- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
válasz Methionyl #69054 üzenetére
Az amatőrök.., 100 rendőr, ugyan mi a bánatnak?
A pro módi az lett volna, ha beengednek közéjük egy tucat jól táplált hófehér egeret..
Hisztériás lányka még az életben nem futott olyan tempóban haza, mint ahogyan ezek rohangáltak volna szerteszét.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Habugi #69049 üzenetére
Na akkor:
A Downsampling az lenne, amikor a monitorod felbontása nem változik, de a játék magasabb felbontáson megy, csak ma ez már DSR/VSR.
És AMD-nél kellett sokáig(VSR most nincs, felejtsd el, ez még VSR/DSR előttről van), de NV-nél is kell a GPU skálázás kikapcsolása. Na és AMD-nél ehhez kell a DVI/HDMI/Displayport, NV tudja DSUB-on is. És nekem ez a bajom. Meg nem adja hozzá az egyedi felbontást
Most jövök rá, hogy eléggé félrenéztem, NV-nél pont a GPU skálázás kell, és a monitor skálázás kilövése. Majd custom felbontás, és ott beírni a felbontást, nálam az 1360x768-as monitorral ment 2560x1440-et, csak egy 9500GT-vel semmi értelme nem volt Régebbi játékokkal játszottam FHD-ban, szebb volt. Na AMD-nél nem tudom ezt elérni, mert itt ki kell kapcsolni a GPU skálázást. Na mindegy, majd ha jobb VGA-ra váltok, lesz DSR/VSR.
Egy hsz tőlem, ami 0,3 habnál nagyobb
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Röstellem magam hogy itt kérdezek, de itt vannak hozzáértők........a kékekhez.
Váltottam mert érdekelt mit tud az intel, régen volt...naAdatlapon a cuccok.
2500k 4500-on. 1,28-1,296V-al (4700MHz 1,35V, minden más ue
Spread spectrum: Auto
Limitek kitolva 250-re
Internapl PLL overvoltage Disable (na ez mi?)
VTT: 1,103
PCH: 1,059
PLL:1,709
VCCSA: 0,925
C3/C6 offEzt a 4700-at szeretném feszben lejjebb tornászni.
Lehet valamit alakítani?Köszi előre is, lehet ma már nem küzdök vele, hosszú volt a nap.
De holnap megnézném a javaslatokat. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacpac #69059 üzenetére
Sass anno(pár hónapja) segített HordósLaci-nak belőni az i5 2500K-ját, viszont az órajelekre és feszültségekre nem emlékszem.
-
norbert1998
nagyúr
Vettem egy ilyet. [link]
Kíváncsi leszek, ennyi pénzért mit adnak. Végre tudok vrm-et mérniMeg ki van nézve a téligumi. 175/65 R14-es T típusú Goodyear UltraGrip 9. 15k darabja, tesztgyőztes a méretben. Decens a mintázata
-
törölt tag
válasz norbert1998 #69063 üzenetére
LYALLYY DE IZGI !
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #69056 üzenetére
"egy tucat jól táplált hófehér egeret.." az biztos
De milyen király már, hogy ketten verekednek a földön, mások meg csak bele-bele rugdosnak a földönlévőkbe és mennek továbbnorbert1998: Ilyen óccó? na a héten akkor én is beszerválok egyet
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #69065 üzenetére
Előző kockám 1.4V on ment vagy 1.5 évig, azóta is vidáman szaladgál egy másik usernél
Estét az uraknak!
MA nálam kerékpár hergelés volt, kapott a paripa új rubena belsőket, meg lámpákat, meg pár pótalkatrészt, már csak egy raklap matrica kell higy teleragasszam, hogy ne sérüljön a fényezés. Szombat délután elmegyek tekeregni kifelé a városból 100KM-t akarok majd tekerni, 3-4 óra alatt. Remélem sikerülKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #69064 üzenetére
Ahaa.
Láttam egy videót, ahol a srác motorral jobbos kanyargós autópályán 200nal felment az evalasztofalra. A szemközti irány savjait instant keresztül repülte, a szemközti irány szalag korlátja után az árok után ért földet. És mindezt mögötte jövő motoros POV-bol.Szilárd nem öli meg egyből. Csak élettartamot rovidit
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #69068 üzenetére
15 év helyett csak 13 lesz?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz hszilard666 #69067 üzenetére
akkor huszonöttel kell menned minimum átlagot ! ájem engííner ! kiszámítottam
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #68986 üzenetére
Felmentő seregbe katona jelentkezik!
Egy kis kaland erejéig nem bólogatnák, csak nagyon rossz minőségű az út kocsival
(#68996) miklosss2012: Farkas póz
(#69042) LaciCRM: Hát nem hogy kihagysz
Hát' mit is mondanék ilyenkor? Befejeztem a mai termést és épp mehetek is aludni Jóéjszakát! Sassnak meg jó filmezést
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #68987 üzenetére
Ezzel remélem nem azt akarod mondani, hogy én vagyok a középső képen az egyik kiskutya...
Jöhet minden, ami VIA-gyártmány, legyen szó akár VIA-CPU-ról, VIA-VGA-ról, vagy akár VIA-GRA-ról... (Na jó azért ez már nekem is fájt... )
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #69012 üzenetére
Nahát, előkerültél, pedig már arra gondoltam, hogy elkészítem a folytatását, amikor már teljesen be vagy havazva... :
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lacpac
őstag
válasz MiklosSaS #69065 üzenetére
Köszi.
A 4,7 tökéletes lenne nekem, de mivel érzem hogy picit sok a fesz, lejjebb szeretném vinni. Mivel érdemes játszani hogy a cpu feszt lejjebb tudjam vinni? Gondolom vannak olyan összefüggések, hogy ha valamit egy picit följebb pöccintek, akkor a cpu fesz johet lejjebb.
Vagy nincs ilyen? -
CJ4567
nagyúr
Reggelt.
No Sana No Life
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #69075 üzenetére
Nekem most győzött. Jó reggelt!
Vagy jó éjt?
Jah, 8320 -ra lehet van is vevő.
Torzsvasarlo.
Izgat a víz atszereles.
Tegnap jöttem rá, hogy az orrmanyostol tavaly vett, még be sem szerelt radi a normál, vagy milyen, ami most a gépen belül van, az meg slim.
Illetve még lehet moddolt lesz a kuckó, és bentre kerül minden. Csak egy picit vágni kell.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #69079 üzenetére
??
Ezt nem értem. Biztos valami északi poén?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #69081 üzenetére
Kéne.
Csak kib.szott fáradtnak érzem magam, és félek, hogy elbacok valamit.
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt! Elkestem....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
Jo reggelt topiclakok! Tegnap elmentem megnezni a moziba a the martiant... persze biztos van benne szakmai szemmel kifogasolhato dolog, de reg nem lattam ilyen jo filmet.. de jo kis sci-fi, es jo a humora is a főhősnek...
Tegnap a kollegam hozott egy doboznyi hűtőbordat, valami pesti cegnel dobaltak ki vannak köztütük full rez darabok is, mekkora pazarlas... hazibarkacsnak jo lesz...A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #69086 üzenetére
Francokat.....meg hajnali 3-kor forgolodtam az agyban
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
Star Wars Battlefront benchmark legjobb beszolasa
"I felt a great disturbance in the Force, as if millions of Nvida fanboys suddenly cried out in terror and were suddenly silenced. "
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #69091 üzenetére
Mekkora mar... pihent lehetett ennek is az agya... meg zavart erzek az erőbe...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #69089 üzenetére
Általában egy sört szoktam bedobni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #69091 üzenetére
Not bad
-
Whysperer
addikt
Srácokj apum gépébe most egy 4850 van...
na most egy most egy athlon meg egy ssd meg 4gb mellé menne.. ( ugyan ez az athlon egy 7790-nel párban GTA 5 full hd normalon ment 30-50 fpssel.
kérdésem, hogy ez a 4850 elég még FULL HD filmezésre meg netezésre? ( ZERO játék/Zero munka) Csak youtube meg ilyenek. Vagy inkább keressek valami r7 240-t vagy 5450-t vagy ilyesmi?
Nem az 1 Gb-os hanem a 512-es
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #69094 üzenetére
Én minden ivo vagyok...jó sör...jó pálinka...Jamaikai rum...száraz bor...édes görög bor..bourbon (Jim Bean)...a scotch-ot nem szeretem és a vodkáért sem vagyok oda.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nalatok is vaccakol a ph! ?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #69097 üzenetére
En inkabb sör + palinka amit szeretek, a bort azt inkabb nem, pedig pont abbol van apameknak kb 2000 liter minden evben. Amit meg szeretek az a jamson gyömbivel, attol regen sokszor elajultam
Mit ertesz vacakolason? Engem mar napok otta ki-be leptet indokolatlanul, vagy beleptet, de ugyragad a kepernyő a sikeres beleptetesnel...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #69099 üzenetére
sör&fél a legjobb kombináció. gyógyír minden bajomra vagy 20 éve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV