- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
nah be4bapéntek összejött. este még találkoztam pá randpm emberrel a ház előtt, érdekes hogy az alkohol teljesen ismeretlen emberekből képes potenciális barátokat létrehozni.
jóéjt
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Ébren vagyok kb 1 órája....szombaton....
Jó reggelt!
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #68555 üzenetére
Én is.
Reggelt!
Ráadásul hajnalban azt álmodtam, hogy bef.stam... Fel is keltem, de csak álom volt. Aludtam tovább.
Most viszont nem bírok aludni. Sőt, ég a gyomrom, mindjárt csinálok valami reggelit.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, végre szombat
annyi kérdésem lenne hozzátok, ha vennék egy kapszulás kávé főzőt, akkor abba minden féle fajta kapszula jó lehet?
vagyis nem kell egy adott gyártó kávékapszuláit vennem?
ha valakinek lenne ilyen téren tapasztalata, akkor azt megköszönném ha megosztaná velem[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68557 üzenetére
Nem vagyok 100% biztos benne se ugy tudom hogy jó bele.
Én régi módi vagyok:
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #68520 üzenetére
Hát hallod apukám,én nem szerettem a kémiát a kémia sem engem,de a galliumról még én is hallottam.Szerintem alapkulturához tartozik az,hogy a periódusos rendszert eszik vagy isszák e.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggelt! Ma kb 2 percre benéztünk a páromhoz a kisboltba, hogy vegyünk reggelit, majd irány a piac, körömpörkölt alkatrészeket venni! + suttyóba egy kis mx4 pasztát, mert ma felkennem, mit tud Tudni kell, hogy a kisbolt környéke egy buszfordulóval van szembe, és minden sarka a kereszteződésnek 20 méterig tilos parkolni. Nem volt sehol sem hely, (reggel 7 kor ki az a hülye aki kimászik az ágyból, hacsak nincs egy koránkelő gyereke), kilógtam kb 1 méterrel a 20 méterből, és kb 2 percre elhagytam a kocsit, mire visszaértem, már ott volt a büntetés. Felhívtam a kibeba*ott szerveket, hogy ezt hogy képzelik? Kb 5 kocsit tudtam mutatni, ami ugyanúgy szabálytalanúl állt, ráadásul egész éjszaka, és mégsem büntették meg őket (fényképet is csináltam gyorsba róla, bár nemtudom mit ér mindez) a képeken nagyon jól kivehető, hogy csak az én autóm nem párás mindenki másé csuron víz, tehát én nem álltam ott, csak oda mentem. A szervek szerint ők kivárták a 10 percet mégsem jelentem meg (na jött a gettó stílus, leszállt a lila köd nálam), abban maradtunk, hogy menjek be hétfőn, és írjak méltányosságit, csak kerüljük el a bíróságot... Hogy itt Mo-on mindenkivel ordítani kell, hogy valami történjen, ez valami hihetetlen, itt ebben a nyomorúlt országban soha semmi nem megy úgy hogy kúltúrált maradjak... Tegnap az OTP-ben meg lemenekülteztek.... de ez meg egy másik sztory...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #68563 üzenetére
Most értem haza.
Bedobok valami filmet aztán szerintem még szunyókálok mert reggel költögettek,kulcstartózsínórral csapkodtak,dehát nem akartam felkelni aztán a rángatásokra meg az ordibálásra megébredtem.Nagyon álmos és kómás vagyok..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hszilard666
veterán
válasz Lacielvtárs #68557 üzenetére
Hát szerintem nem nagy cucc a kapdzulás kávé, finom meg minden de van jobb is. Muterom őstermelői kávét szokott hozni ha onta 3-4kg ot, aztán azt be kávényomóba, rá a forró vizet, megnyomkodom, és kész a legjobb kávé amit valaha ittam!
Reggelt!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #68560 üzenetére
reggel mindenkinek aki a kérdésem óta ideért
köszi az infót...
én is régimódi vagyok ha ez egy Szarvasi kávéfőzőt jelent
mondjuk az az igazi kávé, de agyalok egy olyan bab kávét őrlős, frissen főzőn is
csak nekem az a kávéfőző nem biztos hogy megér egy rakat pénztDruszán:
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #68568 üzenetére
most látom a kávéfőzős problematikádat druszán Én ilyen főzőt vettem anyámnak karácsonyra, és úgy van hogy a kapszula az ilyen szabvány, tehát az a lényeg hogy formára ilyen legyen, de cisnál belőle több gyártó is. úgy van ez mint a sima káve, megveszed a főzőt oszt mehet bele akármi a homokon kívül. meg van már ebből újratőthető patron is
-
Jakuskacsa
senior tag
Körömpöri ON, sör még nem ért ide, de úton van...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #68570 üzenetére
szemtelenül korán van még a sörhöz bár ez az én "számból" furán hangozhat !
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #81556480 #68572 üzenetére
Én ha iszom is, akkor max szombat délelőtt 2-3 sört, főzés közben, vagy borozunk anyával egy kicsit, nálunk ez a hétvégi bebas*csiparty Ha 6-7 körül ébreszt a gyerek a 11 óra már nincs korán...Persze míg egyedül éltem, akkor a dél is korán volt (szombaton 4-5 körül kelltem, régi szép idők..)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68571 üzenetére
mondom megnézem már az edigitálban a kávéfőzőket
most én nem vagyok jártas a proci világban, vagy lenne egy új Intel cpu család amiről még nem hallottam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #68573 üzenetére
Én egyedül vagyok, de mostanában kezdem összekapni magam, ha nem dolgozom is kb 9 körül kikelek, nem délben mint régebben. így sokszor at veszem észre hogy délre csomó mindent megcsináltam, jó dolgokkal ütöttem el az időt. így kb megduplázom a hétvégémet. és érvényesül az "aki sokat alszik keveset él " közmondás pedig aztán én is cefet nagy alvó voltam mindig is.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #81556480 #68576 üzenetére
6 éve miótta megvan a fiúnk, sokat változott a világ itt is. A régi rossz szokásomról viszont nem tudtam azótta sem lemondani, nagyon sokáig vagyok fent éjszaka, reggel meg 6, fél 7 és ébresztó, mert suli, munka, a szombat vasárnap lenne a kipihenő nap, de a palánta is elég későn fekvő + már 6-7 körül frelkel, úgyhogy nemsok marad pihenésre. MOndhatni én elég sokat élek az elmúlt 6 évben
És mostanában kész internet függő lett, a youtube nézetségét szerintem 10%-al növelte az elmúlt pár hónapban. Teljesen normális dolgokat les, de este mint az apja nehezen szakad el a pc-től
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #68558 üzenetére
A 320 bit.
Lehet mégis elkérem majd havertól a 640-est ,mert a 320MB elfogy simán wqhd-ban.
De az elég kemény, hogy viszont maga az asztal simán megy, semmi lag.. Mondjuk FF-ben 4-5 lap-nál már észreveszem.. De akkor is.. Ez egy ilyen korú kártyától szép teljesítmény.
Napot.
@Lacielvtars: Ott lenni kisebb fogalomzavar az erőben.
Amúgy, i7-es toshibát vett ismerősöm médiában, akciósan 150-ért. Igaz, 4GB ram, viszont asszem egy 260X csücsül benne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #68579 üzenetére
akkor megnyugodtam, hogy nem sz "én készülékemben" van a hiba
és azt még nem is írtam hogy a főoldalon AMD FX cpu-val van hirdetve, majd rákatt az ember és jön az intel Pentium core i5
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68574 üzenetére
Pentium core i5....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #68586 üzenetére
Sajnos simán előfordulhat.
Arról nem beszélve, hogy van olyan is, hogy úgymond csak a főoldali "reklám" ami saját, az adatlap pedig átemelt, vagyis azt nem ők töltik ki.. Ahány rendszer, annyi féle.
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
Reggel toltam 5.0 GHz-en, de csak szorzoval. Ibt kifagyasztotta.
Majd délután szorakozok vele, ha hazaertem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Kellene valami érdekes dolgot csinálni ma....
-
-
mackosajt
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #68593 üzenetére
Jahogy jah.
Én meg közbe nézegetem ezt a vga kérdést.. Vagyis amúgyis felesleg agyalni, mert ki tudja mi lesz még, de nézegetem a sima nitro 390 tri-x-et, és a 390x-et...
Ugye nagyjából ~12k a különbség, a kettő között ha azt nézem, akkor ha úgy jön össze, akkor mondjuk nitro 390-re szőrében tudnám cserélni majd, a 390x-re pedig ~20-at kellene rádobni.
Őszintén szólva, úgy vagyok vele, hogy lehetőség szerint nagyobbra cserélném, ha esetlegesen lehetőség nyílik rá... Vagyis, akkor bevállalnám a legnagyobbat, ami ebbe a kategóriába belefér... Ugye az itt a 390x volna, mert a Fury esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68592 üzenetére
Kimegyek a parkba a lányomal...lazulás, pihenés....ezt csinálom ma.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68596 üzenetére
Kicsit összerámoltam a garázst....fura ez a semmit tevés.
-
norbert1998
nagyúr
Meanwhile at VW. Beteg
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #68598 üzenetére
giv det men ö kuki !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés