- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #68804 üzenetére
Lehet. Mivel nincs viszonyítási alapom, így nem tudok nyilatkozni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Épp nézegettük ezeket a kisebb kategóriás readeon-okat..
Most akkor lényegében a 270(x)-nek nincs 300-as váltása? Mert ugye R7-370 van, de az gyengébb, mint a 200-as széria..
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
Ennyit a mai vizes bohóckodásról
Sokat süllyedt merlin...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #68806 üzenetére
De nem akarok baromságot mondani ,de ez nem jelent valamit ,hogy a 270/270x az R9 270 és r9 270x és az új meg R7 370? Szóval R7-es és nem R9-es?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Én inkább azon vagyok leakadva,hogy mi ez a szar? [link] Na ebből kb semmi nem érdekel .. talná a DOOM/Warhammer meg a NFSP / MASS Effect. Szóval ebből kb máris 3-4 alig fog lekötni .. király lesz ez a 2016 8) Eküszöm inkáb viszsamegeyk WOW-i a többiekhez .. ot tlegalább elpoénkodunk 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
ViZion
félisten
Én is sokat várok a ZEN-től. Egyrészt Skylake i3 most 50k... egy vicc. Remélem -AMD haterek helyett is- hogy jó lesz a ZERN és ha nem is az i7/i5k árakon, de lejjebb majd lesz látszatja. Másik, h pl. nálam az FX is helytáll (most jön az, h dehátnemhajcsakicsakménemérzed...), mitől lenne Zen gyengébb? Nekem AES kell, esetleg más titkosítási algoritmus is bekerülhetne, legyen DDR4, még az új USB3 sem izgat, a mostanit sem használom ki, inkább sata-ra dugok mindent, ha lehet. Szal nekem szerények az igényeim, legyen ITX/mATX lap, ami nem fossa össze magát a terhelésre... meg ne legyen így elszállva a deszkák ára. Néztem, h 35k a saber használtan... a faCComnak kellene. 30k alatti lap, 50k alatti proci 6/8 maggal, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #68814 üzenetére
Hirtelen az abajom ezekkel ,hogy single. falouton kívül 8) ME én is írtam 8)
-
CJ4567
nagyúr
Egy Xeon L5410 mekkora ugrás lenne az E8400-ről? Vagy bármilyen 4 magos Xeon.
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
Ez csak nekem fáj ennyire nézni ?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #68822 üzenetére
kíííívánóóóós lettem... Jájj, szétnyalnám őket!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #68822 üzenetére
Van amit már linkelt ezek közül valaki.
Amúgy mindjárt meló előtt rákuporodok asszonyra, megint, ha sok ilyet linkeltek.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
Giga windforce 290X OC 75k-ért... hmm...
100 k egy vizesblokkos 290X, és még garos... vagy erre kellene ráfaragni, de félek is, lusta is vagyok... valahogy elmúlt ez a bütyköljünk gépet dolog. Már örülök, ha megy és nem kell túrni a regeditben, meg csavarozni... öregség.[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz inspiroyhome #68774 üzenetére
Szakma nélkül pedig nagyon nem könnyű bekerülni ilyen helyre. (Erős költői túlzás következik): Mivel négy évet rohadtam infós szakon így a kisujjamban van a szerelés, de mégis telibesz*rják ahová mennék dolgozni, mert nincs róla papírom. Szerdán megyek az elektronikai technikusi vizsgát letenni, remélem sikerül is és arról már lesz papír és go munka.
Beülnek mögéd, de nem szeretnéd? Tanulj az én esetemből! Hozzám a tanulókocsiba egyszer ült be egy mazsola, de a második kanyar után inkább kiszállt. Pedig nem volt nagy szám, kis kézifék, vissza kettes, padló és már ment is keresztbe szegény astra. Visszagondolva... szegény csaj.
-
ViZion
félisten
Nah, trónok harcát megkaptam... belenézek... sírok...
Ez a magyar szinkron SIRALMAS. Vékonyabb hangú embereket nem találtak? Vagy mi ez? Gyerekmunka? Az már nem tilos? Hál'Istennek van angol hangsáv több helyen, bár a fura kiejtést néha nehezen értem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #68826 üzenetére
Ki kellene szerelni egy ventit a gépbõl....két hete huzzom...nincs kedvem még a ház oldalát se lekapni. Mindjárt három hónapja megyen a mediaPC és semmit nem cseréltem benne...
Egyszerüen semmi kedvem hozzá...Öregség vagy egyszerüen meguntam. Még a 6700K-t is vissza vettem 4.5 GHz-re..minek több?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
estét..
szééép hétföi nap volt...
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #68031 üzenetére
" ...csak momentán egy kissé be vagyok havazva... " - Így viszont nem vakítja el a körülötted levőket a tar fejtetődről visszaverődő napfény... :
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #68821 üzenetére
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #68835 üzenetére
+1
Ilyen rajzfilmcsajokat szereti, ez van. Gondolom MADÁRtávlatból ezek is jól néznek ki...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
caindwan
aktív tag
Még mindig senki nem tud egy androidos képernyőfelvevőt amihez nem kell root?
Na akkor jó8!
-
MiklosSaS
nagyúr
Jó éjt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt... micsoda nénikre lettem figyelmes
egyből nem is kell a reggeli kávém"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
V!ck
senior tag
válasz MiklosSaS #68834 üzenetére
Reggeltet! Vegre valaki tudja, mi a jo
Azok a vantage eredmenyek nem kicsit lelombozoak... Nagyon durva a lemaradas... En a 750Ti-vel kapok 22xxx pontot 4,4-en, szoval a 980Ti-t naonnemhajcsaki. Mondjuk ezt se, sokszor 30% korul van a gpu kihasznaltsag, tiszta vicc.Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
CJ4567
nagyúr
Reggelt
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa