Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #77350 üzenetére
bizony és arra gondolok amit Hablatyi is írt...
persze ha nem akarsz rá válaszolni, azt is megértem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #77349 üzenetére
16 evesen abban a gyarban ahol apam fomernok (valami kisebb igzgato) volt, en 12 oraban dolgoztam mint esztergalyos. Es a suli mellett.
Amikor a 18-ik szuletesnapomat betoltottem sajat penzbol volt jogsi es vettem magamnak verdat. Igaz nem verseny auto, de anno ez is nagy szo volt (majdnem 20 eve).
Pedig a csaladnak eleg jol ment, nem voltak anyagi gondjai....~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
SP4C3
veterán
válasz Habugi #77338 üzenetére
@HabugiAkkorBugiBugyiGumi
"Olyan hogy "Gamer Lapos" nincsen.
Vagy lapos vagy Gamer gép, a kettőt megpróbálni összegyúrni fail" - Ámen!
Ez így van. Nehéz a sok degeneráltnak elmagyarázni, hogy nem nem nem és nem, a laptop nem játékra van kitalálva, de a gyártók meg fossák ki a piacra a géjmer laptopokat, chehj, ugyanmár marketing, pls. -.-@Justreboot Engem is zavar, nem vagy egyedül. Mondjuk a helyi kórház is olyan, hogy 14 évesen törésgyanús középső újjal vártunk reggel 9-től este 10-ig
@Lacielvtars Nálunk is hasonló "szisztéma" van/volt/lesz
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
hszilard666
veterán
Nehogy már valaki azért legyen degenerált mert nem azon a véleményen van mint te
Mesélj! Mi a probléma a combos laposokkal? A hűtés? Nem hiszem, a teljesítmény? Azzal sincs probléma. A kijelző? Tűrhető minőségű IPS van az alienekben, ami cserélhető. Rossz az upgradeability? Határozottan nem, lehet hűtőt, procit, vga-t ramot, tárolót, m.2 es ssd-t, ventiket itthon cserélni. Az egyetlen ratyi benne az ára, de ezt is el lehet kerülni ha az ember használtan vásárol.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77355 üzenetére
Az ár, a méret, a hordozhatóság, ilyen gondok vannak vele. És az esetek 90%-ában ehhez jön a fejleszthetőség és a korrekt hűtés hiánya. Bár ugye épp az Alien gépeken lehet picit talán fejleszteni, és azokon általában azért tolerálható a hűtés is.
De a fő gond, hogy hordozni túl nagy, mobil játszani túl kicsi az akksi, otthoni gépnek baromi pici. Ha meg rákötsz monitort, egeret, billentyűt, akkor meg már kb. nem noti. Szval én nem igazán találom ennek a felhasználási területét. Persze, lehet velem van a baj.[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
A degeneráltak, akik pont, hogy szinte csak játszani akarnak azon a nyomorult gépen (nem hordozgatja csak épp az kell neki, mert jajj de szép, kevés helyet foglal stb.) amikor meg megemlítem az árát, akkor meg alig kap levegőt. "Jóember jáccani' asztali gépek köll', azon akarjá', többet kapsz kevesebbért.
Nincs gond a combos "notikkal".Ja és megnyugtatlak, hogy az "M" szériás grafikusok, soha a büdös életbe nem érik utól az asztali társaikat.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
hszilard666
veterán
17-18' szerintem nem pici Nem veled van a baj, csak ugye amit leírtál annak a nagy része szubjektív, mondjuk ilyen dolgot nem igazán lehet objektíven szemlélni. Nem annyira súlyosak, het 2x-3x nálam van a fotós cuccom, almáslapos+ könyvek+ kaja+ bizbaszok amik lengenek a táskámban, és még így sincs közel(számomra) a hordozhatatlansághoz. Nem kocsival, hanem tömegközlekedéssel járok, és így sem vészes.
SP4C3:
Akkor bocsesz! A notikat nem szabad összehasonlítani az asztalival, más ligában indulnak. Egyértelmű hogy nincsenek egy szinten asztali tesóikkal, de ez nem hatalmas probléma. Ezért jó a használt piac, bizonyos dolgokat a tényleges árukon lehet megvenni. Eskü, eladom az asztalimat és veszek egy ilyen gépszörnyet, hogy első kézből igazolhassam hogy most nincs igazatok![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77358 üzenetére
Háááát... Igaz, szubjektív dolgok.
Nálam úgy néz ki, hogy a 14"-os notim éppen megfelelő kijelzőméretű, hogy mobil legyek vele (15,6-17-18" notit még a táskából is gázosabb előszedni, nemhogy mondjuk kicsit szűkebb helyen használni), a súlya 9 cellás akksival kb. 2,3KG, amivel praktikusan 4-7 óra nomrális fényerejű használat érhető el. Mindezt 2,7Ghz órajelű kétmagos Sandy proci, SSD, és 8GB rammal, szval van erő is bőven általános dolgokra.
Lehet, velem van a baj, de nálam is könyvek, ásványvíz, meg hasonlók, és pont ezért nem hiányzik még +2kg a táskámból. Ja, töltővel az már +3. Én még a kis 90W-os töltő +fél kilóját is megérzem, és marha jó, hogy a 9 cellás akksival már otthon hagyhatom.
Mondjuk én a fényképezőm ritkán hordozom, bár az nem olyan nehéz, hiába van a táskában a kitobi mellett egy 58mm, egy 135 és egy 200mm-es objektív meg pár makro-toldó.[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz hszilard666 #77358 üzenetére
Kívánom, hogy legyen úgy, hogy megengedhesd magadnak. - Izvinite, neznam mađarski. :/
Csemege: Nem "emeszáj, hanem emesí" + benchmark-nál megemlíti, hogy 4 magos, DE 8 szálon, annak a bench-nek sokat is számít a 8 szál. . . jajaja éééés újjlenyomatmágnes. :///
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #77351 üzenetére
Most ki kell mennem a füstölő csövén variálni, mert hosszú és hideg a füst, de utána valaszolok
Csak mondd, mire vagy egész pontosan kíváncsi.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77362 üzenetére
Milyen? Régi! Pentacon 4/200. Már nem a zebra, de ha jól emlékszem, még MC nélküli.
[link]
Még ilyen tokom is van hozzá, bár ennél sokkal szebb állapotban.
Szép objektív [link], és képeket is szépeket lő, bár CA-t elég sokat gyárt sajnos. Árban kb. a huszada annak, amit írtál.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77365 üzenetére
Extender? Nem. Csak egy M42 adapter. Az se drága. Rendesen van vele fókusz közeltől végtelenig, szval működik szépen Canonon. Kicsit körülményes vele a fos nézőkében fókuszálni, szval inkább live mód+nagyítva szoktam, úgy jó. No, meg kézzel kell kezelni a blendét is, azt is okosan kell a géppel együtt, hogy ne hülyüljön bele a fénymérő. Szval azért az olcsóságnak ára van. Ebben minden kézzel működtetős.
Stabilizer az van a kezemben.... De lassú záridőnél tuti hiányozna.Arra kell vigyázni ilyen régi obiknál, hogy gombamentes legyen.
Kinézetre amúgy nekem ezek a kedvenc objektívjeim, Carl Zeiss Biotar 2/58: [link].
Képeket is nagyon szépeket lőnek mai szemmel is, hiába 60 éves technika.
Hihetetlen precíz kis szerkezetek, pl. rugós preset belende, van is amúgy egy ilyenem, nagy becsben tartom.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Két szituációt tudok elképzelni, ahol egy vérbeli gamer notinak létjogosultsága van. Az egyik ha valaki kamionos a másik ha valaki sokat utazik és munkára is használja bár utóbbi esetben szerencsésebb helyzetben üzleti gépet biztosíthat a megbízó/cég.
Ha nincsen rendszeres ingázás olcsóbbán még lehet úszni egy erősebb asztali és egy kellően strapabíró akár használt üzleti gép kombinációjával.
Az AW szintű gépekkel konstrukciót tekintve szerintem nincs nagy baj, nem is olyan vékonyak mint pár wanabe' gamer noti. Csak az az ár amit elkérhetnek egy ilyenért az nagyon sok, de te is használtan veszed úgy még lehet értelme ilyenkor inkább a gari kérdése érdekesebb. -
hszilard666
veterán
Van olyan ami gombásodik? Azért az feeling hogy lövök egy képet és van egy gyönyörű penészfolt a digitális képen Nem merek ilyet venni, mert ha nem jön be lehetetlen eladni
A pici obihoz van hasonlóm feketében! Fix 50MM es Pici töpörtyű tök aranyos.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77368 üzenetére
Hogy a viharba ne! De nem akarlak elkeseríteni, de ha nem vigyázol rá, a vatta új 300 000-es obikkal is előfordulhat sajnos ha nincs szerencséd.
Így fest: [link]
Ilyen kis csíkok lesznek az üvegben, egyre több, ahogy a disznók zabálják fel. A képen nem szokott látszani, ahogy a karcok sem, viszont az élességet rontja, valamint "átmehet" a még jó obikra. Ezért is fontos pl. a rendszeres napoztatása a ritkán használt obiknak.Hát, szerintem van azért ezeknek rajongó tábora. De ja, kell hozzá egyfajta mentalitás, hogy valaki szeresse ezeket.
Igen, ismerem az 18-as 50mm-es Canont... De én inkább maradnék ezeknél. Ezek még nem plasztikból voltak, más azért kézben fogni. Nem véletlen kerül annak a Canon újkori árának duplájába egy szebb példány 70 évesen.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
En nem tudom hogy nektek mi szamit jatekos laposnak, de nekem az alabbi mindegyik az a kategoria. Szamomra az a lapos amin elfut az utobbi 2-3 ev jatekjai (ebbe beleertve a moderneket is) jatekos laposnak nevezheto...jah...hogy egy vagyonba kerulnek? Igaz, meglehet....de nem is egy kelet EU segedmunkas berehez kell merni.
MSI 18.4" GT80S TITAN SLI, nem olcso...egy vagyon....de ami benne van :
Intel® Core™ i7-6920HQ processor.
2 X NVIDIA GeForce GTX 980M SLI
SSD Capacity: 2x 256 GB
Maximum Memory Capacity: 64GB (4x16GB)
IPS 18'4 -es kijelzoDe van mar atlag ember szamara is elerheto lapos amin jatszani is lehet. Jomagam is letoltam par kor Crysis 3-mat egy ilyen laposon.
i7-4870HQ / GTX 980M / 256 SSD / 32 GB DDR3...
A kollegam a meloban pedig ilyenen tolja a BF4-et ...
A lenyeg az hogy penz legyen. Melegszik? Ki a francot erdekel...az FX/ 4770K nem melegszik? Vagy a 290X ref es nem ref nem 90 fok korul voltak? Adnak 2 ev garit ami egy kis penzel 3 evre bovitheto...onnantol kezdve baCCak meg. Ha valami elromlik, csereljek ki.
Ha a zsebunkben levo kutyurel lehet: telefonalni, sms-ezni, zenet hallgatni, netezni, fenykepezni/filmezni, szamlakat rendezni, navigalni, stb, stb....akkor egy jobb fajta laposon miert nem lehet jatszani?
Tudjatok milyen frankon viszi a csoro kis 13'-es laposon a GTA San Andreast a haswell IGP ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
szép napot mindenkinek! Asszonnyal tegnap halálra játszottuk magunkat a régi marioval, meg tank játékkal (nintendo 1990), most mindketten bevagyunk reccsenve a nosztalgiáért, márcsak kellene 2 kar, amivel játszhatnánk a fotelból is, nem nyomorogva a billentyűzet mellett. Ezt találtam itt a prohardveren, tegyem hozzá, nem kell komoly dolgokra, csak mario, meg tank [link] - szerintetek ebből ha veszek 2őt, elég lenne?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #77371 üzenetére
A nagyon régi laptopok jutnak eszembe erről az MSI-ről.
Azért az elérhetőbb árú verzió is majdnem egy misi... Áhhh...
A kollégád gépe viszont szimpi. Annyira nem is horror árú.
Ami a szervízt illeti... Azért ne feletsd el, hogy asztali gépben megpukkan a VGA, raksz bele másikat. Egy notinál viszont sokkal gázosabb ez a szitu. Alapalpot szerezni bele is sokkal gázosabb gari után. Másfelől egy jobbféle PC-s konfig nagyságrendekkel hűvösebb belül, mint egy ilyen noti. Ezekben simán 80-95 fok között megy a hardver, miközben egy asztali gépben legfeljebb közvetlen a VRM és a GPU környéke lehet ilyen meleg, de a legtöbb esetben az is 20-30 fokkal hűvösebb, ami élettartam szempontjából óriási különbség.
Ami meg a zsebünkben lévő kütyüt illeti, az is a lehúzás netovábbja. Ja, lehet zenét hallgatni, móricka minőségben általában, lehet fényképezni, ja van 10 modellből 1, ami tolerálható minőségű képeket lő, ja, lehet netezni a 16 magos telón majdnem normálisan, de legalább inged gatyád otthagyhatod érte a boltban. Pont, mint a játékos laptop. Egy elrontott kompromisszum, de legalább baromi drágán. Tisztelet a kivételnek, akinek egyéb speciális okokból mégis ez az ideális választás.
(#77372) iszilard: Dolgozni jobb is azokkal. De viszont nincs varázsuk.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Jakuskacsa #77373 üzenetére
azt elfelejtettem írni, hogy pc-n toltuk, emulátorral, tökéletesen futnak. Szóval pc-hez lenne a cucc, csak kérdés, hogy emulátor is látja e a bemeneti eszközt (gamepadot) úgy mint a billentyűzetet?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Just_Reboot
addikt
"Ami meg a zsebünkben lévő kütyüt illeti, az is a lehúzás netovábbja. Ja, lehet zenét hallgatni, móricka minőségben általában, lehet fényképezni, ja van 10 modellből 1, ami tolerálható minőségű képeket lő, ja, lehet netezni a 16 magos telón majdnem normálisan, de legalább inged gatyád otthagyhatod érte a boltban."
Nem értek veled egyet.
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #77376 üzenetére
És mi lesz 2 év múlva? Khm.... Nem az első két év a gázos, hanem ami utána jön... Gondolom, épeszű ember nem két évre vesz ilyen drágán gépet.... Nem véletlen nem kapsz ezekre mondjuk 5 év garit, mint pl. üzleti gépekre.
A G3 jó fón. Ugyan pokoli drága volt, mikor futott, és a szokásos Snapdragonosan nem az igaziak a fotók, de az pont az az 1 a 10-ből, aminél egész emészthető a végeredmény.
(#77377) Justreboot:
Meglehetősen nehéz vitába szállni az érveiddel.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Varázsuk ninsc, de király feelingjük van!
A notis témához:
Nem kell ezeket félteni, a möcböökömön anno crysis 3 aztam day 1, széthajtotta a gépet a program, de újra van pasztázva mx2 vel és nem megy semmi benne 85 fok fölé. Mondjuk picit hangos, de vékony mint állat!
Ha van rá garid az alapalp csere no problemo, a szerviz megoldja, de ha sok évre tervez egy notit az ember akkor én nem vennék full integráltat. Az a jó az alienekben hogy minden cserélhető, be hal a proci? dobsz bele másikat! Kevés a vga? 980M et neki! Amúgy alienből a 18' esbe 2db gput is lehet rakni, mondjuk 2 980M negyed milkó (csak a kártyák) de egy alap órajeles 980TI szintjén vannakKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #77379 üzenetére
Asszem ez is szubjekítv, kinek mi a "feeling". Én sokkal jobban élvezem a fotózást ezekkel a régi motyókkal. Van egy régi filmes Zenit gépem is [link], az is hatalmas motyó, bár élesben még nem próbáltam, de pótolni fogom.
A notis témához... Kérdezd meg a szakikat, mi erről a véleményük, menynire bírják a strapát... Annyira azért nem.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Laptop(szempontjaim):
-könnyű, kicsi(14"), strapabíró, jó akksi, nagy felbontású kijelző, szép képpel
-netezni, filmet nézni, Photoshop-olni, Office-olni, néha gammázni - persze nem Crysis 3 Ultrára gondolok, hanem CS:GO-ra, Just Cause 2-re, stb...Telefon:
-Kezembe illő(5"), masszív, tartós akksi, nagyobb felbontású kijelző(1280×720p minimum) szép képpel, jó kamera(kép: 8MP, videó: 1080p @30FPS, a hangsúly a [nagyon] jó minőségen van)
-Ezen is netezgetnék, zenét hallgatnék, út közben(néha) filmet néznék, néha ezen is Office-olnék, néha FB-znék, ja és persze ezen is gammáznék. -
Just_Reboot
addikt
Jó, akkor kifejtem. Igenis lehet szép képet csinálni mobillal is, csak nem a hulladék szart kell megvenni. A csúcs telók igenis szép képeket csinálnak. Nyílvan nem kell fényképezőgép minőséget elvárni. Zene: Nekem most egy OPT és egy Piston 3 van zenehallgatásra és maximálisan elégedett vagyok, igaz nem vagyok vájt fülű. Netezés: Nem tudom, én 90%-ban telefonról netezek. Nem kell hozza 16 mag, de még 8 sem, sőt még 4 sem. Csak egy jó browser. Ár: Nálam 180-190 ezrer a határ. Volt G3-am azért 140-et csengettem ki, utána vettem egy Nexus 6-ot 170-ért, most pedig egy OnePlus Two-m van ugyan csak 140 volt. Néztem Nexus 6P-t 210 ezer, na ez mar nekem is sok.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
HDD -t érdemes klónozni? Vagy friss telepítés legyen az új hdd -re?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
HSM
félisten
válasz DR|FTK|NG #77381 üzenetére
Pont megfelel ezeknek a Lenovo T420-as notim. Egyedül a szép kép nem stimmel, de szerencsére nem is használom olyanra, amire kéne. StarCraft2 minimumon FHD-n épp elfut rajta a HD3000 IGP-n.
A telefonról is hasonlóak az elképzeléseink. Bár nálam a játék nem szempont. A sebességét és akksi méretét leszámítva amúgy nekem ezekre szerencsére eléggé jó a régi Sony Xperia P-m.
(#77382) Justreboot: Nálam éppen a kamerájuk miatt nem lett cserélve még a 2,5 éves Xperia-m. Hiába csak 8Mpixel, számomra szebb képeket lő, mint a legtöbb modern csúcs-telefon. Mivel nekem fontos a kamera, így nem lett fejlesztve. Pedig amúgy örültem volna egy gyorsabb procijú, nagyobb kijlezőjű fónnak, de nem találtam megfelelőt értelmes áron. Nekem ilyen 150-200 ezrek nem játszanak, az én szememben már 100 000Ft is szabadrablás egy ilyen sz@rért...
-
Jakuskacsa
senior tag
pfff... most már tényleg elmaradottnak érzem magam, megint nem ismerek egy márkát sem. Nálam telefon az telefonálásra van... netezésre meg tablet/pc. Nálam nem alakúlt ki az okostelefon utánni vágy, sem az, hogy sokat tudjon, igazából egy okostelóm volt életembe, azt is szétfetrengtem az asszonnyal. A heves kezdés nagy meglepetéssel ért véget, mikor szivárvány és póni színben kezdett el játszani az okos teló... azótta marad a buta... ugysem használom semmire sem...sőt pár éve úgy 1 évig telefonom sem volt, mégis tök jól elvoltam nélküle. Aki akart legalább megkeresett személyesen, azt jobban díjazom.
-
Just_Reboot
addikt
válasz Jakuskacsa #77385 üzenetére
Én is azon neteznék, de nincs mindig kedvem maggamal hurcolni egy laptopot vagy egy tabot. Egy 5,5-6"-os telefon bőven elég.
-
stratova
veterán
Az Xperia P előlapján terpeszkedő kijelző 4 inches. Ez a tökéletes méret, különösebb erőfeszítés nélkül el tudjuk érni minden csücskét.
És a mobilpiac látá, hogy az új hívószó a nagy kijelző... s nevezé onnantól a 4.0"-os telefont mininek.
Ja várjunk, ma már oda sem "elég": Samsung Galaxy S5 mini 4,5", Sony Xperia Z3/Z5 Compact 4,6", S6 mini 4,6-4,7"
MIUI-n láttam egy igen hasznosnak tűnő funkciót: képes az UI átméretezésére, így pl lehet egy 5.0"-os kijelzőn 4,0"-os képed, amit a jobb/bal alsó sarokba képes igazítani, ha a tárcsázót akarod használni vagy egy kézben használnád tömegközlekedésen. Akkor nem kéne boldog-boldogtalannak csak azért leülnie, hogy használja azt a szerencsétlen telefont.
Félreértések elkerülése végett, amikor néha kölcsönveszem párom Idol 3 4,7 példányát kifejezetten (ami a kijelzőmérethez mérten, még viszonylag kis kávával bír) szimpatikus a használható képátló és asztalinak megfelelő 1280x720-as felbontás, ugyanakkor néha szükség lenne arra, hogy eg yilyen készüléket egy kézzel is lehessen kezelni.
Kicsit lemaradtan a gyári driod fejlettségét illetően, de szerintem ilyesminek a tepsik világában alapnak kellene lennie. Tud már ilyet pl. alapból a 6.0?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Na üdv.
Tegnap csaptunk egy bamba kört a városban,leengedett tetővel mikulásjelmezben.Mindenki integetett,néztek az emberek videóztak az anyukák a kisgyerekeknek mutogattak minket h néé ott a mikulás.
Utána volt egy autóstali érdemes ránézni erre a videóra egész vicces lett
[link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
De hiányoznak nekem az ilyen dolgok, sajna ahol most lakom itt ilyenek nincsnek, és ha próbálnál barátkozni autós mániákus emberekkel, jó hogy el nem hajtanak mert szarolaszod van....
Király nagyon!A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #77390 üzenetére
Nagyon jó móka volt határozottan élveztük haverral.
Két hülye mikulancsjelmezbe(#77391) jakusj
Nálunk az a baj,hogy van általában az a bunkó paraszt aki muszáj feltünést keltsen mert másképp nem érzi jól magát mint a videón látható opeles hülyegyerek.S persze hogy mindig ránkhívják a rendőröket az ilyenek miatt...mert ugye ezek nyilvános parkolók stb..Mindig az ilyen 60 lóerős balfaszok vagánykodnak.Akiknek meg több száz van a motorháztető alatt leparkolták az autójukat s jönnek dumálgatni meg képeket csinálni meg szocializálódni.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
ismerős... nálunk szuzukis vagányok vannak ilyenek... én még a városban egyszer sem égettem gumit pedig 177 ló csücsül a motortérben. Én inkább a filinget szeretem, meg az eszmecserét, mert itt tudod, hogy érdekli a másikat, nem csak unalomból hallgatja... ez a Szolnok sajnos ilyen hely, begyepesedett mogorva komunista szökevények.... én meg nem ehhez vagyok szokva, főleg nem Nyíregyháza, meg Debrecen után... ott mindig találtam értelmes embereket, barátokat...
-
DR|FTK|NG
veterán
Gondolkoztam egy használt T420-as notin, de nem hiszem, hogy a benne levő IGP elég erős lenne számomra.
A mostani T43 is tökéletes volna, ha:
-Szebb képe lenne(+néha képszerkesztéskor az 1400×1050p kevés tud lenni)
-Az ereje nagyobb lenne(Pentium M 750, 1GB DDR2, ATI X300M - ezzel a 720p-s YT videók szaggatnak, de 480p-ben egész jó a helyzet)
-Az akksija többet bírna. úgy minimum 1 órát.A telefonom egy Nokia 5800, amivel falat lehet törni, kb.
Számítógép-mentes környezetben(pl utazás közben - ha nem te vagy a sofőr) néha jól tudnak jönni a játékok. -
Stepo
aktív tag
Üdv a topicnak!
Látom az utóbbi 2 napban volt itt mozgolódás rendesen,alig győzöm bepótolni...
Időközben felpakoltam egy Accelero Xtreme 3-at a 290-re,lényegesen hűvösebb és halkabb lett
Ebből kifolyólag egy házcsere történik.... a kis CM Elite 430-asnak mennie kell... Már csak az a kérdés,hogy mi legyen helyette...
Én egy Aerocool X-Predatort (Az E-ATX-es verzió) néztem,ha használtan tudnék egyet szerezni jó áron,akkor faCCa volna,csak ritkaszáááág.Tudnátok mondani olyan házakat,amik beleférnek ezekbe a kritériumokba?
-kb 20k-ba belefér (Akár használtan is)
-Jó nagy,szellős (a kártyám kb 33 centi,úgyhogy sok hely kell+ 3 HDD,1 SSD)
-Jó lenne ha lenne kábelmenedzsment -
stratova
veterán
válasz DR|FTK|NG #77395 üzenetére
Nem tudom működik-e még a beépülő de a YT-ről származó 720P-t még vígan viszi a Pentium M 750 MP-HC mellett, párat még VLC-vel is. Itt a Geforce Go 7300 ezekből nem gyorsít sajnos semmit, minden a CPU-ra marad. Lekapni meg ott a video download helper.
Noscript meg ilyen idős notiknál alap, a szét scriptelt YT weboldal fekteti meg, nem maga a videó.[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Jakuskacsa #77394 üzenetére
Én a társaságot szeretem.Eszmecserébe nemigazán tudok belemászni.Én inkább haverokkal megyek marhulni.Többiek voltak már Debrecenben többször meg állitólag minden rendben volt és fasza volt.Én ha jól tudom többször úgy fogtam ki hogy vagy nem voltam otthon,vagy akikkel mentem volna elfoglaltak voltak stb...
Lapos témához hozzászólva.
Nesztek.
[link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
sharkoon rebel 9 (van ennek több verziója is)
Nekem ilyenem van, nagy is szellőzik is rendesen, szép (legalábbis nekem tetszik), nagyon jól kivan találva a porszűrője, tisztitani is egyszerű, és egy deka port nem enged be. Nálam giga 970gaminig g1 simán befért, pedig az nem kis kártya...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest