- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #78250 üzenetére
Egyre jobban azt kezdem hinni hogy Alexovics vagy álnéven
No Sana No Life
-
törölt tag
Ma tartok egy nap szünetet az ivásban, lejött a GTA is. egészen más mint a konzol. Jól megszaladt mióta leállították a régi fejlesztését. király a freemode event.
lejött a gerizmód is, meg a cségó. tolhatunk valakivel valamit este ha van kedv.
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
inspiroyhome
senior tag
csgo versengőbe bennelennék
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #78261 üzenetére
Nem mindenki DMG/Szárnyas.
-
Habugi
addikt
Tepsi seggű szépnapot..
Btw, hülyék, shemmi közöm ahhoz a reghez!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #78261 üzenetére
Én lvl 3 as vagyok Hol fogunk dumálni? skype? ts? én kb 8 körül végzek a melómmal, aztán tudok menni!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mackosajt
addikt
válasz inspiroyhome #78266 üzenetére
Még mindig ott a TS3 FX OFF szoba a TS3-om szerveren: 81.2.225.52
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
Skyrim mikrolagol, ne már
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Tíz perce nem tudom abbahagyni a röhögést, amellett hogy a muzsika rohadtul jó, ez a fazon hagyta hogy csúnyán megmarja a ritmus..
Kész pasztmek, taknyam-nyálam egybefolyik.., megizzadtam.., könnyezek.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
paleinho
senior tag
-
stratova
veterán
Jó reggelt!
-
ViZion
félisten
válasz paleinho #78271 üzenetére
van ott egy kis Acid in my head...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
50%-ban töredezett partíció, hát jó
No Sana No Life
-
paleinho
senior tag
-
paleinho
senior tag
válasz hszilard666 #78284 üzenetére
nem, már kifogyott a "Bullet Time"
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #78276 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
Nyilt a közelben egy japán étterem...olyan kaják vannak hogy hihetetlen...maga a mennyország....isszonyat finom.
Már aki szereti az ilyen fajta kajákat...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hszilard666
veterán
Mégse megyek este cs zni. mentme egy picit DM ezni de úgy felbaszott hogy uninstalláltam a kecibe...
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz hszilard666 #78292 üzenetére
DM, Arms Race, Demolition=kaki
-
Jakuskacsa
senior tag
Na hali! Tőlem egy gamer kollégám megkérdezte évzáró bulin, hogy mit játszik a gyerek, mert hogy felfedezett egy két játékelemet a gyerek mozgásán. Többek között dying light (zombi viselkedés), abe odyssey (lopakodás), thief (bújkálás), nitro hajtás (nfs run), védőruha (crysis 3)...
Laci: Nem a Te gyereked ez, csak nem tudsz róla???bulizós fickó mögött az a pufók nő, az meg áll mint aki nem érzi a ritmust... kevés bogyót vett be, vagy keveset ivott... vagy egyáltalán mit keres ott, ha nem éli a zenét???
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Pickit3
aktív tag
Úgy látom, hogy hackeeeee elemében van.
Az ilyet valaki megcsinálta?
Overclocked clock speed (Water) 8.79 GHz cpuboss-overclocking rész -
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #78292 üzenetére
Birom a stilusodat, eldontesz egy dolgot, elmondod...aztan kis ido mulva elhatarozod hogy megsem. Legyen az jatek, hardver, verda vagy barmi.
Ilyen szempontbol eleg ingatag vagy...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #78297 üzenetére
majd kiforja... én is voltam ilyen vagy 15 éve, ez a 'nekem mindegy' fóbia... kinövöd, mint én... azótta túl határozott is lettem, néha visszavehetnék belőle.... akkor is igazam van ha nem!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #78298 üzenetére
keresztfiam aztán szabad már innod? porzik ám a belem vazeg.....
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #78299 üzenetére
ma már jól vagyok, és megszegtem a tilalmat, abbahagytam a kábszert (antibiotikumot), és már anyával belecsaptunk a lecsóba... egy kis barack már a belemben van, köszi kérdésed! Ihatunk, ha gondolod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest