
LaciCRM
Szia.Te is hiánycikk voltál, de meglettél.
miklosss2012
A "plágium" most véletlen volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
kemény volt ez a 6 hét, de kellemesen elfáradtam. vagy inkább kellemetlenül
amugy minden ok. Majd írkálok. ma már ledobta az agyam az ékszíjat. ha eszembe jutnak dolgok majd megosztom veletek. reggel még németbe voltam. letoltam ma vagy 1000km-et.
Itt történt valami érdekes ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #87487 üzenetére
Semmi...azon kivül hogy kivonultak az AMD lovagok...nekem Radeonom van. A macska lezülött...baxik a topicra...mondjuk mi is rá...
Nagyjábol semmi. Most takaritom a garázst....mini cnc esztergát fogok üzembe helyezni...jobb lesz itt szórakozni mint gépet buzerálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #87489 üzenetére
az jó móka. mármint a CNC. és végre értelmes dologba ölöd a pénzt. van egy fasza géped, vagy 1 évig ne báncsddd. pattints fel egy fasza műhelyt, meglátod csodás dolog. én a fél életemet szerelgetéssel töltöttem eddig apám műhelyében. most is azon vagyok hogy elkészüljön a sajátom.
tom clancy the divisiont próbálta valaki? nekem videók alapján igen tetszik .
navigációkkal és programokkal képben van itt valaki ?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #87489 üzenetére
Read onlyba van. Néha beolvas,többször is.Nem igazán van mit érdemileg hozzászóljak a témákhoz,nagyon kiestem a ritmusból.Sok új topictag van akit nem ismerek s ők sem engem aztán már nem érzem magam annyira otthonosan magam a topicban.Volt pár emberrel nézeteltérésem.Beleuntam a folytonos Radeon nV marhaságokba az sem érdekel már hogy mit cisnál az AMD,s az sem hogy mit cisnál az intel.Sőt,nem is emlékszem melyik volt az utolsó játék amit játszottam,és hogy az mikor volt.Ja de, Mikor egy hónapban 1x összegyűlünk haverokkal egy LANpartyra,na akkor szoktam játszani 3 óra hosszát.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #87490 üzenetére
Jó móka bizony. Azon vagyok hogy összerakjak pár dolgot..hegesztógép, csiszoló, eszterga, elhozom a forrasztógépet is....
Laposról fogom majd programozni a kicsike esztergát...Abban igazad van hogy jobb idõtöltés mint a gép buzerálás.
@macska: emlékszel, az elején mondtam hogy a hardver az nálad alkalmi fellángolás...pár év és alig fog érdekelni, igazam lett..mint mindig Nem baj...a topic rendben van, nélküled is megyen , pedig annó megkértelek valamire, emlékszel?
Mackósajt: ormány, beretva, jakusi sem on már...meg még volt valaki ha jól emlékszem.
Meg te is menni szerettél volna...de a lelked itt ragadt aminek persze nagyon orulok, hiszen te az elejetol velunk vagy...alapito tag vagy te is.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #87494 üzenetére
Hát, orrmányt tudom, hogy te űzted el, vagy legalábbis te tetted be neki az ajtót.
Beretva és Jakus passz, erről lemaradtam, bár Beretva kapcsán mintha olvastam volna valamit korábban.
Én menni? Engem nehéz elüldözni.
Ha hülyeséget írtok, legalább van min disputázni veletek.Amúgy kb. 2 hét, és indítom a "Corsa rust repair" projectet.
Na de most irány vízszintbe. Hosszúak már ezek a 6+2 ciklusok. Öregszem.
Pláne az éjjelesek, így meg, hogy napközben hol temetésre (ráadásul kollégáéra), hol más dolgokat intézni kellett, főleg.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
SP4C3
veterán
válasz #81556480 #87496 üzenetére
Lehetséges. Kell az iGO.apk (app install) + a térkép fájlok. Tapasztalatom szerint beltéren kicsit több időbe telik, amíg bemér. Ja és az APK-t képernyőfelbontáshoz kell igazítani. Tehát olyat kell letölteni amekkora a tab felbontása.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #87495 üzenetére
Befejeztem a barazs pakolaszast....mindenem faj....zuhany es alvas!
Orulok hogy nem mentel el, megha nem mindig vagyunk egy velemenyen...de akkor is tisztellek mint ember.
Meg aztan regrol mar csak en, te, SzentSarkany , AmcsiVerdas meg Mahrenburgonya maradtunk....Ormanyrol nem szeretnek beszelni...ha ferfi modjara viselkedett volna anno akkor lehet most is a topic tagja lenne...de nem....ezert ez van. Nem tudom milyen a masik topic, nem kovetem de remelem porog es jol erzi magat.
Itt egy vicc regrol:
Ellenőrzés
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek.
Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek úgy, hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak.
- Rendben van, maga tudja.
A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve rohan visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.
Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer.
Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:
- Az igazolványt, mutassa neki az igazolványt ![ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
Tegnap este bealudtam!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest